reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam dziewczynki ;)

Ja to dziś noc też miałam ciężką ciągle miałąm brzuszek taki napiety ze na plecach nie mogłam spac bo bardziej sie napinał... plery mnie coś ostatnio bole zaczeły po dłuzszym siedzeniu badz sprzastaniu mocno to odczuwam./...Wiecie postanowiłam przystopowac...z tym wszystkim z tym mopim zapałem.. nie hcce byc lutuwka ani marcówką.....

Jedyne zmiany jakie mam w czasie ciąży to wAga hahah ciagle mi przybywa haha,skora sucha się zrobiła ale na buzi tylko az sie łuszczy....,i włosy takie szorstkie i coś mi wypadają nie wiem czy to na wiosne juz czy co :)

Własnie przegladam szmatki an allegro ;)wczoraj do was zajrzałam i jak skonczyam czytac to mąz mnie z kompa pogonił dajcie spokoj w iatek juz kompa koledze daje to mi mojego laptopa zrobi i ten komputer wsadzi sobie gdzies..... mowie wam c ja z tym mam !

jUTRO IDE PO RAZ PIERWSZY W TEJ CIĄŻY AN OBCIĄZENIE GLUKOZĄ nie wiem czy to przezyje czy nie zwymiotuje...i jak mam pomylsec ze mam tam czekac az godzine potem i maja pobierac mi krew ze dwa razy to juz mdleje aj ajk ja tego nie cierpie...

Masiek Ciebie sie zapytał chociaz czy nie moglabys sie spakowac w reklamowke a moja rodzinka jak rodziłam tak wszystko robili wpospiechu z paniki ze juz rodze ze z tego wszystkiego torby nie mogli znalezc a maja ich tyle i mnie spakowali w reklamowki dajcie spokoj siara jak nie wiem co hahaha i jeszcze mi one szczelily wstyd! ale teraz zapakuje sie juz chyba miesiac wczesbniej hihihi

Aduś bynajmniej bedziesz z nami dluzej... jak ten Twoj nie przyjezdza... jeju zawsze chcialam sie Ciebie zapytac Twój jest moze Arabem?

Madziujka no wlasnie powiedzialm sobie stop zaczynam siebie oszczedzac juz nie chce przedwczesnie urodzic.....

Katja masz jak najabardziej takie obawy i objawy jak my wiec chyba jakas norma...która wiecznie nas nie pokoi mnie naprzyklad dzis brzuszek rwal w nocy taki napiety i teraz tez tak ciagnie jakos ale to nie skorcze ani zaden bol...wiec zawsze chyba juz porzez cala ciaze bedziemy miec obawy czy wszystko ok ;)

Iwonka gratulejszyn! za jutrzejse egzaminki tez bede trzymac kciuki dasz rade wierzymy w Ciebie!

Kasia u nas za oknem dzis wiosna :p

Sila a Ty gdzie?

Renia ale Ty dobra jestes dajesz pospac mezusiowi hihi no no idelana zona ja to jak chce by moj wstal to na hama dziecko podpuszczam na niego by poszedl go obudzic bo na mnie wydarlby jape hihi

reklama
Oj coś tatusiowie szaleją ;-)

A moje włosy sąszorstkie wypadały szczegolnei na początku, i przetłuszczają sie szybko.. pazurki rosna szybciej, skóra jest sucha i blizny nie goją sie do końca wieć zadrapania z poczatku ciąży mam do dziś , dziury po igłach tyż dojrze. Leń podstawowy ;-)

Masiek ja tez nei mam torby hihi juz oglądałam na allegro jakieś..i chyba stamtąd zamówie bo jak będę miaął sie po nią wybrać to juz to widze.

Lady no czyli teraz spokój wiekszy dobrze mamusku? ;-)

Zaraz pekne zas wieczór idzie i zas mnei puczy

Hello jeju jak ja nie lubie takich pustek co sie dzieje? czyzbyscie odpoczywały? ja mam wolnego kompa dzis mój mezulek jak zauwazylam szykuje sie juz do snu gra obecnie z dzieckiem na pleyu a potem uidzie lulu...wiec ja moge zaszalec na kompie tylko widze ze nie bede maial za bardzo jak jak Was tu kochane nie ma ;/

na forum zakupy zakupki wklejam zdjecia zaraz co dzis kupiłam..ale sie ciesze tak mi sie podobają... jejeu ....ale juz zje....bke za przeproszeniem od mezusia dostałam ze przesadzam z tym kupowaniem... jeju normalnie cieszyc mi sie nie daje niczym hahaha ok ja tu poczekam troszku na Was a nóż wywołam wilka z lasu :-D

LADY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mój mąż nie jest czystej krwi arabem....ale się uśmiałam pytaj co cię tak czaiłaś mój jest z maroko....:-):-):-) a wracam we wtorek ten taki plan na chwilę obecną no chyba,że coś się zmieni....;-) ale może będę miała tam jeszcze w pracy przez miesiąc internet ale mnie coś zmuliło nie mogę aż się źle czuję.....:baffled::baffled::baffled:

Hej adunia amoze bueno Ci wychodzi już bokiem?

A pYTałam sie bo wiesz zawsze bałam sie arabów jak zabierają tam dzieci i ucza ich religi bez wiedzy matki cos strasznego... a z Maroko tam jes mówisz ponoc maja tam tak ze nie uzywaja papieru toaletowego do podcierania...tylko podmywaja sie woda ciekawa jestem czy to prawda? w wogole gdzie Ty go poznalas ;)

LADY zapewniam,że nie!!!!! mieszkałam w Maroko i papier miałam....:-D:-D:-D:-D w ogóle jestem bardzo zadowolona a mój facet taki sam jak inni i problemy te same no chyba zdążyłaś zauważyć po postach mych...wiem co mówią ale powiem ci że na początku walczyłam z tym,żeby udowdnic że nie wszyscy są tacy u nas też nie ciekawie w polsce i pochodzenie czy religia tu nie ma nic do rzeczy bo człowieka oceniasz po postepowaniu a nie po narodowości i tego powinni ludzie przestrzegać ale w polsce to nie możliwe ja już się nawet z nikm nie spieram nie tłumacze szczerze to mam dość oceniania nie znając kogoś....moi rodzice zagorzali katolicy latają do kościoła a jak się zachowują przestań a i polak polakowi nie równy jeden chleje bije drugi złoty i tak jest na całym swiecie

no masz racje ale nie kazdy ma mozliwosci sie przekonac sam tylko sie tyle czyta w gazecie necie i oglada tv....... ale fakt faktem ciesze sie ze jestes zadowolona.... i zachwalasz tak ;)

Jeju ja zjadlam dzis az 5 grzeskow a mam sie odchudzac ale moj maz wkurzyl sie ze ciagle mu marudze by kupill mi grzeska i ciagle zapominal kupil mi cale opakowanie 30 sztuk i to na moje nieszczescie...

A moj maly skarbus tak kopie jak nie weim co!!! jakby sie mu cos dzialo non stop kopie od godziny! nie wiem czy mnie juz wygania do lozka czy co?

Ciekawe gdzie te nasze dziewczyny wywialo.....

A tak wogole to ogladalam te dzieciaczki styczniowek i w ogol czytalam sobie tam u nich i jak patrze jak sie chwala ze juz po porodfzie ze maaj swoje skarby przy sobie jeju poplakalam sie,.... bo wiem ze niedlugo nas to czeka te emocje te przezycia i nasze malenstwa.... jeju ale wrazliwa sie zrobilam... i wiiecie co? niedlugo to bedziemy swoje porody opsiywac i wklejac mase foteczek naszych kochanych dzieciaczkow jeju... nie no znowu lezki ronie.....ze szczescia...

LADY nie trzeba tak jechać i mieszkać żeby sie przekonać czy coś trzeba być tolerancyjnym a my jako naród to nam daleko do tego niestety....ale mniejsza o to....to akurat nie istotne mi odpowiada więc to najważniejsze....

Ja też podpatruję styczniówki i też się rozczulam jak czytam i patrzę na zdjątka....szok i my też tak będziemy już nie długo czas leci nie ubłagalnie ale to dobrze.....

dziewczynki nasze odpoczywają...jak zawsze w niedzielę....

Ja jak wrócę to mój też będzie się szczępił że jem me beunaski a potem płaczę że przytyłam hahaha...ale co zrobisz potem urodzimy dieta przy karmieniu choc nie wszyscy muszą bo słyszałam,że nie którzy jedzą wszytsko i dzieciaczkom nic nie jest ale ja na pewno jak znam życie będę na diecie więc korzystam z mych beunasków...:-D:-D:-D

reklama
LaDY ja se wymyśliłam że jak wrócę teraz to jak pojedziemy do makro to se kupię całe opakowanie buenasków to se będę miała ale chyba zrezygnuję bo se już to wyobrażam jak bym się czepiła to bym żarła i pochłaniała do póki by były a tak jak nie mam w domu to nie zjem...ale zazwyczaj sie staram żeby było:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale nie codziennie prawie

Do góry