reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

MAJU opanuje się nie będę zbreźna zachowam się jak przystało na kobiete w mym wieku:-D:-D:-D:-D:-D
a ty wiekowa jesteś??:-p chyba młoda koza z ciebie to się nie krepuj:-p:-p tylko gadaj co ci sie z tym wysiadywaniem jajek kojarzy:tak:;-):-D:-D:-D

Reniu bo malowanie pisanek to zajecie dla dzieci, wiec ty sie nie łapiesz, a ze chlop to takie duze dziecie to sie załapał:-p:-p:happy::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bym z Wami posiedziała alew nie moge musze mojego do wanny zagonic bny porzadnie swoje jajeczka wyszorował hahahahaha potem ja i tio potrwa jeszcze klacje musze zrobic jakis narwany dzien ) tazke jakby co to milej nocki no ale moze jeszcze wroce mam nadziej ze jeszcze bedziecie ;)

A zauwazylyscie ze Luki mama cos tu slabo?? mowila cos ze gdzies wyjezdza? moze cos ominelam???
Lady to niech sie dobrze wyszoruje:-D:-D:-D
a Lucky mąż wrócił:-p wiec tam sie pewnie u nich dzieje:-p:-p bo obje wytesknieni i musząsie sobą nacieszyć:-p:-D:tak::-D:-D:-D;-)

rozumiem ,że cap to chodzi o twojego ślubnego??:-p:-D:-D dobrze ze on tego nie widzi hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D

a swoją drogą to ciekawe gdzie Kasia, moze znowu sie w wannie byczy koza jedna :-p:-D:-D :-p:-D:-D :-p:-D:-D

on i tak nie jarzył by co to cap a mogę mu nakreślić inaczej to w razie gdyby...ale on tu nie wchodzi widzi,że piszę ale nie wnika co....:-):-):-) a dziś go nie ma....

No wiem, wiem ze ty dzis sama urzedujesz a twoj wraca pozno:tak: a tak w sumie to masz fajnie jakby co ze to obcokrajowiec bo ja mojemu nie mogłabym wcisnąc kitu co znaczy cap:-p:sorry::eek::laugh2::laugh2:
a Renia moze poszła pomalowac te szczgólne 2 jajeczka hihihihih:-D:-D:-D:-D
dobra ja mykam na chwile na kolacyjke bo cos mnie ssa po zoładku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::-p

Adus jajeczka to ja jeszcze poskrobie;-), mam obiecane:-D

No tak chodzi, ale se dodalam suwaczek taki jak i Wy macie:-D, tylko czy wyszedl?

Guzik ide dalej

reklama
Do góry