reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

dobry wieczór ja nawet nie mam siły pisać.....mój dzień tak mi dał popalić że aż mnie brzuch rozbolał....od rana latam po urzędach załatwiam papiery jak nie normalna ledwo co chodzę jeszcze wstałam i nie mogę się schylić nie wiem czy to korzonki czy kręgosłup

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aduś kochana... nie smutaj sie i sie nie denerwuj wiem tak bardzo juz sie cieszylas na te musl ze jedzie a tu cos takiego... jak sie wali to sie wali wszystko ale bedzie dobrze ..... usmiechnij sie zrob to dla mnie dla maluszka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bo sm,utna Adzia to nie Adzia :-) wiec dasz rade nie mysl o tym poogladaj cos sobie na necie o dzieciaczkach pomysl O swoim kochanym Amirku i Ci przejdzie....!!!! z resztą to nie prośba tylko rozkaz Pani Ado :-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja to chyba stąd nie wyjade......hahahaha....i bede tu rodzic......hahaha....no zobacyzmy co jutro z autem.....

MADZIUJKA załatwiamy właśnie przed urodzeniem wylatałam się jak głupia po tych urzędach dziś.....jeszcze bank mnie czeka ale to już mój załatwi ja nie mam siły już....

SILA zazdroszczę kiełbasek smażonych i ciekawe jak tam po usg u ciebie.....

GRYZELDA widze,że masz suwczek:-):-):-):-):-) kurcze odzywaj sie my tu od zmysłów odchodzimy:-):-):-):-):-):-):-):-)

KASIU ja tu poczekam aż ty w wakacje przyjedziesz hehehe nie wyjadę mówisz integracja w łóżlu a tylko filmy oglądaliście

MASIEK ty powiedz swojemu że twój kamyk ważyc będzie na oko jakieś 3500kg i bedzie miał 56 cm (tak na oko) więc potrzebujesz wiekszej torby.....ach ci faceci....nie denerwuj się kochana.....

LUCKYMAMA oby humor pozostał dobry już do końca życia:-):-):-):-)

RENIU ja też znudzona aby do przodu ile tam nam pozostało w sumie to nic.....:happy2::happy2::happy2:.

Dziewczynki a tak w ogóle czy już Wam mówiłam że was kocham:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobra idę bo gadam od rzeczy....:-):-):-)

Oj Adus Ty to taka nasza kochana wariatka jestes, wpadniesz, powkurzasz sie a za chwile juz mordka usmiechnieta:-D, Ty zapomnij moja droga ze nas opuscisz i nie bedziesz tu zagladac:no::-D, nie smutaj sie juz wiecej, czasami tak jest ze wszystko naraz sie wali:tak:, jak Ci zle to pomysl o nas a zobaczysz ze auto samo sie naprawi;-):-D- trzymaj sie, no i niech te plecki odpuszcza a nie se jaja robia:angry:

Lady no bo tak to jest jak masz dziecko ( dzieci) a do tego malaza to robota jest w kolko:baffled:, a najwiecej przy tych naszych malzach:cool2:, mam nadzieje tylko ze nasze synuski trafia na takie zoncie jak my a nasze corcie na takich mezow:-D:-D:-D, co by przesrane w zyciu nie mieli:-D

RENIU wariatka to na pewno hehehe ale mi nasza Alunia ciśnienie rozładowała....:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry :) A czy dobry się okże ja już wstałam moje dzeciatko jedno i drugie jeszcze śpi...wiec mama czasik dla siebie....

załonczyłam kompa nich muza fajna leci a ja sobie ciuszki poprasuje dla małej bo juz poprałam i wyschły....tazke zajecia na dobre dwie godzinki mam no chyba ze wczesniej mi rączka odpadnie hihihihihi

Ada co do sesji zdjeciowej wpadaj zrobi Ci! hahahahaha

ok a teraz ide cos am wszamac popic i biore sie za robotke ale dzis wczesnie wstałam jakies swieto lasu ;)

Hej dziewczynki :-)

To ja może napiszę najpierw co u Nas, a potem poczytam co pisałyście :tak:

No więc byliśmy wczoraj na usg :-D Alanek dalej jest Alankiem :tak: Nic Mu nie zaginęło :-D Wszystko jest w porządku, wszystkie narządy, paluszki, dziurki w nosie nawet :-D ( mamy zdjęcie :-D ) No i jest duuuuuuuuuuuuży :tak: Waży już prawie 2400 g. Widzieliśmy na zdjęciach buziaczka, takie ma policzki pucołowate i jest taaaaaaaaaaaaaaaaki śliczny :blink::happy2::-):-D Mój grubasek malutki. Nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia, oglądam filmik z usg ciągle :-D Ginka wyliczyła mi termin z usg na 11.03 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: bo mały wygląda na 35 tydzień już :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ale powiedziała, że będziemy wszystko robić, żeby posiedział do końca marca :tak: Ale się troszkę boję, że jak do końca marca posiedzi, to będzie ważył dużo ponad 4 kg :szok::szok::szok::szok::szok: I jak ja Go urodzę :confused: Aaaaaaaaaaaa.... No i jest ułożony główką w dół :tak::-) No i za 3 tygodnie mam zrobić kontrolnie usg, sprawdzić, czy dalej tak szybko przybiera na wadze :tak: Później wstawię fotki do Galerii :-)

A teraz idę poczytać co u Was :tak:

dobry wieczór ja nawet nie mam siły pisać.....mój dzień tak mi dał popalić że aż mnie brzuch rozbolał....od rana latam po urzędach załatwiam papiery jak nie normalna ledwo co chodzę jeszcze wstałam i nie mogę się schylić nie wiem czy to korzonki czy kręgosłup ale boli mnie cała kość ogonowa i jak się schylę nie mogę się podnieść w każdym urzedzie miałam pod górkę tak mi dało popalić to chodzenie po urzędach z jednego miasta do drugiego wracaj tu idź mam mętlik w głowie mój dzwoni,że wyjeżdża już o godzinie 14 po mnie wiec czekam i kur....mać dzwoni o 16.00 że stoi na autostradzie że mu auto stanęło i laweta go ściąga z powrotem jeszcze moja rodzina narobiła zamieszania pokłóciłam się z ojcem i siadłam i już sie tak dawni nie zryczałam....od piątku mnie jakiś pech prześladuję nie mam po prostu siły i znowu nie usnę z nerwów aż idę się przejść na spacer bo nie wytrzymam....ludzie co to za fatum poczytam potem co napisaliscie i wam poodpisuje bo nie jestem w stanie myśleć nawet

Aduniu, biduleczko nasza kochana... Nic się nie martw, będzie dobrze :tak: Mam nadzieję, że dziś już lepszy humorek i że dziś małż już po Ciebie dojedzie ( chociaż wcale mnie to nie cieszy, bo nie będzie Ciebie z Nami :-( ) No, ale obiecałaś, że zamieszkasz w kafejce internetowej, więc spoko :-D

Dziewczynki a tak w ogóle czy już Wam mówiłam że was kocham:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobra idę bo gadam od rzeczy....:-):-):-)

My Ciebie też :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lady, dzień dobry :tak::-) Ja też dziś kończę prasowanie ciuszków Alankowych :-)

Gryzeldo witaj :-) Opowiadaj co tam u Ciebie :confused:

No i witam wszystkie Mamuśki Kwietniowe :tak:

reklama
hej hej.
wstałam, ale oczka mi się kleją.
Byłam już na spacerku, mimo braku słońca fajna pogoda.

Silka słyszałam, że teraz dzieciaczki teraz bardziej przybierają na wadze, ale to już tak ostatki, nie martw się wielkością, na pewno nie będą kazali ci rodzić samej wilekoludka. Najważniejsze, że Alenek zdrowy i wsio z nim oki.:tak:

Do góry