reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wiem co czujesz. Ja dziś byłam na rozmowie o pracę, co prawda tylko na zastępstwo, na okres 5 tygodni. Ale gdy powiedziałam o ciąży, no to wszystko się posypało:/ Że potem będą musieli mi przedłużyć umowę do czasu porodu i takie tam.. a ja tylko chciałam być lolajna. Szczerość widzę nie popłaca. Ech szkoda słów..

Współczuję sytuacji, no i właśnie tego się obawiam, z jednej strony myślę, że mogłabym powiedzieć przy podpisywaniu umowy, bo przecież chyba skoro mi i tak by ją chcieli dać do podpisu, to chyba nie wycofają się na wieść o ciąży, bo to byłaby wybitna dyskryminacja, no i wykazałabym się lojalnością, dała im szansę wyboru, małą, ale zawsze. Z drugiej strony patrząc na Twój przykład, boję się, że tego nie docenią, wręcz wykorzystają szansę na wycofanie się

Ja powiedziałam dzis szefowi. Serdecznie pogratulował, kazał dbac o siebie o zabrać gazetę do poczytania bo obiecują zmiany w podatkach dla tych co dzieci maja :). Ja naprawde w tej pracy nie mam zle.

Lei Ty frytkożerco hehehe

u mnie dziwnie ze smakami - mięso na tak ale nie każde, ryby fuj, słodkie może być :p ciekawa jestem kogo noszę w sobie :-)

Sam ma 4 dzieci wiec typ prorodzinny.
A i bylam dzis badania porobić. Wyniki części będę miała w poniedziałek a czesc dopiero za dwa tygodnie. To minus chodzenia na nfz. Wyniki do odebrania u lekarza dopiero.

Aylin to fajnie, że jestes ju po badaniach a z drugiej strony tyle czasu na wyniki czekać :eek: no wyjścia nie masz..
ja mam zrobić bete przed wizytą a to jeszcze kawał czasu

reklama
Mięso jest fuj. Bleee i nie do tknięcia przeze mnie. Z tyska tak samo miałam. Ale fryty mogą być :)
Doliores - uczulenie na męża i hiv tak długo robią. A reszta teoretycznie ma byc na jutro tylko zf mój gin jutro nie pracuje i stad czas oczekiwania taki. Zreszta tak naprawdę to tylko cukier mnie interesuje

Do góry