reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzien dobry wszystkim, dzis moja mala niunia bardzo spokojna az nie lubie jak tak jest bo nie wiem o co chodzi jednogo dnia szaleje prawie caly dzien a dzis to trzacham tym brzuszkiem i nic, zaczynam sie martwic.Acha i brzusio mi sie zmniejszylo czy co?????????????????
Ale pogoda rzeczywiscie piekna, a ja musze siedziec w domku.
Iwona gratuluje egzaminow a z nastepnymi tez sobie poradzisz:-)

reklama
MASIEK racja z tym spaniem święta racja..........:tak::tak::tak::tak::tak::-)

KATJA nie martw się ja piątek i sobota miałam nerwowe dni i moja dzidzia wczoraj i dziś też spokojna puka ale nie szaleje jak zawsze widocznie humor mamy mu nie odpowiada i woli spać więc sie nie martw niech śpi i dojrzewa:tak::tak::tak::-) aha i bunio nie raz jak zjem więcej tez wypchany a czasami mniejszy nie tak dużo ale trochę da sie to zauważyć bo żołądek wpycha jak się objem np wczoraj

MASIEK i racja zgadzam sie ostatni trymestr męczący i też czekam końca z utęsknieniem do końca w nocy ciężko sie podnieść i czuję się ociężała ale pewnie nie tylko my.....choć powiem szczerze że gdzieś za maksimum dwa lata planuję drugą dzidzię:-p:-p no chyba,że syn da popalić to zmienię zdanie i będzie jedynakiem:-D:-D:-D:-D

Witajcie

Oj tak przychodzi wieczór to ryczec mi się zachciwa nie dosć ze cieżko z ruchami i oddychaniem..a spanie..męka zupełna...ale jeszcze troszkę..i tez spac nei będziemy ;-) :-D ale z innego powodu ;-)

Katja nic sienie martw jak to schize za schizą łapię bo moja córcia to tak lubi jeden dzień cały czas dawac znaki wiercic się tańczyc cuda na kiju a raz cicho siedzi jak myszka.. spokojnie nie wpadajmy w jakieś paranoje bo to blisko strasznie. One juz coraz mniej miejsca maja wiec jak jeden dzięń sie wireca to se miejsce "wywiercaja" a potem im dobrze tak i sobei grzecznie rosną :-)

Czy boli Was zaraz po skórą? tzn. piecze jakby sie coś rozrywało? ja tak mam ostatnio i coraz częściej ..koło pepolka i po bokach i zaraz pod mostkiem...jakby mi zaraz brzuch miał pęknąć.

Aduś no fakt pogoda super...słoneczko piękne!!!

Bylisy juz w kościółku i dostalismy błogosławieństwo św. Błażeja :-)

MADZIUJKA ja tak mam czasami pod prawym żebrem ale bardziej w kierunku do mostka(co za dokładny opis:-):-)) zaraz pod skórą pieczenie swędzenia ale jak drapie to nie pomaga dziwne uczucie sama się zastanawiałam co to mam ja tam mam to od paru dni w tym jednym miejscu pod mostkiem ....

Madziujak z powodu swędzenia i naciągniętej skóry na brzuchu ciągle się smaruję albo kremem na rozstępy dla ciążowych (chyba są tam składniki które pomagają na swędzenie) albo smyram się oliwką w żelu penatena, smaruje też cycki bo też potrafią swędzić.
Kolejny powód dla którego fajnie było by już zakończyć ciążę. Nosz co za drań wymyślił 9miesięcy:baffled: :rofl2:

MASIEK ja np mam to swędzenie pod skórą zaraz razem z pieczeniem i to tak w jednym miejscu ale od środka dziwne uczucie a moja skóra robi strajk i niczym nie mogę smarować po wszystkim uczulenia...ach żeby dotrwać do końca tylko....ale myślisz że to się skóra naciąga????Bo mi się wydawało że na zewnątrz skóra swędzi ale sama nie wiem może to to rozciąganie się

wiecie co właśnie się wkurzyłam na mojego nieślubnego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mieliśmy już w piątek pojechać zobaczyć i może kupić torbę w co bym miała się spakować do szpitala, ale wrócił w piątek późno z pracy i dupa blada, wczoraj byłam zmęczona i jeszcze odwiedziny siostry i też nic. Pytam się czy dzisiaj pojedziemy. A pikny pyta czy ja nie mogę do szpitala zapakować się w większą reklamówkę:baffled: :angry::angry::angry::angry: ta z siatą na porodówkę mam iść:errr::oo::realmad:
Pomalował wczoraj pokój dla małego i mówię, że trzeba by komodę jakąś skombinować, no i składać pomału ten pokoik na co on mi się pyta po co tak wcześnie do kwietnia dużo czasu:angry: a znając go składanie mebli zajmie mu całe 2 miesiące. Bo zawsze jest coś ważniejsze.
No już nie wypominam mu, że ciągle w naszym mieszkaniu kartony przejęły rolę szaf itp. ale chociaż pokój małego mógłby jakoś wyglądać:hmm:

Całe szczęście, że pod skóra nic na razie mi nie dokucza bo chyba bym już kompletnie zwariowała:rofl2:
A bez smyrania to też nie wiem jak bym wytrzymała. Jak nie posmaruję to swędzi i piecze, no może smarowanie na długo nie pomaga ale zawsze coś. No i muszę przyznać, że dzięki temu regularnemu smarowaniu skóra stała się taka gładka i fajna w dotyku:tak:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MASIEK w reklamówkę powiedz,że żartujesz,że on tak nie powiedział może niech ci te jednorazowe z biedronki przyniesie bo za reklamówkę trzeba zapłacić no tak mężczyźnie mają pojęcie i wiedzę o tym wszystkim no sama bym się wkurzyła...już to widzę jak wpadasz obładowana 5 reklamówkami na porodówkę...nie no weź mu nagadaj

a co do komody to ja widziałam fajną w bodziu czteroszufladowa wysoka i za 250 zł ja myślę,że to nie dużo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry