reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

cześć dziewczynki moje kochane, ale się za wami stęsknilam:tak::-) my już wróciliśmy do domku i na szczęście w dwupaku;-) kurde tydzien mnie nie bylo ,a tu ponad 30 stron naprodukowane ...:szok: i kto mi to teraz streści:confused::confused::confused: bo chyba nie zdaze nadrobić dziś tych zaległości:tak: na dodatek bez działajaecej myszki bo mi sie zepsuła:-:)-:)-(
silka no to synuś rośnie jak na drożdzach:-p:laugh2:
Lady super ta wasza audiczka:tak::tak: nam tez sie takie podobaja noale narazie nie mamy funduszy na taka:sorry:

reklama
Dzień dobry dziołchy!!!!Melduję,że po wielu trudach odnalazłam cafe internet (ciekawe czy pozwolą wstawić łoże mi:-D:-D) który posiada,aż 4 komputry:confused2: i jest czynny od 11.00 do 18.00 a w sobotę do 14 ale mnie wpuścili.....okropnie za wami tęsknie nie ma to jak net w domu....ale cierpliwości....moze coś się wyklaruj.ę z tym mieszkaniem zobaczymy....kurczę dostałam wózek i nie wiem co mam zrobić czy zostawic go czy kupić nowy ale ma gondolę plastikową i możecie się ze mnie śmiać ale się boję,że mi pęknie a nazwa to cholera zapomniałam w ponidziałek wam powiem ale chyba kupię nowy najlepszy mój mąż mówi do mnie patrz mamy podgrzewacz też ogląda zadowolony z tym,że to steliryzator ale niech mu będzie:-) pierwszą noc miałam tu okropną ale dzisiejsza gra....spałąm jak zabita właśnie wróciliśmy z warszawy a;e jedyne co kupiłam to proszek do prania dla dzidzi a jutro mamy się rozglądnąc za komodą i łóżeczkeim....ciekawe czy napewno pojadę hehehe....muszę nie długo iść jakiś obiad zrobić ale mam zapał miał prać szykować a tymczasem mam lenia jak trza:baffled: chodzę nie przytomna....

Wiecie co mam pytanie bo mój syn to tak skacze,że mało mi skóry nie wyrwie...ale tylko w nocy....czy wam tęż tak naciąga skórę oj dziś myślałam.że mi wyskoczy przez pepek...szok:szok: ale bal tam se robi i znowu se zamianił dzień na noc...:eek: dziś znowu sama w domu ale od 18 jestem w moim w barze siedze i sie patzre jak on pracuje hehehe:happy: wole to niz sama siedzieć w domu....

LADY dziękuje za przekazanie mych treści:-D:-D kochana wóz jak się patrzy ale cacako...fiu fiu....:tak::-)

wiecie co dwa dni mnienie było i te BB to jak narkotyk aż powera dostałam....ale jutro zamknięte więc w ponidziałek zaglądne do WAs

KACHURKU I IWONKO gratuluje ósmych okienek

i buziam i przytulam każdą z osobna....

Lady fura superaśna mi też takie się podobają i chętnie bym mojego zmusiął do kupna ale a jakeś opory ale poczekam jak bedzie musiał zapakować dziecko i wózek i fotelik i torby do samochodu żeby do babci pojechac to szybko bedzie kombi kupował :laugh2:

Ja już też conieco rzeczy mam kupionych troszkę już popranych teraz czekam aż mi przeziębienie przejdzie i musze z mężem pojecha meble do pokoiku wybrać bo gdzieś trzeba zacząć to wszystko układać tylko już mnie głowa boli bo niewiem jakie te meble kupić żeby były takie już na później też :rofl2:

Dobry melduję się, że żyję. Ale nie będę dużo pisać bo ciągle paskudnie się czuję i jest mi okropnie. Tak sobie myślę, że chyba musicie wybrać sobie nowego moderatora.

Lady fajna bryka. Lubie audiczki są takie wygodne:tak: no nic my musimy się gnieździć w corsie.

maju witaj po przerwie:tak:
niestety znowu zaczyna mnie pobolewać, wzięłam nospę jak się nic nie zmieni jedziemy do szpitala

pozdrawiam kwietniówki:tak:

Cześć Dziewczynki! ciesze sie ze wam sie podoba autko ja sie chyba w nim zakochałam normalnie haha...aa teraz odliczam dni do poniedzialku bo wyruszam w podróz za woziem jak mi mąż oobiecal haha nie no fantastycznie tydzien mi sie zaczyna i konczy poza samopooczuciem bo jest okropne kaszle jak porobana i mocz popuszczam non stop przez to....ajj...

Kachurku...najgorzej to siedziec samemu w domku jak cos dolega..zaraz obawy i wogole,,,, Jeju jakbym miala takie skorcze ze strachu nikt by mnie do wstania nie zmusił... no moze to takak tylko teoria bo sama wiem z zycia ze sie nie da usiedziec na naszych peiknych ciazowych posladkach hahaha....uwazaj na siebie.... niech malenstwo troszku jeszcze podrosnie...i niech mamusie jesce nie straszy....

Masiek a co Tobie jest? cos przeoczylam??? tez na siebie uwazaj.....

Adus super ze sie pojawiasz ja juz tu stype zrobiłam ze Adzi nie bedzaie na BB i wogole a tu niespodzinka milusia....odrazu lepeij,,,,

Maju ciesze sie ze juz wrocilas...wypoczelas troszku????

Anrus...ja juz poprałam mase ubranek ile oprasowania...masakra skladania...ale wszystko na nic.... :/ odruchowo dolalam lenora zachwycalam sie jak glupia zapachem ciuszkow dzieciecych a calkiem mi z glowy wypadlo ze to alergizuje dzieci nie wolno wiec cala moja ciezka robota na nic,,, chodz to bylo kilka dni temu jeszcze sie nie zmobilizowalam do powtorki... maskowi zdazylam o tym incydencie opowiedziec..... juz mi sie iodechciclo tej akcji pranie suszenie prasowanie skladanie.....

Iwonko gratyuluje okieneczka nie dlugo moja kolej :)

dzis sobie leze nie ma co nie mam na nic sily od tego kaszlu nawet caly brzuch mnie boli i ciagnie i rwie....

caluje Was mocno raczej dopiero jutro sie pojawie...pozdrawiam wszystkie mamusie....

odpukać nospa działa. Ból brzuszka przeszedł. Skurczy też brak:tak:
Choć dzwoniłam już do lekarza i kazał jeśli będzie się coś dziać jechać do szpitala. A tak to mam się pojawić w poniedziałek.

Na szczęście humor mi się poprawił. Wojtek tak mi komputer ustawił, że mogę nadawać z łóżka:tak:
No więc gdzie się podziewacie?

Lady a jakiś typy wózka?? Już coś wybrane?

Hej Lady to faktycznie sobie zrobiłaś podwójna robotę , ja jak zaczynałam prać to się też zastanawiałam czy możę nie dodać do proszku clgonu bo do każdego prania dodaję ale stwierdziłam zę nic się nie stanie jak nie dodam a potem wrazie czego bedzie dziecko miało uczulenie a proszek kupiłam Jelp ale już 2w1i też się zastanawiam czy dobrze zrobiłam bo podobno lepiej w tym bez zmiękczaczy
Masiek to dobrze ze przeszło i jak coś bedzie się działo to nie zwlekaj jedz do szpitala zawsze sprawdzą czy wszystko ok

Ja już też mam uparzony wózek tylko niewiem kiedy go kupimy ja zdecydowałam się na Bartatinę Classic plus

reklama
Kod:
Ja już też mam uparzony wózek tylko niewiem kiedy go kupimy ja zdecydowałam się na Bartatinę Classic plus

O bardzo fajny wózek. Moja koleżanka go ma. jej córeczka ma już 6miesięcy i nadal jeździ w gondoli, teraz podnosi jej oparcie do góry jak mała chce sobie popatrzeć. jak się mała urodziła latem to miała fajnie bo gondola taka duża więc sobie leżała tak luźno nie wciśnięta. No i koła, zawieszenie przejadą każdą nierówność bez problemu.
Gdyby nie to, że mi zależało na przednich kołach skrętnych, to pewnie wybrałabym właśnie Bartatinę. Cena wózka też w porządku, teraz często sprzedają zestaw z fotelikiem, który można wpiąć w wózek. :tak:

Do góry