reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

SILA piszesz o tej cukrzycy a mi jeszcze nie kazali wykonać obciążenia bo do tej pory cukier w normie na czczo ale to przeciez nic nie oznacza chyba sama pójde po glukozę i wypije ja i pójdę na badanie....bo się martwię,że mi nie kazali tylko na zawsze jak mam morfologię to od razu robia cukier hmmmm...dziwne zrobię sama bo wizytę mam dopiero 25 lutego :-(a to bedzie już się zaczynał powoli 34 tydzień

reklama
Dzien dobry Dziewczynki

Lucky trzymaj sie napewno wszystko sie wyjasni nie moze byc zle, a u malza tez jest dobrze, da sobie rade z problemami wie ze musi dla Was, glowka do gory:tak:

Ja siedze chwilke i musze leciec na miasto jakies zakupki porobic:angry:

Buziam wszystkie Kwietnioweczki

RENIU:-):-):-):-) kochana ty zawsze tu wpadasz jak huragan i wypadasz:-):-):-) ale najważniejsze,że jesteś:-):-);-);-);-):-)

Ja tam mogę iść jeszcze raz na glukozę złe nie było, taka duża cukierkowa ulepka:-p :-D
Aduś nie miałaś skierowania w 25tc??? mniej więcej w tym tyg się wykonuje to badanie jeśli wcześniej nie było potrzeby.

Dzień dobry Kuleczki :-)
nie wiem jak Wy, ja dzisiaj strasznie niewyspana, jakieś koszmary na jawie w nocy mnie męczyły, obudziłam się w pewnym momencie i wbiłam sobie do głowy że coś drapie w ściane, no i szybko przyszło mi że to pewnie jakaś "mysz" hehe :-D przez co skutecznie nie mogłam potem zasnąć i biłam się tylko z myślami :baffled:
mam nadzieję że Wy laseczki chociaż wyspane :tak:
Luckymamo głowa do góry, bądź dobrej myśli , zobaczysz że bedzie ok :tak:a cóż to w ogóle jest ta mikrosomia ? :confused:
Gryzelda, zazdroszczę Wam że wszystko już macie, no i super że wszysztko u Was dobrze :-)
Aduś, małż dojedzie, już Ty się też tam nam nie denerwuj ;-)a o tą glukozę to się dowiedz, bo wydawało mi się że to każda ciężarówka musi zrobić :tak:
Masiek, Silka, Renia witojcie :-)
a wszystkie które jeszcze wylegają się w wyrkach --- POBUDKA !!!! :-D:-)

Adus ja wiem ze tylko na chwilke ale ja moge cos porobic i pozalatwiac jak dzieciaczki sa w szkole:tak:, bo potem lekcje, czytania i te inne, i juz nigdzie nie pojedziesz, a zreszta z maluchami robic zakupy albo isc do banku:angry:, ale staram sie chociaz odezwac:-D, no i wieczorami:baffled: zonk nawet ciezko oczy do spania zamknac:-D

Ja też lece coś porobić, łazienkę muszę całą wypucować, no i coś z tymi moimi dresami zrobić bo już mnie guma pije w bunio :baffled:
pogoda dzisiaj jakaś taka zdechła, chmury tylko wiszą na niebie, ale może wyściubie gdzieś nos na spacer :tak:
póki co miłego dzionka Wam kuleczki życzę
zajrzę do Was później
Buziaki :-):-):-)

SILA piszesz o tej cukrzycy a mi jeszcze nie kazali wykonać obciążenia bo do tej pory cukier w normie na czczo ale to przeciez nic nie oznacza chyba sama pójde po glukozę i wypije ja i pójdę na badanie....bo się martwię,że mi nie kazali tylko na zawsze jak mam morfologię to od razu robia cukier hmmmm...dziwne zrobię sama bo wizytę mam dopiero 25 lutego :-(a to bedzie już się zaczynał powoli 34 tydzień

Adunia, no to zrób sobie dla własnej spokojności :tak::tak: Glukozę kupisz w każdej aptece :tak::tak::tak: A wiecie... Ja teraz też zaczęłam się trochę martwić, bo niby norma po 60 min, to 120, a ja miałam 126 i moja ginka powiedziała, że jest ok :confused::baffled: Może Kachurek pomoże :confused: Pamiętam, że chyba gdzieś pisała normy, ale nie chce mi się teraz całego forum przeszukiwać...

Renatko witaj :-)
Bartka dałaś czadu z tymi myszami :-D:-D:-D:-D Nie ma to jak ciężarówka i jej schizy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja tez spadam bo Wy tu zagadujecie a czas leci:szok:;-)

Do potem

Udanego dzionka, no u nas dzisiaj slonko:-)

Do góry