reklama
Karina ja to grubas jestem i ciśnienie mam ok. Może coś cie wkurza albo stresa masz jakiegoś?
Współczuje wam dziewczyny tych cukrzycowych diet i mdłości. Oby mnie to ominęło szerokim łukiem czego i wam zyczę.
Boże jeszcze godzina i do domu Wykończą mnie te II zmiany.
Współczuje wam dziewczyny tych cukrzycowych diet i mdłości. Oby mnie to ominęło szerokim łukiem czego i wam zyczę.
Boże jeszcze godzina i do domu Wykończą mnie te II zmiany.
karina ja wlasnie jakos tez niespokojna jestem :/ schizy wlaczone bardzo czesto :
cisnieniu nie pomagam tym
cukrzyce i nadcisnienie mialam w poprzednich ciazach ale dopiero w II/III trymestrze a teraz wszystko tak wczesnie sie pojawilo gdy dzidzia dopiero sie rozwija i ksztaltuje duzo gorsze sa konsekwencje dla dzidziusia
cukrzyce i nadcisnienie mialam w poprzednich ciazach ale dopiero w II/III trymestrze a teraz wszystko tak wczesnie sie pojawilo gdy dzidzia dopiero sie rozwija i ksztaltuje duzo gorsze sa konsekwencje dla dzidziusia
Myla Novak
Fanka BB :)
Byłam dzis odebrac wyniki i kurcze wszystko było by ok gdyby nie to ze mam za wysoki cukier na czczo :-( Niewiem co teraz 10.09 ide do lekarza (dzis bylam tylko u poloznej) poza tym cos nie tak w moczu ale mowila ze to nic strasznego no i w morfologii MCV i Eozynofile troche podwyzszone ale nie wiem co to oznacza, polozna nie skomentowała...
Przestan czytac *******y!!!!! A mnie przestało podbrzusze ciagnac i co? Teraz mi to napisalas i bede sie schizowaćIza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe
Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
Czemu diete? Moze nie doczytałam...mialas problemy z cukrem przed ciaza czy teraz dopiero? jesli to drugie to pisz mi tu szybko wszystko bo sie denerwujeWy tu o batonikach a ja diete cukrzycowa wprowadzilam i cukry sie jakos trzymaja choc chleb orkiszowy jaki dzisiaj kupilam mi nie sluzy
ale przy okazji mierze tez cisnienie i tu lipa bo wszystkie pomiary wieczorne na gornej granicy noszzz kurde
jakie moga byc konsekwencje tej cukrzycy nieszczesnej?karina ja wlasnie jakos tez niespokojna jestem :/ schizy wlaczone bardzo czesto :
myla nowak - jaki masz cukier na czczo ?
mi na czczo wychodza dobre pomiary gorzej mialam po obciazeniu glukoza prawie 200 po 1h i 2h
dobrze ze mialas badanie i wyszlo wlaczysz dietke - i bedzie dobrze srtaszna nie jest ale nie ma w niej nic pewnego bo kazdy organizm jest inny wiec rzadne gotowe jadlospisy nie wchodza w gre trzeba nauczyc sie jak organizm reaguje na kazdy produkt wiec i mierzenie glukometrem cie pewnie nie ominie
ale ja propobuje zebys przed snem cos zjadala - kanapeczke. owoc albo troche soku, nie mozesz byc glodna na noc bo paradoskalnie od tego mozesz miec cukry zawyzone rano
mi na czczo wychodza dobre pomiary gorzej mialam po obciazeniu glukoza prawie 200 po 1h i 2h
dobrze ze mialas badanie i wyszlo wlaczysz dietke - i bedzie dobrze srtaszna nie jest ale nie ma w niej nic pewnego bo kazdy organizm jest inny wiec rzadne gotowe jadlospisy nie wchodza w gre trzeba nauczyc sie jak organizm reaguje na kazdy produkt wiec i mierzenie glukometrem cie pewnie nie ominie
ale ja propobuje zebys przed snem cos zjadala - kanapeczke. owoc albo troche soku, nie mozesz byc glodna na noc bo paradoskalnie od tego mozesz miec cukry zawyzone rano
Myla Novak
mam 105 przy normie ponizej 92 niewiem czy to malo czy to duzo i niewiem co robic...do 10 raczej nie bede wiedziec... Polozna mi powiedziala zebym odstawila slodycze i mniej owoców
reklama
Myla Novak
Moze wspomne jescze ze slodyczy praktycznie nie jadam!!!!