reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Silka ten twoj Pietia to ma dobry gust .. swietne to lozeczk.. ja nie wiem co mam kupic... ogladam i ogladam i na nic sie nie moge zdecydowac ....chyba zwale to na mojego Rademenesa .. zreszta jemu ostatnio sprawia ogromna radosc wyszukiwanie ., jakis cudeniek dal malego ... moj chlop teraz jest na etapie kupowania lezaczka .. koresponduje z jakism babskiem z USA hehhehehe ... ja potrzebuje lozeczko i lezaczek jeszcze no nie mowiac o poscieli.

Silka a co do twoich boli ja bym na twoim miejscu wlazla do wanny (woda rozluznia byle nie za goraca i nie za dlugo) mi to wystarczy:-)nawet nospy nie musze lykac;-)
w razie czego dzwon do ginki bo mi to wyglada.. z tego co piszesz na normalne stawianie sie macicy .. a to nie za dobrze :tak:

ale poki co sprobuj troche odpoczac ....

a co do reszty na pw

reklama
No Pieta ma gust nie ma co :tak: We wszystkim :-D Wiesz Kasia... Ja też o leżaczku myślę... I chyba się zdecyduję na kupno... Oglądałam niedawno Bebe Confort kurcze nie pamiętam jaki model, ale podobały mi się... Jak znajdę na Allegro, to wkleję fotkę. No i bardzo podoba mi się ten leżaczek, który ma Leonek Maśka :tak: Jakbyście już mieli, to daj cynka... Ja chętnie obejrzę :tak:

Oooooo... Znalazłam kilka fajnych:
CHICCO LEZACZEK RELAX&PLAY 2008, 4 KOLORY (306883687) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER OFERTA ! NOWY LEŻACZEK BEBE CONFORT COCON ! (308359831) - Aukcje internetowe Allegro
ten drugi nawet w kolorze Twojego wózeczka jest :happy:
PROMOCJA! FISHER PRICE LEŻACZEK-BUJACZEK DO 18KG (311048066) - Aukcje internetowe Allegro
BABY EINSTEIN: LEŻACZEK MORSKI do 18kg (309833219) - Aukcje internetowe Allegro
No i weź tu wybierz jakiś :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurna, Silka fajne te leżaczki wynalazłaś, aż teraz trochę żałuję bo chyba się pośpieszyłam z kupnem mojego, bo te podobają mi się bardziej :zawstydzona/y: ale ja to zawsze w gorącej wodzie kąpana ehh..

A no i zapomniałam napisać... Poleżałam trochę i już lepiej. Skurcze minęły, więc jest oki :tak: Daję już sobie na luz i odpoczywam... Ale kurde jutro muszę znowu do Zusu, bo księgowy mi źle dokumenty wypełnił :angry::angry::angry::angry::angry: i weź tu odpocznij:no: A muszę to załatwić, bo jestem na zwolnieniu od października, a jeszcze żadnej kasy nie dostałam :angry::angry::angry::angry: Bo księgowy ciągle mówił, że załatwia i k***a załatwić nie mógł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W końcu się wkurzyłam i poszłam do niego i powiedziałam, że sama zaniosę te dokumenty, no i oczywiście sprawdzał 3 razy czy dobrze wypełnione, a babka w okienku mi od razu zaznaczyła, że źle i że nie przyjmie :baffled: No i jutro od nowa... Ale potem to już poleżę sobie do końca dnia :tak:

A jeszcze co do łóżeczek... Ja też oglądałam tygodniami i niby miałam wybrane, ale zdecydowana nie byłam, a Piotrek wsiadł w sobotę na neta, zobaczył co wybrałam i stwierdził, że On jeszcze poszuka i w 5 minut wybrał :-D:-D:-D:-D:-D:-D Także Kasia, myślę, że zwalenie tego na Radka jest dobrym pomysłem :-D

Buźka Kózki :happy:

my kupiliśmy taki: LEŻACZEK FISHER PRICE DO 18 kg-EKROPKA-COM,wys12H (310864674) - Aukcje internetowe Allegro
troche męski jak dla dziewczynki ;-) ale ja zasugerowałam się tym, że będzie dłużej służył dziecku... jak widzę dużo jest takich których długo można używać.
No trudno się mówi,
za to ciuszków mam po prostu całą masę w różnych rozmiarach. a to przez moją mamę, którą opętała mania zakupów dla Malutkiej i lata jak wściekła po sklepach i znosi nam nowe ubranka. fakt, że bardzo ładne są ale kupuje je w takich ilościach, że mój ukochany poprosił ostatnio, żebym przystopowała ją, bo sam też chcialby coś dla córci kupić :laugh2:

A co do zakupów ciuszkowych, to fajną masz mamę :tak::-D Ale ja też chyba nie oddałabym za nic tej przyjemności kupowania dla synka :-):-D Przystopuj mamę i sama rzuć się w wir kupowania :-D

reklama
Silka leżaczek w porządku:tak: ale jednak te które znalazłaś fajniejsze. Ale ja się jakaś drobiazgowa zrobiłam :-)
No i właśnie te zakupy to naprawdę prawdziwa przyjemność, potem w domu oglądam bez przerwy te ubranka. Ale niestety większość kupiła moja mama i jakoś nie mam serca jej powiedzieć chociaż muszę ją przystopować, ale nie umiem jakoś....
I w ogóle do przyjścia Naszych Skarbów na ten świat coraz bliżej a ja taka się czuje w proszku jeszcze, ze wszystkim mam mętlik w głowie chyba za dużo fajnych różności dla maluchów nie widomo w czym wybierac :-) a i szpitala nie mam żadnego na oku jeszcze ale my też z mieszkaniem mamy póki co problem przymierzamy się do kupienia ale co chwila coś się zmienia, te które chcemy kupić dopiero wybudują za 1,5 roku i pewnie będziemy gnieździć się w jednym pokoju we trójkę i jak na razie nic jeszcze nie gotowe! Nie ma co narzekać ale czasem jak widzę co się dzieje to ogarnia mnie panika.

Do góry