reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

No,no myslalam ze Adunia zapomniala o mnie ze idziemy razem rodzic:-)ja bez was sie nigdzie nie wybieram bo nie dam rady :-)a tak poza tym jak was juz nie bedzie czyli wrocic rozdwojone, to ja moge byc na koncu:-).A moze ktos chce za mnie urodzic???????????????????????????:szok:
Dzis przebimbalam caly dzien, corka nadal w lozku a ja nawet wlosow nie umylam,ale lenistwo. Popatrzylam na aukcje na alegro wiele ciekawych rzeczy ja wszystkiego sie pozbylam po swoich coruniach, porozdawalam po rodzince, i tak na prawde zaczynam od zera.:dry:mam nadzieje ze becikowe starczy, bo zawsze sa jakies wydatki, nie zebym oszczedzala na dziecku, ale komunia, zmiana autka itd.... mozna by wymieniac, siebie tez trzeba jakos ogarnac.
Dobrej nocki laseczki.

reklama
KATJA jakże bym mogła zapomnieć :-):-):-):-) nigdy w życiu....:-):-):-) ja wykapana łeb wymyłam se i siedzę i se klepie w literki hehehe:-):-):-)

oj umawiajcie się umawiajcie :-) ciekawe jak to potoczy sie z rodzeniem u nas ..ile dzieci w marcu powitamy ile w maju ...:-)

A ja sama se siedze w domku chłopa zawiozłam na spotkanie a niech sie wyluzuje troszku ...(ale swoja drogą skręca mnie)

Hej dziewczyny :-)

Dużo nie posiedzę, bo ta cała podróż i szkoła to mnie wymęczyły na amen i ide spać zaraz :-( i nawet niunia w brzusiu jakaś spokojna bardzo, a brzuch nadęty :baffled: no ale wymęczyłam jakoś 3 egzaminy, jutro jeszcze 2, no i niestety na wrzesien i tak zostanie koło 10 :baffled::baffled::baffled: straszne, ja nie wiem jak ja dam rade :-( teraz mam do zabawy rocznego chrzesniaka, bo brat z bratowa tez przyjechali tu do mamy to przynajmniej sie nie nudze tak jak w domu, ale za małżem tęskno :-(zostane do poniedziałku, bo jutro to już nie będę niuni i siebie podróżą obciążać.
ADA mysmy znalezli tez mieszkanie i poszlismy do OpenFinance tam za darmo załatwiają najlepsze warunki kredytowe i mówią od razu dokumenty jakie trzeba i wogóle, troszkę faktycznie trzeba pozałatwiać, ale nie dużo :-) złozylismy 2 wnioski, po kilku dniach odezwali sie z multibanku ze nam dadza kredyt, ale jeszcze czekamy na decyzje polbanku bo moga miec lepsze warunki, tylko ze juz czekamy 3 tygodnie:wściekła/y: a do 15 mamy zaplacic za mieszkanie i od 29 lutego sie wprowadzac. jakoś sobie poradzicicie, małż niech załątwia a ty bycz sie w domciu i tylko mysl o nowym swoim M :-)

MADZIUJKA a umawiamy się jeszcze po drodze po ciebie wstąpimy:-):-):-)

Iwonka dzielna z Ciebie dziewczyna 3 egzaminy i jeszcze jutro podziwiam:tak::tak::tak::-):-) trzymam mocno kciuki żeby ci się udało....

Dziewczyny pewnie ze razem idziemy, jak sie ludzie na zbiorowy seks decyduja to co my na porod nie mozemy?;-):tak::-D

madziujka Ty to dobre serducho masz:rofl2: chlopa jeszczes podwiozla niech sie zrelaksuje:sorry2:, kochana zoncia:tak::-)

iwonko no to gratulacje - kawal roboty odwalilas:tak:i to jakiej:szok:-egzaminy, za jutro trzymam kciuki :-)

I znowu cza spac:baffled:, i tak dzien za dniem- normalnie dzien swira:-D

Dzień dobry!!!

Jak samopoczucie????Ja drugą noc nie mogę spać nie wiem chyba z nerwów budzę się co chwilę...a poza tym już mnie bioderka bolą bo tylko prawa strona lewa i co chwilę obkręciki....:-):-):-):-):-)

miłej niedzielki życzę Wam laseczki....dziś przynajmniej ładana pogoda i słoneczko świeci....buźki:-):-):-):-) oooo.... i słyszę jak ptaszki ćwierkają to niech wyćwierkają coś dobrego....kurczę ale miałam śmieszny sen,że mi pani w sklepie nie chciała sprzedać mego kinder bueno i latałam od sklepu do sklepu...bosheeeeeee to jak horror:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Spanie.... chm ciągle ktoś mi mówi wyśpij się teraz bo potem nie będziesz mogła. Ta jak by to było takie łatwe. Wytłumaczyć ludziom, że teraz to wcale nie takie łatwe, za nim się umoszczę by było mi wygodnie mija mnóstwo czasu a do tego jak przysnę, to zaraz Leonek zaczyna harce, jakby chciał mi powiedzieć wstawaj mamusiu idziemy się bawić:rofl2: ta spanie. Jak to zrobić gdy pierworodny wciska mi żołądek gdzie popadnie. Do tego męcząca zgaga. Co ja się w nocy nakręcę. I co często idę do kuchni i wyjadam:-p Potem w dzień jestem nie do życia oczy mi się kleją i zasypiam przy obiedzie:nerd:
wiecie co mam pomału dość.
Już mi się bycie w ciąży znudziło.

Do góry