reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
SILKA, nie przejmuj sie, ja moj Kochany tez wiecznie mamy jakies klotnie bez powodu.
Sa one z regoly spowodowane hormonami, ktore we mnie szaleja, albo fakten, ze On zapomina, ze ze mna trzeba teraz troche inaczej rozmawiac, bo jestem nadwrazliwa...
ale przeciez to nie znaczy, ze mniej sie kochamy.
Trzymaj sie!
No i dzieki za liste, swietna!

Witam wszystkie brzuszki ;)!
Lista faktycznie super ..... napewo sie do niej dopiszę ;)!ale zrobię to jak się wyśpię tylko jeszcze muszę znaleźć odpowiednie legowisko bo jak tak dalej pójdzie to będę spała na stojąco ...:-(!szkoda że nie ma specjalnie profilowanych łóżek na nasze brzuszki ;):-) to by była wygoda...zwłaszcza teraz kiedy powinnam w min spędzać więcej czasu ...buuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
pozdrawiam

Silka, lista rzeczywiście rewelacyjna, strasznie się napracowałaś... Dobrze, że jest wśród nas ktoś pracowity :-) bo nie wiem jak Wy, ale ja mam potwornego lenia :-)
Miło, że już się pogodziliście, my też się czasami kłócimy... ostatnio częściej, bo jestem drażliwa, ale na szczęście szybko o tym zapominamy i widzę, ze Wy też... I dobrze... nie warto się na siebie złościć :-)

Masiek, gratuluję chłopca (choć jakby była dziewczynka, też bym gratulowała :-)) Fajnie, że już wiesz, też nie mogę się doczekać tego momentu :-)

Kachurek, mnie z tego kalendarza wychodzi płeć męska i ciągle śni mi się, że to będą chłopcy... A jednak jakoś czuję, że to będą dziewczynki... No ale nic... zobaczymy :-)

Silka, Samina i NiaNia, strasznie dziękuję za ciepłe słowa... Staram się być dobrej myśli, więc pewnie wszystko będzie dobrze :-) Ale pewnie tak jak Wy wszystkie bardzo chciałabym, żeby już był kwiecień ;-) Jedyny plus w tej sytuacji jest taki, ze muszę mieć co 3 tygodnie USG, więc napatrzę się ile dusza zapragnie ;-)

Madziujka, witam w gronie :-)

NiaNia, to rozumiem, że będzie dziewczynka... bo już się trochę pogubiłam w tych kalendarzach :-)
Też gratuluję bardzo, bardzo! :-)

Mam potworne problemy z cerą :-(Ja wiem, że to przez podwójną burzę hormonów, ale żeby aż tak... :-( Czuję się brzydka i pryszczata, już nie mogę na siebie patrzeć...:-( A mówią, że w ciąży się pięknieje, no... ;-) Guzik prawda! :-)
No i nadal nie przytyłam w ogóle... czyli co? Czyli ten wystający brzuchol nic nie waży? I ten biust, który odstaje ponętnie też jest lekki jak piórko? A te dwa ośmiocentymetrowe ludziki też ? ;-) No, nie podoba mi się to... Nigdy nie przypuszczałam, ze powiem te słowa, ale JA CHCĘ PRZYTYĆ! :-):-):-)

No to miłego weekendu wszystkim, też zabieram się za śniadanko :-)

NiaNia, jednak trochę zakręcona jestem w ten sobotni poranek... No cóż... nie wysypiamy się przecież ostatnio zbyt dobrze ;-)

Na liście kwietniówek wyczytałam, ze czekasz na chłopca, w związku z czym przepraszam za pomyłkę (nie wiem, gdzie ja tam widziałam dziewczynkę ;-)), a gratuluję niezmiennie tak samo :-)

Witajcie brzychatki!

Co za noc...Nie moglam zasnac, a jak juz zasnelam, to mialam glupie sny.
Obudzilam sie o 3ej i bylam taka glodna, ze nie bylo mowy o kolejnym zasnieciu.
O 4ej wiec zrobilam sobie pyszne kanapeczki z salata, kielbaska, pomidorkiem, rzodkiewka i cebula, a do tego goraca herbatka z cytrynka i miodem.
Najadlam sie i dopiero bylam w stanie wrocic do lozka.
Obudzilam sie 5min temu...

Zycze Wam wszystkim MILEGO DNIA!

Witajcie
Co do spania to masakra w zasadzie od poczatku mam z tym problemy! Ech byle do kwietnia ;-)

Niebo ja nie miałam problemów z cerą ale teraz to przesada pełno ropiących krostek ochyda ..tez czuję się brzydka..fuj....

reklama
Silko co do listy śliczna :-) moze poproś moderatora (Aniaslu (admin) to pewnie czasu nei ma) aby zamknęła ten temat będzie mozna go edytowac tzn. Ty będziesz mogła ale żeby nie pisac pod nia i mozna tez przykleić ten temat jako pierwszy :-)
Oczywiście jak chcecie :-)
Aha i ja nie jestem z Gdańska ;-) jestem z Tychów

Do góry