reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień dobry.
Ale się ruch zrobił.
Widzę, że coraz więcej kwietniówek sobie przypomina o bb:-)

wiosno witaj z powrotem, tak zniknęłaś nagle, mam nadzieję, że teraz już się pojawisz do końca :-)

Bratko my w Pati i Maksie na polnej w poznaniu robimy często zakupy, łóżeczko, wanienkę ze stojakiem, i dużo duperelek, dzisiaj przed szkołą rodzenia też tam będziemy:tak:
Kachurku dla własnego spokoju przejdź się chociaż do lekarza by cię zbadał. Choć to mogły być już pierwsze skurcze przepowiadające. W poniedziałek położna na szkole rodzenia mówiła, że tak od 30tc mogą się pojawiać. Są mocniejsze niż te Braxtona.

Sześć :-)

musze popłacić rachunki ..neinawidzę tej czynnosci bleeeeeeeeeee

Kachurku daj znać jak tam wyszedł test.

WIosenko nono niezła jesteś bravo!!

Wszystkim buzi wielkie!

ps. dziś mam obiecaną wizytę w smyku..:-)

Myśle że za wcześnie na dostep do tajnego... Same zdecydujcie:tak:

A z Mi nie najlepiej mam "mikrosomię płodu":-(

Aduś oj są łośki, ale jak sie denerwuję to mi ich szkoda bo wcale sie nie odzywam a oni nie bardzo wiedza o co chodzi
Sstaram sie uśmiechać, ale nerwy czekania sa nie do zniesienia.
Trzymam kciuki za przyjazd Twojego małża:tak:

Dzien dobry Masiek,Sila,Madziujka!!!!

Madziujka obiecana wizyta w smyku....brzmi zachęcjąco....:tak::tak::tak::-):-):-) mam nadzieję,że zakupy będą udane....:-):-):-)

Witajcie Brzuchatki,
Kachurku, uważaj na siebie!

Wiosno-gratuluję!Niesamowita z Ciebie babka!

U Nas ok!Też szykujemy sie do przeprowadzki. Niestety ma to nastąpić dopiero 1 kwietnia, bo taki termin wyprowadzki mają osoby, które w tej chwili wynajmują to mieszkanie. Umówiłam sie z Tymkiem że poczeka z przyjściem na świat aż pokładam ostatnie rzeczy w nowym mieszkaniu;-):tak:. Bardzo mnie cieszy ta zmiana-będziemy mieli dwa pokoje!!!:-)
Nawiązując do zapytania o zakupy to melduję,że posiadamy już wszystkie ubranka, większość akcesoriów,komodę,przewijak, wanienkę, wczoraj zamówiliśmy łóżeczko. Brakuje nam trochę kosmetyków, lekarstw(to już kupimy w przyszłym miesiącu) i wózeczka, który kupią nam rodzice.

Czujemy się nie najgorzej. Mam podobno bardzo duży brzuch jak na 31 tydzień. Muszę na bieżąco monitorować ciśnienie, bo to drugie mam trochę za wysokie. poza tym całkiem nieźle.

luckymamo sprawdzaj co jakiś czas czy możesz wejść na prywatną kwietniówkową stronę, chociaż znając bb trochę czasu minie za nim będziesz miała wstęp na priv.
No i mi się tam nie załamywać jeść dużo i zdrowo, może Mi ma taką urodę, że mała, może jeszcze nadgoni.
Leonek dopiero w ostatnim czasie nadrabia, wcześniej był ciągle na najniższym centylu a ostatnio był prawie na środkowym. Więc uszka do góry:tak:

a propos jak mogę wejść na zamknięty wątek, o ile jeszcze mogę-pamiętam że się do niego zgłaszałam

Luckymama nie martw się wszystko bedzie dobrz z mała Mi....na pewno trzymam kciuki bardzo mocno za Was....mała na pewno podgoni....:-):-):-) może jakieś witaminy jedz magnez plus zelazo i na pewno pomoże trzymam za Was kciuki....

reklama
Myśle że za wcześnie na dostep do tajnego... Same zdecydujcie:tak:

A z Mi nie najlepiej mam "mikrosomię płodu":-(

Aduś oj są łośki, ale jak sie denerwuję to mi ich szkoda bo wcale sie nie odzywam a oni nie bardzo wiedza o co chodzi
Sstaram sie uśmiechać, ale nerwy czekania sa nie do zniesienia.
Trzymam kciuki za przyjazd Twojego małża:tak:

Luckymama, szukam i szukam w necie info na temat mikrosomii, ale wszędzie tylko makrosomia i to ma związek z cukrzycą ciążową i że dzieci rodzą się za duże i czasem chore :-( Jeju... Mam nadzieję, że z Mi wszystko w porządku :confused: Jak chcesz pogadać, i nie chcesz na głównym, to pisz do mnie na priv... Z chęcią Cię "wysłucham" :tak:
Oj tak... dzieci wszystko wyczuwają i biedne się też stresują, kiedy mama smutna :-:)-:)-( :-( Mam nadzieję, że kiedy Twój mąż wróci, będzie już lepiej !! Trzymam za Was kciuki :tak:

Do góry