reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Adusia, a jakie łóżeczko kupiłaś i pościel ?? Wklej linka, to oblukam :-D No mi w sumie też zostały już tylko kosmetyki, pampersiaki i smoczek. Butelkę mam jedną i więcej nie kupuję, bo zamierzam karmić piersią... Ale dla mnie zostało jeszcze trochę rzeczy do kupienia :tak: Koszule, podkłady no i ten nieszczęsny laktator :sorry:

Ada, to Ty lepiej do domku zmykaj się położyć, bo jak Ciebie tak ten brzuszek boli... A wiesz... Mnie też coś boli i cały czas napięty dziś :-( Poczekam jeszcze troszkę, a jak nie przejdzie, to pójdę do ginki dziś, bo się boję :-:)sorry:

reklama
ASIu mnie też ostatnio dopadły bóle takie jak na okres ale nie wiem czy tym się martwić czy nie...nie wiem lekarki mojej nie ma..ale najlepiej wziąść nospe i pczekać i odpocząć położyc się i powinno być git

SILA no właśnie wybieram się do domu bardziej to mnie kręgosłup łupie weź jak będziemy tak schizować teraz to co będzie przed samym porodem:-):-) aż starch sie bać

Laseczki na te bóle to nic innego nie pomoże tylko leżenie. Mi po 2 dniach leżonka skurcze kjak na razie przeszły. Tylko wymaga to konsekwencji a wy po sklepach biegacie , kafejkach itp. Silka , Ada NAGANA!

ok ide do domu i potem do mojego bo mnie wkurzył i byłam nie miał a w sumie nic nie zrobił więc idę sie poprzymilac i coś zjem w locie wpadne jutro jak będzie tu miejsce w tej kafejce dużej hehehe

KACHURKU to co ja mam robić ja tu nikogo nie znam w domu tylko pierwszy program i cały dzień bez kotaktu z kim kolweik nie dam rady:-:)-:)-( nawet nie mam z kim pogadać :-:)-( a ja nie biegam jedynie do kafeji i u mojego w barze ale tam siade i siedze i patzre jak on pracuje:-(

Ada no faktycznie ja też lubię zajrzeć na bb, ale mam o tyle dobrze ż emam internet w łóżeczku. Ale może poczytaj jakąś książeczkę. Ja dzisiaj pół dnia czytałam - polecam -"Rebeka" Daphne du Maurier.
A teraz coś dla ludzi o mocnych nerwach. Zdjęcia z porodu domowego sn miednicowego. Poród w domu
Wrażliwce niech nie oglądają!

asiakow mój syn pod koniec 31 tygodnia ważył podobnie do Twojej córeczki, bo 2400 prawie :tak: I też się boję jak ja urodzę takiego wielkoludka :-D Cieszę się, że u Was wszystko oki :tak::-)

masiek, Ty uważaj na siebie !! Leż i odpoczywaj, żeby Leoś jeszcze troszkę podrósł :tak: Najważniejsze, że wszystko z Nim w porządku. A Tobie nóżki pozostaje zacisnąć i nie wypuszczać synka za wcześnie !!
Ja Wam powiem, że też mam już skurcze i to regularne... Tak gdzieś 6-7 dziennie :baffled: I trwają około 30 sekund :sorry:

Kasia, Lady od razu u Nas afery węszy :-D:-D:-D:-D:-D Ja nie wiem... A My przecież grzeczne i przykładne żonki jesteśmy :-D:-D:-D
Co do tej kobiety, Twojej znajomej... :no::no::no::no::no: Aż mi się wierzyć nie chce :-( Szkoda mi tylko tego maleństwa :-( Mnie wczoraj Piotrek poprosił, żebym Mu potrzymała fajkę na ulicy jak coś tam przy aucie robił, to mi głupio było, e wyglądam jak matka wyrodna, a ta legalnie sobie paliła i piła :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no: Straszne :sorry:

maju :) super, że już jesteś i że wszystko w porządku :-)

Lady audiczka ekstra :tak:

Aduś, super, że jesteś i masz dostęp do netu :happy:

Kachurku, Ty uważaj na siebie i leż i się leń i odpoczywaj, a mężulek niech gotuje pyszności :-)

A My w sobotę siedzieliśmy sobie w domku, po południu do rodziców pojechaliśmy, potem na zakupy i zleciało... Wczoraj po śniadanku upiekłam babeczki, potem znajomi na kawkę przyjechali, a potem pojechaliśmy działki pooglądać ( pod budowę ) A że pogoda piękna była ( ponad 15 stopni u nas było) , to trochę powdychaliśmy świeżego powietrza, aż się czuło wiosnę :-D Pięknie :-) A potem pojechaliśmy po jedzonko na kolację i urządziliśmy wieczór filmowy :happy: A że zmęczeni byliśmy, to prawie od razu zasnęliśmy :-D No, a dziś w ZUSie byłam, potem z koleżanką w lumpku, potem na obiadku u Niej i dopiero zlądowałam do domku :-D

Aaaaaaaaaaa.... No i w sobotę kupiliśmy łóżeczko i pościel :-)
Takie :
Łóżeczko DREWEX Laura transp.op.bok+gryka+poś (307220851) - Aukcje internetowe Allegro
nowosc POSCIEL Hippo DREWEX KOMPLET 4 el + STELAZ (308603171) - Aukcje internetowe Allegro
Czesc
No wiesz Sila wstydzila bys sie same superlatywy tu wypisujesz ...a nasza kochana Lady tego nie przezyje:tak: ... ona czeka na jakies sensacje coby swoja proznosc i nude zabic..... a my takie malo atrakcyjne ostatnio jetesmy:-D:-D:-D:-D

Silka fajne to lozeczko i posciel .......... kurcze a ja dalej nie kupilam tego lozczka.. ja jakos nie moge sie zdecydowac na nic...

Dziewczyny nie schizucie....czop to zadne uplawy.. czop ma konsystecje galeretowata..

A te skurcze to normalka .. to sa skurcze tego Pana:-D .. Braxsona higsa ... tez mi juz dokuczaja szczegolnie wieczorkiem jak za duzo pochodze ...do 10 na dzien to normalka nie swirujcie tylko troche sie oszczedzajcie.;-);-)

reklama
Kachurku, no wiem, że chyba ostatnio przesadzam z tym łażeniem :-( Tylko czasem nie chce mi się już siedzieć samej w domu, smutno mi i nudno, ale wiem, że muszę zwolnić, bo zdrówko synka jest ważniejsze :tak: Kurde, ale no nie wiem, co mam robić, bo mnie męczą te skurcze teraz :-( I nie przesadzam :sorry: Napina mi się brzuch dosłownie co 5 minut :-( i boję się, że coś się może dziać złego :-( Chyba zaraz zadzwonię do mojej ginki i pójdę do Niej sprawdzić czy wszystko ok, bo i Alanek coś mało się rusza...

A zdjęcia obejrzałam :tak: No nie złe :tak: A po babce nawet nie widać tego zmęczenia i bólu... Fajna sprawa w domku sobie urodzić :-)

Kasia :-D Lady, to z Nas przykład powinna teraz brać :-D A łóżeczko miałam w końcu kupić inne, ale Piotrek te wyhaczył i mi też bardzo się spodobało. Pościel, to już ja wybrałam i doczekać się nie mogę, kiedy przyjdzie, żeby zobaczyć jak na żywo wygląda... A Ty jakie chcesz kupić ?? Nic na oku nie masz ??

Do góry