reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

I KASIU nie złość sie :-):-):-):-)

MASIEK ta pogoda jest dziś taka też jestem bez sił umęczona u mnie pochmurno i deszcz pada.....

o a mój mały budda ma wszystko w tyłku i bryka se po pęcherzu a co:-):-):-)

reklama
ehh Ada bidulo ty... nie daj sie ...

ide do wanny posiedziec troche sie z relaksowac . ....pozniej zajrze;-)

u mnie dzis snieg padal hehheh znowu irole nie wychodza w domu i na ulicach totalna panika .. :-D:-D:-D wczoraj u nas zaczela sie wiosna hiihih..

Oj KASIEŃKO już se wyobrażam jak w panice biegają :-):-):-):-) biedni.....

oj jak bym se w wannie poleżała i jeszcze dużo pianki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehehe włączyłam se muzyczkę a moje dziecię zaczęło przebierać nogami po pęcherzu ciekawe czy tańczy czy tupie bo się buntuję hehehe :-):-):-):-)

No czesc

My wrocilismy z sobotniej szkolki, po obiadku i siedzimy czekamy az sie tatus obudzi, bo jeszcze zakupy nas czekaja:no:

Adus Ty sie nie wydurniaj, jak to znikasz, i to na 3 miesiace:szok:, przeciez my razem rodzic idziemy:rofl2:. do kafejki:laugh2:

Lucky nie ma nic gorszego jak chore maluszki:szok:, trzymaj sie jakos- a Ty do tego sama bidulko:no:

No i se posiedzialam:wściekła/y: malz wstal i cza dalej do roboty:tak:

Ada Sila to jak mnie kopie wszedzie to ja moze tez mam budde;-):-D:crazy:

Ide dac Kochanemu obiadek i zajrze......
Buziole

Sila łóżeczko świetne:tak: a materac ful wypas:-D
A ta pościel z kaczorkiem:szok::rofl2: miałam nie kupować pościeli...... ale zobaczymy po 10:rofl2::rofl2::happy:

No chciałam się położyć, ale nici z tego bo siostra jedzie z małym synkiem, jakieś rzeczy wiozą:tak:
Zmykam chatę ogarnąć co by się nie wystraszyli:szok: :-D

w ogóle chodźmy zbiorowo cały kwiecień na porodówkę co wy na to... oj biednie nie wiedzieli by co robić jakby tyle bab zobaczyli:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mysle na porodowce wystarczyly by tylko takie trzy artystki jak ty , ja i Renia .. i lekarze przez nastepny rok byli by w szoku:-D

KASIU na pewno niewątpie....hehehe:-D:-D:-D idę sobie zakupić coś słodkiego dobrze,że mam sklep pod nosem....:-):-)

reklama
Do góry