reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Co za głupot sie naczytalas?Asiulka olej to, ja taka byłam sentymentalna, co powie szef jeden, drugi i trzeci, stres a oni co ? przyjeli informację, jeden popsioczył inni pewnie też ale pod wąsem, poszłam na L4 i nie mam gdzie wracać, bo stanowisko mi zlikwidowali, także nie ma miejsca na sentymenty, jak pracodawca jest mądry i mu zalezy to przypału nie robi i wrocić Ci pozwoli, bo miejsce trzyma, a jak ma cię gdzieś to po co Twoje nerwy..
ja tak sie denerwuje przed jutrem, że to jakas masakra , oczytałam się tych głupot i teraz szukam objawów u siebie
Co do pracy to ja powiedziałam od razu, u mnie na szczescie przyjeli to ok i sami mwili ze mam isc na l4 bo nie warto ryzykować... wiec nie narzekam
Iza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe
Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
Myla a o ciążach obumarłych i pozamacicznych - objawach, dajcie spokój. od kataru można umrzeć dzięki google. juz nic nie czytam, póki na dole boli jak na @ ale słabiej i ciągnie co jakiś czas to jest ok - bo rośnie, tak sobię tłumacze..
Asiulka87Sosnowiec
Iza dziękuję bardzo przez Ciebie robię---> Moje Wypieki | Ciasto grysikowe z truskawkami i galaretką ;-))) se, se, se z myślą o synu oczywiście hehehe
Wstawac nie moge wiec wyslij mi chociaz fote wypieku mniam zjadlabym... ja caly czas sprawdzam czy cycki bola heh bo niestety pierwszym moim objawem bylo plamienie a potem nagle bol piersi znikl i brzuch opadl.. hormony znikaly to dlatego... bedzie dobrze
Dziewczyny przez google to się można tylko nerwicy nabawić czytając te wszystkie bzdury.
A ja wczoraj chwaliłam się że mi nic nie dolega i dziś rano obudziłam się z obolałymi wielkimi cyckami. Nawet mój mąż stwierdził ze są wielkie i takie "soczyste" Bola jak cholera dotknąć ich nie można jakby chciały eksplodować
A ja wczoraj chwaliłam się że mi nic nie dolega i dziś rano obudziłam się z obolałymi wielkimi cyckami. Nawet mój mąż stwierdził ze są wielkie i takie "soczyste" Bola jak cholera dotknąć ich nie można jakby chciały eksplodować
nadzieja05
Aktywna w BB
Doliores, a Ty na wychowawczym jeszcze??co planujesz???
ja juz od pol roku mam uzgodnione ze wracam do pracy, ale starac sie staralismy bo stwierdzilam, ze co ma byc to i tak bedzie, zreszta w zeszlym roku poronilam, latka leca, wiec niczego nie odkladalismy. Jestem ciekawe jak to bedzie u mnie wygladalo, wracam od 1.09, pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika powiem dyrektorowi, chociaz nie wiem jak to ukryje, bo brzuch mi wywalilo przeokrutnie. My sie cieszymy ze jest niespodzianka i ze wszystko wporzadku, ale te sytuacje z praca sa strasznie stresujace.
ja juz od pol roku mam uzgodnione ze wracam do pracy, ale starac sie staralismy bo stwierdzilam, ze co ma byc to i tak bedzie, zreszta w zeszlym roku poronilam, latka leca, wiec niczego nie odkladalismy. Jestem ciekawe jak to bedzie u mnie wygladalo, wracam od 1.09, pod koniec wrzesnia lub na poczatku pazdziernika powiem dyrektorowi, chociaz nie wiem jak to ukryje, bo brzuch mi wywalilo przeokrutnie. My sie cieszymy ze jest niespodzianka i ze wszystko wporzadku, ale te sytuacje z praca sa strasznie stresujace.
dygotka hahaha eksplodować hehe nieźle
Asiulka wyślę jak tylko zastygnie to wszystko bo ze mnie marny cukiernik ;-)
edit:
nadzieja tak, ja nie wracam, przedstawię l4 w dniu powrotu, powie się będa spodziewac bo nie będę walczyc o lepsze stanowisko
Asiulka wyślę jak tylko zastygnie to wszystko bo ze mnie marny cukiernik ;-)
edit:
nadzieja tak, ja nie wracam, przedstawię l4 w dniu powrotu, powie się będa spodziewac bo nie będę walczyc o lepsze stanowisko
Ostatnia edycja:
IzaVarsovie
Aaaaa widzialam ten przepis nie dam sie! Nie moge biegać bo pada deszcz ;( etc nie ma bata! Raz sie zlamalam ale wracam do diety!
reklama
Wy tu o batonikach a ja diete cukrzycowa wprowadzilam i cukry sie jakos trzymaja choc chleb orkiszowy jaki dzisiaj kupilam mi nie sluzy
ale przy okazji mierze tez cisnienie i tu lipa bo wszystkie pomiary wieczorne na gornej granicy noszzz kurde
ale przy okazji mierze tez cisnienie i tu lipa bo wszystkie pomiary wieczorne na gornej granicy noszzz kurde