reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc DZIEWUSZKU

ja podobnie jak Madziujka spac nie moglam i latalam co chwile do wc:baffled:, brzuch mnie pobolewal wieczorkiem ... nie wiem jak ja wytrwam do konca jak tak dalej bedzie .. .. chcialabym w polowie marca sie juz rozsypac.. bo nie wyrobie:eek:

Silka do pepka najlepszy spirytus ... i zwykla bagietka do uszu... spiryt trzeba rozcieczyc
platki slyszalam ze sa do kitu ... ja polece starym sprawdzonym sposobem nie bede eksperymentowac...;-)

te zdjecia co ogladalyscie z tego porodu w domu .. sa obrzydliwe :-(mnie tam sie nic w tym nie podoba ... jeszcze ten porod miednicowy ooooooo zgrozo ... ja mam jakas fobie ostatnio chyba :-)

moja kumpela tez miala tego typu pomylke tyle ze oni w domu juz mieli dziewuszke .. miala sie urodzic kolejna panna a urodzil sie Michas hihihi ... dla nich pomimo rozowych ciuszkow byla to mila niespodzianka ...:-D

Lucky kochana tucz sie .... i dbaj o siebie i o mala Mi.... ja tem jestem dobrej mysli... wszytko bedzie oki u Was .

Luki wszytkiego najlepszego... spelnienia dzieciecych marzen....

Dobra dziewczynki ide sie szykowac i musze leciec na moje ogromne miasto zrobic zakupy .. dobrze ze dziewczynki dzis wczesniej koncza to pomoga mamusi ciezarnej przytachac................................. Kurde Walentajny niebawem a ja nic ie mam dla tej swoje zgraji;-) kisss kozuchy:-D:-D:-D

reklama
Heloo :-)

Z tymi nieprzespanymi nocami to jakaś epidemia chyba :sorry: Ja też 10 razy biegam do kibelka, ale to jeszcze nic w porównaniu z liczbą przewracań z boku na bok :baffled: nie wiem jak moj małż wytrzymuje hihi ale musi :-p:-p:-p czasem mu zarzuce nogę aż na brzuch bo mi tak wygodnie :rofl2:
Ja to zamiast lektury to wlepiam swoje ślepia w tv:nerd:, dziś uśmiałam się po pachy oglądając film z mojego weselicha, ehh... to był dzień :-p
Na 19 ide do ginka, więc jutro zdam relacje jak tam moja laleczka :-) miejmy nadzieję, że nie urosło jej nic między nóżkami :-D:-D:-D

To ja też witam wszystkie mamusie na chwilkę!Ja dzisiaj wyjątkowo nocke miałam bez ani jednej pobudki co teraz już żadko się zdarza :)za to stresów od rana co niemiara bo samochód nam się popsuł już 4 raz od mniej więcej miesiąca i już trzeci raz przyjechała po niego laweta o rany ile to kasy idzie na tego złoma :((trudno, szczescie w nieszczęsciu, że stało się to na parkingu a nie podczas drogi bo tym razem odpadło mu z przodu koło !!A mi przez nockę tak spuchły dłonie że coś strasznego, palce mam jak serdelki hehehe i nawet dobrze ich zgiąć nie mogę bo takie tłuste!! pierwszy raz to mam i krew z nosa mi rano posżła, hmm nie wiem co to ale ogólnie samopoczucie mam ok więc nie strsuję się nic a nic :) lecę zaraz po wyniki badań a jutro do doktorka więc spokojna jestem.Pozdrawiam Was wszystkie!! Luckymama ja też przytłączam się do serdecznych życzeń dla synka !!!!

Witam wszytskie dziewczyny!!

Luckymama wszystkiego dobrego dla syneczka....no i widzę,że tuczenie pełną parą oby tak dalej trzymam kciuki:tak::tak::-):-)buzia dla Małej Mi....

KASIEŃko kochana cały czas o tobie myślę.....:-):-)

SILA lezaczki fajne ja dostałam też ale taki zwykły i mi się nie podoba najbardziej podobają mi się te z fishera i chce taki zakupić ale najpierw musze zając sie innymi sprawami.....i odpoczywaj kochana musimy w tym okresie się oszczędzać tak do 35 tygodnia ostro się trzymać tobie już dużo nie zostało mi trochę....aby przetrwć ósmy miesiąc....potem niech leci....

LADY bidulko gdzie jesteś zdrowa już lepiej choc trochę???

a ja też słyszałam,że najlepszy spirytus 70% i patyczki do przemywania i wsio ok i widzę,że nie tylko ja przesuaduję sama w domu to mi lżej trochę tylko żałuję ze niemam neta ani tv ale jakoś damy radę potem synek wypełni czas....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba mi coś tam nie wychodzi ale ja wklejałam już raz na wątku zakupy wcześniej jaka planuje kupić posciel i łóżeczko chciałam się pochwalić i lipa....

63922d1200267222-zakupy-i-zakupki-292040834.jpg
wklejam tak to pościel i łóżeczko które zakupiłam i czekam na nie

kurcę zawsze jak się tu przytacham do tej kafejki to nie ma nikogo na plotki:-( śkoda ale przeżyje to dziewczynki hehe albo se sama zanczę odpisywać hahaha:-D:-D

reklama
Adunia łóżeczko i pościel suuuuuuuuuuper.

No nie gadaj, że przez księgową nie dostaniecie kredytu :baffled::baffled: Co namieszała ??

A jak Ty się czujesz Aduniu ?? Mam nadzieję, że też odpoczywasz z Amirkiem :tak:

Co do leżaczków, to mi też podobają się Fishera :tak: i Chicco też są fajne :tak: I kupię któryś z nich na pewno, ale w przyszłym miesiącu :tak:

Ja sobie leniu****ę w łóżku cały dzień dziś :happy: I czekam na Piterka mojego :tak: No i zastanawiam się, co by tu na Walentajny wymyślić :confused2:
Jutro sobie na mały spacerek chociaż wyjdę pod blok do parku powdychać świeżego powietrza, to może cóś Mu kupię po drodze... Jakiś drobiażdżek serduszkowy :-) :happy:

Do góry