reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

wiosna1981 jak juz bedziesz cos wiedziala to pisz od razu szybciutko bo ja mam problem z tym moim zamartwianiem sie..juz dzisiaj sobie poplakalam...
i tak w ogole to nie wiem czxy wytrzymam do tego 6wrzesnia,,,,

reklama
naataalia - dlaczego placzesz????
6 września jest za tydzień....zobaczysz szybko zleci...miałabyś się czym martwić gdyby hcg bylo niskie - wtedy byloby ryzyko poronienia....ale skoro jest wysokie, to mówię ci całkiem serio - Twoje ciało chce pomóc dzidzi by spokojnie przeżył ten czas:-):-)
Musisz sobie wynajdywać jakieś zajęcia by jak najmniej być sama w domu i popadać w rozpacz.....gadj na forum...szukaj rzeczy dla dzidzi...spotykaj sie ze znajomymi...idź na jakąś jogę czy pilates...czytaj książki i gazety...znajdź sobie jakiś kurs jezykowy czy doszkalanie...
a tak wogole to skąd jesteś??? Bo ja z warszawy...
Pracujesz i jesteś teraz na zwolnieniu czy urlopie???Czy zajmujesz sie domem???

Witam cieplo Kwietnioweczki, ja sama kwietnioweczka ale zeszlo roczna....alez to szybko zlecialo :tak:.
Zycze wszystkim powodzenia! Jakbyscie mialy jakies pytania to zapraszam do nas, pomozemy, podpowiemy.
Ja na poczatku ciazy wcinalam ananasa, akurat byly siweze na bazarze. Oraz lody cytrynowe przez cala ciaze.
troszke sobie poczytalam co piszecie i az mi sie zachcialo znowu byc w ciazy, to taki fajny czas.
Zeby nie bylo niejasnosci teraz nie jest zle. Moje sloneczko jest bardzo kochane!!
Buziaki dla was mamuski i waszych fasolinek!

:shocked2::no:wiosna1981-placze bo mam dzis dola ze znowu mi nie wyjdzie ....ale juz ok...ja jestem z elblaga..mam nadzieje ze wiesz gdzie to jest hehehehhe kolo trojmiasta...jakby co...ja jestem studentka 4roku prawa i obijam sie jak nic!!!!zajmuje sie domem w przerwach obijania, ale naprawde totalnie i sie nie chce sprzatac czy gotowac leze w lozku i wyreczam sie narzeczonym hehhehe.... a zajecia to szukac nie musze mam poprawki we wrzesni wiec nauka przede mna...ale po prostu nie chce mi sie ....:wściekła/y::no:

naataalia....nie dziwie ci się:-):-):-) ja studia skończylam ponad rok temu ale do dziś nie skończylam swojej pracy magisterskiej i jej nie obronilam:no::no::no::no:
ale teraz jednego jestem pewna - jak jej nie obronie przed urodzeniem dzidzi.... to już nigdy jej nie obronię...:no::no::no::no::no:więc się zbieram do kupy , piszę i kończę ten rozdział mego życia, by nie przysparzać sobie dodatkowych zmartwień...ciężko jest się skupić na nauce gdy tu tyle wątków po glowie lata...szczególnie na prawniczych konkretach..wiem coś na ten temat bo mój mężuś właśnie kończy prawo:-):-):-)
ale pomyśl sobie że kiedys tobie i dzidzi bedzie lepiej i łatwiej w życiu dzięki twojemu wykształceniu...:-):-):-)chłoń wiedzę jak najszybciej...zdawaj jak najszybciej..i kończ studia jak najszybciej...
jak będziesz się strasznie czuła w czasie poprawek, pamiętaj że możesz skorzystać ze zwolnienia lekarskiego;-);-);-)i umawiac sie z wykładowcami na inne terminy , indywidualnie. U mnie to czasem się przydawalo:-):-):-)bo nie lubie pisemnych egzaminów...zdecydowanie jestem lepsza w ustnych...Brałam ze sobą dziecko, wchodzilam jako pierwsza, wykładowca szybko mnie puszczał, bo dziecko juz marudziło:-):-):-)...takie chwyty na mojej pedagogice przechodzily:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale nie wiem czy na twoim prawie sie sprawdzą...????? teoretycznie im bardziej bedzie widać twój brzuszek, tym większą litość wśród wykładowców powinnoś wzbudzać:tak::tak::tak::tak::tak:ale z tymi prawnikami....to różnie bywa...

wiosna1981hehehhe dziekuje za slowa otuchy...mam w zamysle poumawiac sie indywidualnie bo nienawidze pisemnych...juz ostatnio wykorzystalam moja ciaze przy policji hehheh zatrzymali mnie a ja w ryk...ze jestem w ciazy ze sie spiesze do lekarza i takie tam hehehehe pewnie zrobilam z siebie idiotke ale 6punktow karnych zaoszczedzilam i puscili mnie szybciutko....
ciezkie te moje studia ale masz racje pozniej wyksztalcenie zaoowocuje ale takie tlumaczenia nic nie daja jak kolo mnie lezy sterta ksiazek a mi sie nic nie cchce......
pozdrawiam

Naataalia hormony tez robia swoje. Ja plakalam bez zadnej przyczyny, a czasem nawet wiadomosci w tv mogly mnie "rozplakac".

Czesc dziewczynki

Ja tylko na chwilke wpadlam sie przywitac, od paru dni nie najlepiej sie czuje:no:, takze nie mam za bardzo sily siedziec przed kompem:-(, no i dzisiaj zaczelam brudzic:baffled: ale mam nadzieje ze to nic nie groznego

Iwosz wspolczuje bardzo trzymaj sie

Niania piekny brzusio no i gratuluje 1-go USG:-)

Silka no wozio warty uwagi ale narazie daje na wstrzymanie:-(

Przepraszam ze nie pisze do kazdej z osobna ale pozdrawiam Was wszystkie i witam nowe kwietnioweczki

uwierz mi ...mi też sie strasznie nie chce......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
im bardziej czuje że nie mam wyjścia....tym bardziej mi się nie chce......:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(a radzę sobie tak :
każdego dnia przede wszystkim plan i organizacja czasu
bardzo pomaga mi joga i pilates
trochę przyjemności (kino teatr i wszystko co lubię) ale tylko w nagrodę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) gdy zrealizuję zalożony plan dnia czy tygodnia:-):-):-):-):-):-)albo na pocieszenie gdy mam ogromną handrę.....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry