reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

witaj Aduniu :-) kope lat nie gadalyśmy :-D:-D no widzę , ze pościel zakupiłas od mamo-tato;-) ja tez ma z tej firmy i wlasnie sie pierze i powiem Ci ze ja jestem z niej zadowolona:tak: ja dzisiaj juz po wizycie, wsio oki, skurczyki to braxtony wiec nie ma sie co martwić:tak: a za 2 tyg na usg juzsie nie moge doczekac:tak: my w sobote jedziemy po łóżecczko i reszte rzeczy, bo jeszcze troszke nam brakuje a na marzeczostanie do kupienia tylko wózek i fotelik:tak: no, a ja dzis pranko robie:tak:

reklama
majunia :) fajnie, że jesteś :-) No i najważniejsze, że wsio oki u Was :tak: A powiedz kiedy masz usg ?? Ja mam 29 lutego kontrolne, żeby sprawdzić jak "Mały" przybiera na wadze.... A swoją drogą ciekawe jaki Twój synek duży, bo pamiętam, że przy wcześniejszym usg też wyszedł Ci dosyć duży, prawda ??

a ja czuje sie lepiej ogolnie ok tylko mam doła na mksa przez to mieszkanie że lipa ale synek dobrze się czuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maju witaj mi zaraz kafejkę zamkną i idę do mojego do baru zjem sobie cos i się odstresuję....ja mam wizytę 25 lutego ale usg w szpitalu bo szanowan ma ginka je robi w szpitalu tylko więc pewnie 25 lutego nie dowiem sie dokładnie co tam z mym budda bede musiala podejsc do szpitala

Silko:-)
no własnie mój Michaś też duży był na ostatnim usg i wydaje mi się że on chyba tak szybko rośnie jak Twój Alanek:tak::-D ja mam usg 25 lutego to wtedy dam znać ile moje dziecie już będzie wtedy ważyć:tak: to se wtedy porównamy :tak:
Aduniu, nie stresuj sie dla dobra AMIRKA:tak: ja wiem ze to sie tak łatwo mówi:sorry: bo przeciez na takiego zidiociałego babsztyla :angry::angry::angry: to chyba tylko kary cielesne, co za niekompetentna baba no szok:angry::crazy:

Ada, to nie źle namieszała "księgowa" :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Mam nadzieję, że jednak Wam się jakoś ułoży i dostaniecie ten kredyt :tak:
Ja też ostatnio mam problem z Naszym księgowym :angry::crazy: Narobił mi problemów z moimi zwolnieniami i do tej pory ( od października ) nie dostałam jeszcze żadnych pieniędzy :-:)wściekła/y: No i wczoraj byłam sama je w końcu zanieść ( miały być dobrze wypełnione ) a babka mi od razu odrzuciła, bo błędnie wypełnione :-( I duuuuuuuuuupa... Dziś miałam je zawieźć ponownie, ale źle się czuję i duuuuuuuuuuuuuuuupa ;-) Ale jutro raczej podjadę i zawiozę, bo nie chcę już dłużej na kasę czekać :no:

reklama
O ja pierd*** masakra !!!!!!!!! Co za babsztyl :szok::angry::szok::angry::szok::angry: I przez taką babę kredytu nie dostaniecie :confused: A nie da się jakiejś korekty zrobić ?? Kurde, ja się nie znam, ale jak nie macie takiej straty i ona coś źle zrobiła, to może coś jeszcze da radę ?? No w każdym razie trzymaj się Aduniu :happy:

maju :) no ciekawa jestem, bo mamy takie same terminy porodu :tak: ( mój nawet wg ostatniego usg w zeszły poniedziałek się na 11.03 przesunął :szok:, ale ja tym się nie sugeruję, choć nie ukrywam, że chciałabym się już w połowie marca rozsypać :tak: )

Kurde no i znowu na wieczór mi te skurczybyki zaczynają dokuczać :-(
maju :) a Ty też je masz ( skurcze )?? Powiedz liczyłaś ile masz na godzinę, albo w ciągu dnia ??

Do góry