reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Eno Masiek ale torba nie ma co... napewno sie w nią zapakujesz ;)

ja tak zagladam do Was bo musze byc na bierzaco czy czasem któraś z Was jeszcze nie urodziła hahahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tez wejde na allegro za kocykami i reczniczkami popatrze ;)

Gryzeldo, super, że już z Nami jesteś i masiek ma rację... Już nie nadrabiaj, tylko włącz się w temat i opowiadaj jak tam u Was :confused: Jak przygotowania do narodzin synka :confused::happy2:

Iwonko, odpoczywajcie sobie z córeczką i nic się nie martw :tak: Wszystko na pewno jest oki :tak::-)

masiek, torba mi się podoba :tak: Nawet bardzo i nie droga... No, no... Może też się skuszę... Zobaczymy... Jeszcze oblukam co tam na Allegro, bo nie patrzyłam za torbami.

Lady jeszcze wszystkie 2w1 jesteśmy ;-) Jeszcze spokojnie 1,5 miesiąca tak będziemy... A potem może nasze Niebo zacznie :happy2:

Ja ostatnio ręczniczek jeden kupiłam w Tesco... Taki z okryciem na główkę i nie drogi, bo coś około 20 zł. kosztował ( chyba ) Ale jeden pewnie nie wystarczy, co :confused: A kocyki mam dwa i na razie styknie... Jak będzie potrzeba, to dokupię już po porodzie :tak:

Lady Ty nawet nie żartuj sobie z tym porodem przedwczesnym bo ja tu horror przeżywam i się martwię! Wczoraj miałam wieczorem porządne skurcze przez jakąś godzinę.Mały tak się wciskał w wyjście że miałam wrażenie że coś pęka. Bóle podobne do miesiączkowych lub przeczyszczających promieniujace do wnętrza ud. Po godzinie mi przeszło i zasnęłam ale w nocy obudziłam się bo mnie strasznie zemdliło i nagle tylko chlup i polało mi się między nogami, taka bezwonna przezroczysta ciecz w ilości ok pół kieliszka wódki że tak obrazowo to ujmę. Nie wiem czy to nie wody płodowe. Testów na wody płodowe nigdzie w aptekach nie ma, zamówiłam i będą jutro . Nawet papierków lakmusowych na tym końcu świata nie mają! A do szpitala nie pójdę bo dopiero co byłam tydzień temu i już drugi raz na taki stres się nie narażę. Zreszta postepowanie w takich przypadkach jest takie że się nic nie robi tylko jest obserwacja czy nie wystapią skurcze, nawadnianie i reżim łóżkowy. Więc leżę i mam nadzieję że się nic nie wydarzy. Mały kopie i na razie jest ok ale boję si ę kurka mać. Szkoda gadać. A moja ginka jest na urlopie i wraca dopiero w piątek.:-(

Kachurku, to Ty uważaj na siebie !! Kurde... Ja też bym się przestraszyła po takiej akcji... Ale nie daj się zwariować... Może to tylko jakiś fałszywy alarm... Ale też nie zwlekaj z wizytą w szpitalu, jak się boisz... Lepiej sprawdzić, niż miałoby być coś nie tak :sorry2: Kurde no... Ale mnie przestraszyłaś :-(

Helloł laseczki !!! :-)
przede wszystkim SILA gratuluję zdrowego Alanka, spory już z niego maluszek :-) jjejj rzeczywiście mało czasu Ci już zostało, zazdroszczę normalnie. Wklej fotki Alanka, bardzo bardzo chcę zobaczyć, a byłaś na 3d czy 4d? ja się chyba kurka też wybiore :happy2:
ADUŚ Ty się nie smutaj, nieszczęścia zawsze chodzą parami dlatego jak sie wali to wszystko, ale po deszczowym dniu zawsze wychodzi słoneczko :-) i dobry humorek też wraca, im później wyjedziesz tym lepiej dla nas, bo dłużej tu z nami pobedziesz :-):tak:
witaj Gryzeldo i wpadaj częściej :-)
Iwonka trzymaj się, tydzień szybko zleci, a może przejdzie samo, tego Ci życzę :tak:
Masiek, super ta torba, ja też muszę się za jakąś rozejrzeć, ale o rzeczach dla siebie pomyślę na końcu :dry:
Lady, z tym oglądaniem ciuszków na allegro mam identycznie jak Ty, jak nie przejrze od deski do deski to nie zasnę w nocy, o maj gad jakaś fiśnięta chyba jestem, bo mam bzika na punkcie tych ciuszków :baffled::-):szok:
Kachurek, odpoczywaj, leż i obserwuj, to już nie żarty, no ale mam nadzieję że bedzie oki :sorry2::tak:

Kachurku raju złoto ściskam Ciebie mocno. Plizzzzz uważaj na siebie mocarnie i leż sama w domciu:tak:

Silka no nie żartuj. Do końca marca zaciskaj nogi i nie wypuszczaj Alanka. Na bank nie bedzie wiekszy jak 4 kg a takie łośki spokojnie sie rodzą:-)

Aduniu dziękuję za pozytywne życzenia i Tobie tego samego. Nie stresuj się:happy2:.

Masiek cudna torba. Bardzo mi się podoba:-)

Reniu fajnie jak jesteś na forum.:-D

Kasia??? Gdzież Ty:confused::confused::confused:

Lady kiedy komputer bedziesz miec zremontowany:confused: Bo jestes tu jak balsam:happy2:

Pozdrawiam kwietnióweczki wszystkie.:happy2:

Byłam dzis na teście glukozy 75 mg. Wyniki za tydzień:baffled: Fujjjj koszmarne badanie:-p

reklama
:-Dnic sie o mnie nie martw u mnie wszytko oki ..wrazie czego zaraz was poinformuje:-D:-D.. chyba ta pogoda mnie dobija ...potrzebuje slonka i potrzebuje wyrwac sie do Polski zeby troche sie odwirowac...;-)a tu sie nie da od tak ,najgorsze w tym iz przez nastepne pare miesiecy jestem uziemionaaaaaa..........:-) i chyba kriza mnie dopada;-)w zwiazku z tym:zawstydzona/y:

Do góry