reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

do slodkiego tez mnie jakos szczegolnie nie ciagnie, juz bardziej pikante, ostre rzeczy, takie ze smaczkiem, a najlepiej ostatnio podchodzi feta z oliwa z oliwek i pomidory :)

ps. dziewczyny wczoraj ustawilam suwaczki i mialam w jednym albo 2 postach a teraz nic, wieciejak to ustawic na stale?

reklama
Hej! Dziewczyny ! Przyszłe mamusie :-) Dołączam do waszego grona. 4 lata temu byłam w gronie czerwcówek 2010 i przeszłam 1 ciąże z forum i wiem, że jakoś tak raźniej było. Jeszcze co prawda nie wiem na 100%, ale będę mamą ok. 25 kwietnia 2015. Jak na razie okres spóźnia mi sie 2 tyg., a sobotę 23.08.2014 robiłam test i wyszedł pozytywny. Niestety z powodu swojej sytuacji za (5 dni kończy mi się umowa) nie potrafię cieszyć się w pełni swoim szczęściem, być może to wina hormonów, ale na razie dołuje mnie wizja bycia mamą 2 dzieci, choć jeszcze parę m-cy temu marzyłam o drugim dziecku. Tak czy siak witam się z wami i pozdrawiam.

Myla hahahahahahha rozbawilas mnie ale tego mi trzeba :D

Iza idziesz na rekord widze :p

asia hej :-) glowa do gory, wszystko sie ulozy

wybaczcie brak polskich znakow, ale zamiast nich wlacza mi sie greka - synu pozmienial cos a ja nie umiem wylaczyc :p

reklama
Asiatipl a czy to nie jest tak że pracodawca musi przedłużyć umowę ciężarnej do dnia porodu ?? Ja sie nie znam na tym dokładnie ale coś gdzieś mi się o uszy obiło.

Dziewczyny nieładnie tak podjadać ;-)

Do góry