reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Eno Masiek ale torba nie ma co... napewno sie w nią zapakujesz ;)

ja tak zagladam do Was bo musze byc na bierzaco czy czasem któraś z Was jeszcze nie urodziła hahahahahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tez wejde na allegro za kocykami i reczniczkami popatrze ;)

Gryzeldo, super, że już z Nami jesteś i masiek ma rację... Już nie nadrabiaj, tylko włącz się w temat i opowiadaj jak tam u Was :confused: Jak przygotowania do narodzin synka :confused::happy2:

Iwonko, odpoczywajcie sobie z córeczką i nic się nie martw :tak: Wszystko na pewno jest oki :tak::-)

masiek, torba mi się podoba :tak: Nawet bardzo i nie droga... No, no... Może też się skuszę... Zobaczymy... Jeszcze oblukam co tam na Allegro, bo nie patrzyłam za torbami.

Lady jeszcze wszystkie 2w1 jesteśmy ;-) Jeszcze spokojnie 1,5 miesiąca tak będziemy... A potem może nasze Niebo zacznie :happy2:

Ja ostatnio ręczniczek jeden kupiłam w Tesco... Taki z okryciem na główkę i nie drogi, bo coś około 20 zł. kosztował ( chyba ) Ale jeden pewnie nie wystarczy, co :confused: A kocyki mam dwa i na razie styknie... Jak będzie potrzeba, to dokupię już po porodzie :tak:

Lady Ty nawet nie żartuj sobie z tym porodem przedwczesnym bo ja tu horror przeżywam i się martwię! Wczoraj miałam wieczorem porządne skurcze przez jakąś godzinę.Mały tak się wciskał w wyjście że miałam wrażenie że coś pęka. Bóle podobne do miesiączkowych lub przeczyszczających promieniujace do wnętrza ud. Po godzinie mi przeszło i zasnęłam ale w nocy obudziłam się bo mnie strasznie zemdliło i nagle tylko chlup i polało mi się między nogami, taka bezwonna przezroczysta ciecz w ilości ok pół kieliszka wódki że tak obrazowo to ujmę. Nie wiem czy to nie wody płodowe. Testów na wody płodowe nigdzie w aptekach nie ma, zamówiłam i będą jutro . Nawet papierków lakmusowych na tym końcu świata nie mają! A do szpitala nie pójdę bo dopiero co byłam tydzień temu i już drugi raz na taki stres się nie narażę. Zreszta postepowanie w takich przypadkach jest takie że się nic nie robi tylko jest obserwacja czy nie wystapią skurcze, nawadnianie i reżim łóżkowy. Więc leżę i mam nadzieję że się nic nie wydarzy. Mały kopie i na razie jest ok ale boję si ę kurka mać. Szkoda gadać. A moja ginka jest na urlopie i wraca dopiero w piątek.:-(

Kachurku, to Ty uważaj na siebie !! Kurde... Ja też bym się przestraszyła po takiej akcji... Ale nie daj się zwariować... Może to tylko jakiś fałszywy alarm... Ale też nie zwlekaj z wizytą w szpitalu, jak się boisz... Lepiej sprawdzić, niż miałoby być coś nie tak :sorry2: Kurde no... Ale mnie przestraszyłaś :-(

Helloł laseczki !!! :-)
przede wszystkim SILA gratuluję zdrowego Alanka, spory już z niego maluszek :-) jjejj rzeczywiście mało czasu Ci już zostało, zazdroszczę normalnie. Wklej fotki Alanka, bardzo bardzo chcę zobaczyć, a byłaś na 3d czy 4d? ja się chyba kurka też wybiore :happy2:
ADUŚ Ty się nie smutaj, nieszczęścia zawsze chodzą parami dlatego jak sie wali to wszystko, ale po deszczowym dniu zawsze wychodzi słoneczko :-) i dobry humorek też wraca, im później wyjedziesz tym lepiej dla nas, bo dłużej tu z nami pobedziesz :-):tak:
witaj Gryzeldo i wpadaj częściej :-)
Iwonka trzymaj się, tydzień szybko zleci, a może przejdzie samo, tego Ci życzę :tak:
Masiek, super ta torba, ja też muszę się za jakąś rozejrzeć, ale o rzeczach dla siebie pomyślę na końcu :dry:
Lady, z tym oglądaniem ciuszków na allegro mam identycznie jak Ty, jak nie przejrze od deski do deski to nie zasnę w nocy, o maj gad jakaś fiśnięta chyba jestem, bo mam bzika na punkcie tych ciuszków :baffled::-):szok:
Kachurek, odpoczywaj, leż i obserwuj, to już nie żarty, no ale mam nadzieję że bedzie oki :sorry2::tak:

Kachurku raju złoto ściskam Ciebie mocno. Plizzzzz uważaj na siebie mocarnie i leż sama w domciu:tak:

Silka no nie żartuj. Do końca marca zaciskaj nogi i nie wypuszczaj Alanka. Na bank nie bedzie wiekszy jak 4 kg a takie łośki spokojnie sie rodzą:-)

Aduniu dziękuję za pozytywne życzenia i Tobie tego samego. Nie stresuj się:happy2:.

Masiek cudna torba. Bardzo mi się podoba:-)

Reniu fajnie jak jesteś na forum.:-D

Kasia??? Gdzież Ty:confused::confused::confused:

Lady kiedy komputer bedziesz miec zremontowany:confused: Bo jestes tu jak balsam:happy2:

Pozdrawiam kwietnióweczki wszystkie.:happy2:

Byłam dzis na teście glukozy 75 mg. Wyniki za tydzień:baffled: Fujjjj koszmarne badanie:-p

reklama
:-Dnic sie o mnie nie martw u mnie wszytko oki ..wrazie czego zaraz was poinformuje:-D:-D.. chyba ta pogoda mnie dobija ...potrzebuje slonka i potrzebuje wyrwac sie do Polski zeby troche sie odwirowac...;-)a tu sie nie da od tak ,najgorsze w tym iz przez nastepne pare miesiecy jestem uziemionaaaaaa..........:-) i chyba kriza mnie dopada;-)w zwiazku z tym:zawstydzona/y:

Do góry