reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień doberek dziewczynki :-)
jak tam weekend u Was ? u mnie coś bardzo zajęty tym razem :tak:w sobotę sprzątałam cały prawie boży dzień, około 18 przyszedł mój luby i oznajmił, że za 2 godz. wpadną znajomi w odwiedziny no i dalej robota :baffled: ale operkę musiał też zebrać bo zaplanowałam sobie po tym sprzątaniu odpoczynek przed tv a tu masz babo placek, wkurzyłam się że sie mnie nawet nie zapytał no i foch był przez cały wieczór :dry:
a niedziela, piękna pogoda więc postanowiłam tak jak Kasieńka zintegrować sie z tym moim chłopem na świeżym powietrzu :-) wieczorem filmik (Silka też zastanawialiśmy się czy nie pojechać na Lejdis do Heliosa, teraz żałuje bo może gdzieś bym Cię tam upatrzyła :-))
Iwonka fajnie ze już wracasz, niezdanym egzaminem sie nie martw, na pewno dasz sobie rade, a jeśli chodzi o ruchy małej też tak czasem mam i martwię sie tylko niepotrzebnie :tak:
Lady, pikne te ciuszki które kupiłaś, ja narazie powstrzymuję sie jak tylko mogę, za 2 tyg. jade do Wrocka więc liczę że tam mnie powali na kolana :-) i kupie reszte rzeczy które mi brakują.
Lady, Madziujka, najgorzej miałam w nocy, często przekładałam się z boku na bok, teraz podkładam sobie małego jaśka pod bunio i jest jakby lepiej, no a że mała lubi mi w nocy dokopać to też śpię tak na pół gwizdka :blink: w sobotę po tym sprzątaniu tak mi siadł kregosłup że nie mogłam nawet szklanki ze stołu podnieść :baffled: chyba troche przesadziłam :sorry2:

reklama
Masiek, Twój to się udał z tą reklamówką hahahaahaa :-D:-D:-D chciał puścić babe z torbami do szpitala :-) ojjj te chłopy !

Kasia nie jesteś sama z tym znudzeniem ciążowym, ja dodatkowo czuję mało atrakcyjna, brzuszek już spory, czuję sie coraz cięższa, blada karnacja :baffled:, nie chce sie z domu wychodzić, leń niesamowity :baffled: ale to nie jest właściwy wątek na rozpisywanie się o tym. Jeszcze trochę i wszystko się zmieni :-)

Aduś, a co z tym Twoim wyjazdem ? mam nadzieję że odezwiesz sie jeszcze :-)

ja lece już na spacerek i małe zakupki, pogoda cudna, buziaki :-):-):-)

Wiatjcie Kobietki, ja nie pisze bo mam problem strasznej aleri na buzi dostałam (nigdy nie miałam takich problemów - a teraz buzie od wczoraj mam jak poparzoną boli i swędzi :(( byłam u rodzinnego i mówiła ze to jakaś silan reakcja alerg\iczna ale żeby iść do dermatologa żeby potwierdził i powiedział czym smarować bo ona nie wie. juto mam deramtologa już umówimego ale sie martwie żeby to nie jaka opryszczka czy co albo jaki wirus bo ta lekarka taka średnio przekonana była :0 nigdy ale to nigdy nie miałam takiej alergii, jak szłam do przychodni to sie wiraa patrzyła że ja taka czerowna na twarzy. Smaruje bepanthenem bo nie mam siły iść do apteki maz ma wapno mi kupić. Załamie się bo to mnie boli - no jak bym miała febre / opryszczke na całej twarzy. Macie może jakieś swoje sposoby na takie problemy dziewczyny

Pierwszy dzień urlopu i tak jakoś dziwnie. Nie mam nic do roboty.
Myślałam, że zacznę ubranka prać itp. ale po co jak w pokoju małego tylko ściany pomalowane.
Kombinuję od ran i kombinuję. I co raz bardziej mi się nic nie chce.
Wyszło ładne słonko więc chyba wezmę psię i pójdę na spacerek:tak:

Wy się nabijacie z tej torby, a ja jeszcze jestem zła na tego matoła. Tłumaczył się jeszcze, że jak szedł do szpitala, to przecież dało radę spakować się w małą torbę. Ta on szedł jak miał kamyki w nerce by mu prześwietlili itp. a nie kurna rodzić.
Ech tak od piątku mnie wkurza. Ciągle "mamy czas" "na to za wcześnie" itp. a jak go kurna nie przypilnować to ja wiem, że nic nie zrobi. 3miesiące wisiała w kuchni żarówka bo kupiliśmy lampę ale jakiej części jej brakowało, to za miast kupić od razu, to kupił jak się wkurzyłam totalnie.
Ech nie będę smędzić. Bo zaraz się denerwuję. Wczoraj miałam ochotę się spakować i wynieść.....
Mam nadzieję, że na weekend uda mi się pojechać do przyjaciółki bo oszaleje z tym facetem:baffled:

Witam kochane Kwietnióweczki moje śliczne jak jedna!!!:-):-):-)

Mam dziś fajny humor i nie wiem dlaczego:-p
Zrovbiam obiad i łoski zjadły ładnie, kawy nie piłam, słodyczy zjadłam trochę i jakoś mam git humorek
Brzuch w normie dzidzia się rusza bardzo czesto, ale już wcale nie liczę, nigdy nie liczyłam a teraz to już wogóle:-)

Masiek reklamówkę:-D Jak prezydentowa do samolotu:-D:-D:-D
Aduniu ściskam i nie martw się;-).
Kasieńko ja tez mam dośc ciązy:-)
Katja trzymaj sie:-)
Madziujka ściskam smutasku;-):-)
Lady cudna nasza pełna ciepła rozmarzona kobitko ściskam:-)
Silka oj cudna niespodzianka to kino:-)
Bratka hallo:-)
Iwonko gratuluję mocno sesji:-)
Gryzeldo witaj i odzywaj się częściej:-).
Reniu elo elo:-)

Ściskam wsie kwietniówki:-) tak od poniedziałku:happy2:

Gryzeldo gdzie ty się podziewałaś jak cię tu nie było?? No opowiadaj co ciekawego tam u ciebie?

No i Gryzelde znowu nam gdzies wcielo ale fajne ze wogole sie pojawiła....

Ja juz tez po obiadku tylko zmywanie anczyn mi zostalonie weim skad tyle ich se ta w zlewie wzielo i jestem w szoku ze az tyle ich mam hahaha...ale ja tego nie lubie......

Dziecko wygoniłam na dwor dzis tak ładnie bylo a ja patrze przez okno a ten urwis znalazl gdzies tafle lodu z miski psa i sobie nią rzuca o folie jeju dobrze ze dziur nie narobil bo by bylo pieklo z tesciami hahaha

Nie no zjadlam od rana znowu 4 grzeski i obiad i to wszystko ale ja sie zywie nie ma co...

Jeju ale ja wpadlam w trans przegladania na allegro tych ciuszków... nie moge sie odgonic i musze zawze przeleciec do ostatniej stronki bo zawsze boje sie ze cos fajnego przeocze...normalnie zglupiałam...

Jeju ile ja bym dala zeby sie wyrwac z mezem gdzies na miasto chociaz po glupiej galeri polatac...ale on zmeczony i nigdy czasu nie ma na takie czwarto rzedne przyjemnosci.. a samej to mi sie nie chce......

No witam dziewuszki:-)

Ja tez ciezka i juz znudzona:no:, juz moglabym jezdzic z woziem na spacerek:happy2:, ale coz jeszcze cza poczkac:cool2:

teraz mam chwilke i siedze z Wami ale w tej chalupie jest non stop cos do robienia:szok: i skad to sie wszystko bierze

Sciskam wszystkie Kwietnioweczki i ide dalej cos poczytac

Aaaa no i dzisiaj kolezanke spotkalam z tym maluszkiem co to go 2 tyg temu urodzila, taaaaaki slodziak:-), fajny chlopaczek, i duzy :szok:.......warto czekac:-D

reklama
a ja tu znowu przelotem a tu tak ciiiiiichooooooooo cio z Wami??????Smutno tu bez Was......:-(

Ja już po robocie podlogi wymyte i zaraz herbatke sobie zrobiei spokojnie usiade a A wAS JAK NIE MA TAK NIE MA :angry:

Renia mi tez własnie roboty nie brakuje ciągle coś jak nie to to tamtio i tak w kolko Macieja....kiedy my odpoczniemy i siadziemy an tych czterech literkach tak spokojnie????? niedługo poród tazke kolejne zajecia hahahaha:-D

no ok poczytam sobie jakies ciekawostki a W tym czasie mysle ze któraś sie pojawi ....!!!:-)

Do góry