reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

HEJ WIOSEnko!!!!!!!!
Pewnie,że Cie pamietamy:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-) jak fajnie,że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko gra miła to wiadomość i faktycznie życie widać pędzi co do przodu i

GRATULUJę SYNKA!!!!!!!!!!!!!!!

zAGLADAJ JAK TYLKO MOZESZ DO NAS.....

reklama
LADY kurczę byłyśmy w tym samym czasie juz miałam do Cie pisać na gg patrzę a ty siup....nie ma Cię ach ten twój mąż kobiecie w ciąży się nie odmawia hahaha.....bo mu powiedz,że wszystkie kwietniówki myszy na niego naślą :-):-):-):-):-):-)

Witam drugą zmianę na BB :-)
cuś tu dzisiaj cisza jak makiem zasiał, ja dzisiaj troszkę pospacerowałam, przeglądnęłam wszystkie sklepy z łóżeczkami pościelą, żeby porównać ceny i powiem Wam że jak narazie sklep Pati i Maks wymiata, chyba u nich zamówie:tak:a może Wy znacie jeszcze jakieś sklepy z fajnymi cenami?
Kasiu, rozumiem Twój nastrój, mi też chce się już wiosny niesamowicie, dzisiaj aż wystawiłam twarz na słońce i aż się spociłam (przez szybę heheh :-)), potem poszłam na spacerek i troche naładowałam moje akumulatorki :tak:
Kachurku, cieszę sie że już oki, daj jutro znać jak po teście :tak:
Renia :-) co tam u Ciebie kochaniutka?
Mirelka, nie martw się, ja podobnie jak Ty nie wybrałam jeszcze imienia dla mojej malutkiej, ale jakoś jeszcze tego nie czuję, myślę no i czekam na chwilę kiedy samo wpadnie mi coś do główki :-) poza tym z tym nastrojem mam podobnie jak Ty, do 18 siedze sama w domu, bo mój małż i jego cała rodzinka prowadzą sklep, więc pędzę tylko muła w domu i nie mam się do kogo nawet odezwać, oprócz mojej dzidzi oczywiście, ale na dłuższą mete jest to okropnie męczące :baffled:
Lady, wieczorynka (Miś Uszatek :-D) i lulu ? szkoda wielka że Cię tu nie ma :sorry2:
Aduś, dobry humorek widzę u Ciebie :-) tak trzymaj, bo to zaraźliwe :-):tak::-)
Shiraine - wyobrażam sobie minki Twoich wykładowców hihihi :-D brawo za optymizm :tak::-)
wiosna 1981 - gratuluję takiej aktywności w tym tc :szok::tak:przynajmniej ten czas zleciał Ci szybciej :-)
ufffffff, aż się zmęczyłam :-);-):baffled:

Ale śpiochy :-D

Bratka - no jeden miał nietęgą :-D kazał przyjść mężowi po wpis chociaż sama mam w tym czasie zjazd i mogę iść po ten wpis samodzielnie, ale co tam, męża wyślę, nie będę już doktorka straszyć po raz drugi :-D Po za tym na najbliższym zjeździe będę miała kogo straszyć, mam jeszcze dwa egzaminy i kilka zaliczeń :-D Będzie wesoło, a potem na ITN i święty spokój :tak: przynajmniej do końca sierpnia, a potem może mi przedłuży dziekan jeszcze o semestr ;-) zobaczymy.

A dzisiaj na ćwiczenia do szkółki rodzenia, zastanawiam się czy mogę iść :confused: Ale najpierw na zakupy :-D

Dzień dobry z rana dziewczyny:-)
Oj dzieje się strasznie dużo u mojego małża, same stresy ma bidul. Ale dzielnie sie trzyma.

Aduś no u mnie dziś humor oczekiwania na info po 19 od małża:tak: Ale ogólnie ok. Choc wolałabym sie bardzej wysypiać;-)

Lady czekam na Cie z tym naprawionym kompem.

Ach ściskam Was bardzo.
Nie mogę sie skupić.

A poza tym nie wiem czy pisać tu, wolałabym na jakimś "tajnym"...
Martwię sie wynikami mojej Mi:-(

Shirane dzień dobry!!!! to nie źle już se wyobrażam ich miny:-D:-D:-D:-D przynajmniej będziesz mieć ulgi na egzaminie w razie czego albo zawsze mozesz symulować skurcze:-D:-D:-D:-D i ze strachu dostaniesz wszystko hahahaha....:-D:-D:-D odpczywaj kochana i się tak nie przemęczaj aby dotrwać z córeczką jeszcze parę tygodni.....:happy2: przynajmniej masz juz wszystko...:-)

:-Dnic sie o mnie nie martw u mnie wszytko oki ..wrazie czego zaraz was poinformuje:-D:-D.. chyba ta pogoda mnie dobija ...potrzebuje slonka i potrzebuje wyrwac sie do Polski zeby troche sie odwirowac...;-)a tu sie nie da od tak ,najgorsze w tym iz przez nastepne pare miesiecy jestem uziemionaaaaaa..........:-) i chyba kriza mnie dopada;-)w zwiazku z tym:zawstydzona/y:

Kasieńko, wiem o czujesz Kochana :sorry2: Ja mam to samo... Ta pogoda już męcząca strasznie i żyć się odechciewa.... Ale już nie długo WIOSNA i kwiatki będą kwitnąć i ptaszki będą śpiewać i trawka pachnąć :-D:-D:-D Eh... Oby do wiosny :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Trzymaj się Kasieńko !!!!!

Nie poszłam do lekarza , ale leżę plackiem. Jutro będę miałam te testy na płym owodniowy to sobie w gatki wsadzę. Ale czuję się ok, na szczęście żadnych skurczów już nie mam. Pójdę w piątek do ginki to zrobię znowu usg żeby sprawdzić poziom wód. Chociaż ostatnie usg miałam tydzień temu w szpitalu. No ale chyba trzeba teraz zrobić żeby się uspokoić.Oj Silka fajnie że Twój Alanek już taki duży, to się nie masz co martwić bo dziecka o masie 2,500 to już nawet do inkubatora nie muszą wkładać. Mój bobas ma teraz około 1800. Dobrze że się często rusza i podaje mi rączki i nóżki przez brzuszek, tak że można je prawie wziąć w rękę. No i ma często czkawkę, dzisiaj już z 5 razy.

Kachurku, cieszę się, że już oki u Was :tak: Ale daj znać jak tam po tych testach... No z jednej strony się cieszę, że taki duży Alanek, bo wiem, że gdyby nie daj Boże przydarzyłoby Mu się teraz urodzić, to byłby zdrowym dzidziusiem, ale z drugiej, wiem, że jak posiedzi do kwietnia, to będzie dużżżżżżżżżżżżżżżżżyyyyyyyy i będzie mi ciężko Go urodzić... No, ale z dwojga złego wolę dużego Alanka :-D:-D:-D:-D A Ty się trzymaj i koniecznie daj znać co u Was !!

Witam kwietnióweczki z wieczora, długo się nie odzywałam bo komputer mam totalnie szwankujący, mnóstwo wirusów, aż się go włączać nie chce, ale czasem wchodze na bb i czytam Was sobie i raźniej mi na duszy.
Poza tym to smutki mnie ciągle dopadają, jakaś chandra czy coś na dworze pogoda wiosenna się zrobiła przez chwilę żyć się zachciało teraz to dopiero spacery sprawiają przyjemność a mimo to czasem tak mi smutno, to chyba przez to, że przez większość czasu siedzę sama w domu..
A z dolegliwości ciążowych to chciałam podpytać czy Wy też może macie tak jak ja, mam od paru tygodni bóle w kroczu, takie przy chodzeniu i przekręcaniu się na łóżku :confused:
pozdrawiam cieplutko chyba teraz będę częściej zaglądać bo w kupie to zawsze raźniej :-)
buziaki

Mirelko, nie jesteś sama z tymi smutkami :-( Wszystkie tak mamy :-( Wiem, co czujesz... Ja też całymi dniami sama w domu siedzę. Piotrek w pracy do 18-19tej, a ja siedzę i muła klepię :-:)zawstydzona/y::sorry2: Sprzątam, gotuję, piorę i dosyć już mam tego... Czekam na wiosnę jak na zbawienie :tak: I cieszę się, że mam Was, bo zawsze w grupie raźniej :tak: więc jak masz chandrę, to wpadaj do Nas :tak: My na wszystkie smutki zaradzimy :tak:

Helloł laseczki !!! :-)
przede wszystkim SILA gratuluję zdrowego Alanka, spory już z niego maluszek :-) jjejj rzeczywiście mało czasu Ci już zostało, zazdroszczę normalnie. Wklej fotki Alanka, bardzo bardzo chcę zobaczyć, a byłaś na 3d czy 4d? ja się chyba kurka też wybiore :happy2:

Bartko, ja byłam na zwykłym plus 4D i jestem baaaaaaaaardzo zadowolona :-) Mały super się Nam pokazał, ginka sprawdziła czy wszystko jest na miejscu, więc jestem szczęśliwa. Filmik mamy nagrany, dwie foteczki buziaczka i kilka innych ( np. jajeczek ;-) ) Zaraz powklejam do Galerii :tak:

Wiosenko, witaj :-):-):-):-) Pewnie, że Ciebie pamiętamy :tak::tak::tak: Gratuluję syneczka i gratuluję sukcesów w życiu :tak::tak::tak::tak::-) Wpadaj częściej :tak:

Luckymama, Lady, Ada, madziujka, Shiraaine, Renia, masiek i wszystkie kwietnióweczki DZIEŃ DOBRY :-)
Maju :) a Ty kiedy do Nas wracasz ??

reklama
Luckymama, a co się stało ?? Co z wynikami ?? Mamy "tajny" wąteczek... Napisz do madziujki, Ona Go Nam załatwiała, albo do maśka i poproś o dostęp :tak:

Do góry