reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witaj AN....kurczę współczuję grypy jelitówki miałam ja raz w życiu jakieś dwa lata temu :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: okropne to to jest....ale najważniejsze,że ci lepiej....

reklama
Ada wyniki są ok. Trochę jest więcej leukocytów i płytek ale niewiele odbiegają od normy. A w ciąży wyniki mogą być troche różne. ale ogólnie to dobrze wygląda. Jutro wkleję w przydatnych informacjach normy wyników krwi, bo dzisiaj już nie mam czasu bo małż przyjechał:tak: i się muszę naprzytulać!
Biedna Lady się namęczy w tym szpitalu. Oby z dzidzią było wsio ok!

Aduś fajnie ze u ciebie wsio oki i ze jestes z nami a nie w szpitalu:-);-):tak::-D
wlasnie podczytalam marcowki i wlasnie dzis w dniu terminu urodzila sie najwieksza dziewczynka : 4100g i 61cm:szok::szok: ale duza nie:tak:;-)

No ładna dziewczynka ale ona chyba miała CC jak dobrze pamiętam....ja też chce już być po MAJu ale trzeba swoje przejść niestety....nikt nie mówił,że będzie lekko....:-):-):-):-)

No cóż muszę się odmeldować spadamy do domku idę się też poprzytulam do mego małżona szanownego a niech stracę:-):-)

DOBRANOC.......

Elo kochane:-).

Lady trzymaj się Słońce u ugłaskaj Sandrunię mocno. Będzie dobrze:-).
Ada cudnie ze jesteś:-) No i wyniki masz całkiem ok;-) Bardzo zbliżone do moich.:-)
Maja no serio spora dziewczynka:-)
Masiu dobrej nocki:-)
Iza napisze jutro o ribomunylu, ok;-) pamiętam cały czas:tak::-)
Kachurku hehe:-D:-D:-D Właśnie dziś na wizycie za moją bladoskóność lekarka mnie wysłała na dietę: wołowina, raz w tygodniu wątróbka (której nie trawię), szpinak i uwaga:cool2: mała lampka wytrawnego czerwonego wina codziennie:-D Jestem silnie odżelaziona i powiedziała ze te wyniki co je jej pokazałam sa na bank źle zrobione, dostałam nowe skierowanie na wyniki. No i moja blada twarz przeraziła moją doktorkę:-p.

Mi waży 1800 +/- 300gram, bo jeszcze teraz wagi podawane sa i tak niemiarodajne. Za wcześnie przed porodem. Ale i tak się ciesze bo urosła:happy2: (ważyła 1450 wcześniej tj 22 lutego). Szyjka 1,8 cm, delikatnie rozmiękczona, czop jeszcze jest, zakaz prac wysokościowych czyli okna firanki itp i niskopodłogowych czyli nic na kolanach:-) Mam wytrzymać jeszcze 3 tygodnie w pełnym relaksie i nie rodzić, także się uspokoiłam. A i mała leży poprzecznie zeby bylo śmiesznie:baffled:. Lek mówi ze na bank sie odwróci;-). Kolejna wizyta 1.04:-)

To ponadrabiałam zaległości.:tak:
Mam nadzieję żd u lady wszystko dobrze i trzymam kciuki za Nią. A Wy Kochane nie poddawajcie się tak szybko jeszcze trochę musimy wytrzymać.
Ta moja jelitówka to masakra, po egzaminie jechaliśmy do Kalisza a w drodze do był szybki przystanek bo bym lekko "ubrudziła" samochód. Ale ze mnie leciało. Potem całą noc i poniedzialek, ale nie dałam się juz ok:) Tylko ten "robal" mnie w tyłek gryzie:)
Jutro idziemy na KTG zobaczymy co tam u Jeremiego słychać, ostatnio coś mnie jakieś skurczyki chwytają ale takie bezbolesne więc chyba normalne. Lekko zaczynam już panikować.

Zyczę Wszystkim spokojnej nocy i lecę do małża bo nie widziałam Go kilkanaście godzin hihih;):-)

Lucky no to superowo ze Mi rosnie zdrowo:tak::-);-) no i pewnie ginkama racje ze zdazy sie jeszcze obrocić:tak: a prace na kolanach jak np mycie podlogi przyspieszaja rozwieranie sszyjki Lucky:confused:

reklama
Lucky no to superowo ze Mi rosnie zdrowo:tak::-);-) no i pewnie ginkama racje ze zdazy sie jeszcze obrocić:tak: a prace na kolanach jak np mycie podlogi przyspieszaja rozwieranie sszyjki Lucky:confused:

Nie Maju, chodzi o spadek ciśnienia. Na kolanach w takiej pozycji jest bardzo łatwo o zawrót głowy i omdlenie. Generalnie lepiej mam sie nie schylać. Ciągle mam krwawienia z nosa i właśnie tryska jak sie zginam:sorry2:
Tez mam nadzieje ze Mi sie obróci. Chłopcy głowami sie rodzili:-)

Jeju jestem głodna:baffled:. Ide spać:-D
Ps przytyłam 0,5 kg:-D od 22.02:-D

Do góry