reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

NIEBO, niczym sie nie martw, 70% to bardzo duzo, powiedziala bym nawet, ze duzo wiecej niz potrzebujecie....jestem pewna, ze Malenstwa cierpliwie doczekaja odpowiedniego czasu bez podkradania.
Wiem, ze nie jest latwo przestac sie martwic (sama odchodze od zmyslow czasami), ale musimy byc pozytywne.
MASIEK, gratuluje! Ja musze jeszcze czekac 3tyg.

Jako zwariowana Mama, niemogaca sie doczekac pierwszych kopniakow swojego Malenstwa,
idac za internetowa porada, "dalam Dziecku" slodkiej kawy, mimo, ze nie pijam juz kawy od 4miesiecy. I wiecie co?
Zadzialala, powtorzyly sie motylki w brzuchu, wiec jestem juz pewna, ze to moja Dzidzia fika.

Nie polecam tej taktyki....mimo, ze odrobina kofeiny nie szkodzi Dziecku, po co je stresowac i
podnosic cisnienie...Bardzo samolubne

reklama
Masiek gratulacje! Ile masz lat bo ciekawa jestem czy przewidywania z usg pokrywaja się z chińskim kalkulatorem płci. Sprawdż sobie na stronie Ancient Chinese Birth Chart Calculator.

Silka fajna lista kwietniówek. Dobre takie posumowanie.

Mi w ciągu ostatniego tygodnia urósł ogromny brzuch chociaż na wadze przytyłam dopiero 1 kg. A to dopiero 15 tydzień. Ciężko mi sobie wyobrazić ile wytrzyma skóra na brzuchu . Ale nie ma się co dziwić bo Bąbel pewnie będzie długi jak rodzice. Ja mam 176cm wzrostu a mój mąż 192cm. Ciekawe jakie wysokie będziemy mieć dziecko. Jak to chłopiec to nie ma problemu ale jak dziewczynka to lepiej żeby już wyższa ode mnie nie była bo ja już czasem się czułam za wysoka.:sorry2:

Dziękuję za gratulację.

Choć ja najmniej jestem tu za to odpowiedzialna:-D z tego co wiem winę za to ponosi ten co mi dziecko zmajstrował:laugh2: już zdążyłam go opierniczyć, że nie dziewczynka. No trudno urodzę chłopca, a potem zaraz weźmiemy się dziewczynkę;-)

Miałam iść na spacer z psem, ale nadciągnęły takie ciemne chmury i do tego gradem sypnęło, waliło w okna tak, że Mopsia się wystraszyła i teraz siedzi wtulona we mnie.
Bryy zimno, ciemno a my same do wieczora mało tego:sad:
aaa od poniedziałku zostaniemy same na cały tydzień:-(

kachurek wychodzi mi płeć męska:-)
przyznam, że jak tylko gin potwierdził, że jestem w ciąży miałam przeczucie, że to chłopak:-) i jak coś oglądam dla dziecka, to bardziej podobają mi się rzeczy w kolorach męskich;-)

Masiek gratulacje! Ile masz lat bo ciekawa jestem czy przewidywania z usg pokrywaja się z chińskim kalkulatorem płci. Sprawdż sobie na stronie Ancient Chinese Birth Chart Calculator.

U mnie niestety sie nie sprawdziło :happy2::cool2:
Na 100% bede mieć potwierdzenie 30X, ale myślę ze jesli lekarz powiedział ze na 70% to oznacza ze na 100% :tak:

I własnie w tym kontekscie pomyslałam o niebo. Myślę, ze 70% niebo to bardzo duzo. Z całego serca wierzę, ze bedzie wszytsko dobrze :tak::-)

reklama
Do góry