Czesc Wszystkim kwietnióweczkom!!!!!
UUUUUU juz dawno nie pisałam co u mnie...., ale za to regularnie czytam forum i jestem na bieżąco co u WAS
Izis - tak sie ciesze ze wszystko jest dobrze!!!Dbaj o siebie i duzo odpoczywaj!!!!Jak wszystkie przyszłe mamy
Silka wykorzystaj słonko i wyzdrowiej do konca!
I niech wszystkim wraca popęd!!!
jak najszybcie!!!(mi tez)
A u mnie jeszcze to czekanie na pierwsze USG juz w czwartek!!!!nie moge sie doczekac!!!jestem spokojna, tylko strasznie podekscytowana...jesli wiecie o co mam na mysli.
Przedwczoraj byłam u lekarza bo poczułam ze zaczyna mi sie infekcja dróg moczowy(wiem jak to wyglada bo mialma nie raz) a pan doktor kazal mi oczywiscie oddac siusiu do analizy, no to ja sie go zapytalam czy do tego czasu to mi moze jakies tabletki przepisze bo to nie jest miłe uczucie jak caly czas czuje sie pieczenie i bol....a wiecie co mi pan doktor przepisal???antybiotyk!!!to ja mu mowie ze przeciez jeszcze 1 trym i tak bez wynikow od razu antybiotyk???on mi na to ze jest bezpieczny!wzielam podziekowalam i wyszlam!!!
To ja tu nawet nie chce brac paracetamolu a on mi antybiotyk daje?ooooonie!
Zadzwonilam do mamy zeby mi przyslala z polski lek ziolowy o nazwie Urosept czy cos takiego, bo takie inne furaginy to mam ale nie chce brac....
Na szczescie wraca mi apetyt, a czy przytylam to nie wiem...nie mam wagi .... brzuszek widac i duuuuze piersi....strasznie sa ciezkie!!!!Ciekawe czy jeszcze urosna??wole nie!!!
Trzymacjie sie cieplutko.Buziaczki.