reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witajcie

Adunia Ty mi sie tu nic nie martw na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Synuś sie odwrócić ładnie go popros!!! A z żelazem..kurcze gdyby miało i to pomóc to moze lepiej te zastrzyki wziać co? A je mzoęsz brac? Najważneijsze pozytywne nastawienie Dziubki! Wiem mówi ta co wiecznie doła ma..ale wiem że to najlepsze jest na wszystko!!!!

Zaś miaąłm porąbany sen.... ja chyba musze sprzedawać pomysły na horrory :szok: skad mi sie to w głowei bierze...M twierdzi ze jestem juz nawiedzona

MADZIUJKA lekarz powiedział,żebym na razie aż tak nie przejmowała się zbytnio dam radę powiedział ale wiesz jak to jest....:sorry2: mimo wszystko gdzieś to siedzi w środku a mój mały budda mam nadzieję,że się obróci jak nietoperz :-):-) widzisz co za dziecię nie posłuszne do tej pory siedział git....już teraz wiem że te wzgóry nad pępkim to głowa mojego syna....:-):-):-):-) pokazał mi dokładnie gdzie co jest....

nie wiem czy mogę te zastrzyki pojmu nie mam nigdy nie potrzebowałam zastrzyków brać więc nie wiem na razie kazał intensywnie pić sok z buraków dwa razy dziennie i kazał się nie martwić....więc się martwię....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D baba zawsze musi na odwrót....:-D

sny to mi się teraz uspokoiły ale jeszcze nie dawno bosheeeeeeee nie wiem skąd to w mojej głowie więc nie jesteś sama:-):-):tak::tak::tak::happy::happy:

Witam dziołszki:-)
Jezu mam tyle do napisania każdej z Was a nie umiem całkiem się skupić:-p

Aduś nie martw się. Neta złap jak tylko masz mozliwość i okazję ;-) A mały budda ma czas;-). D odwrócił sie dopiero 14 dni przed porodem:laugh2: A a te buraki to na zdrówko ( sok z nich jest mega podły ale z jabłkowym przejdzie;-))

Madziujko ściskam Ciebie kochana. Sny nawet te najgorsze ponoc tłumaczy sie odwrotnie, więc spokojnie. Na wszystko przymykaj oczka:-)

Silka fajnie ze już masz prawie wszytko:-) A leżaczek serio jest fantastyczny. Ps może być dobrym prezentem na chrzciny, także się jeszcze zastanów, może nie warto samej w niego inwestować:-D Na jakie pościele patrzyłaś? I jakie macie dla Alanka łóżeczko:confused:

Kasiuniu o tym kwasie foliowym toś mi pzrypomniała:-p Kupiłam sobie setkę i schowałam i zapomnialam o nich a przydałoby się beać, bo pomaga wchłanianiu żelaza jak wit C:-). Ja myśle że "ancymonek" sie na bank odwróci;-)

Katja głowa do góry i wyskakuj z dołka:-)

Tomka witaj. Cudnie że się odezwałaś:-)

Majeczko i jak wyjazd:confused: Dawaj znak jak mozesz:-)

Reniu słońce ściskam:-)

Masiek no to całkiem pozytywne zachowanie z tym allegro i urlopem:laugh2::laugh2::laugh2:

Lady jak u Ciebie samopoczucie:confused:

Pozdrawiam wszystkie:-)

A u mnie nocka łoj:-( Lil chory wymiotował , prawie nie spałam, nie wiem co mu jest. Cał biały, narzeka na ból brzuszka, i sama nie wiem. Już dzwoniłam do lekarza i ma sie zjawić. Ech mówię Wam.
D jakby wyczuł ze coś nie bardzo i spał prawie całą noc z 2 pobudkami.
Kiedy ja się wyśpię:confused::confused::confused::confused2:

LUCKYMAMA no właśnie pije teburaki z sokiem jabłkowym:baffled::baffled::baffled::baffled: a dziecię to na pewno fiknie fikoła tylko teraz tak specjalnie po złości mamusi hahaha mój mały budda

kurczę to życzę dużo zdrówka dla chłopaków bidulko u mnie w rejonie grypa jelitowa szaleje... a okazja na neta pewnie gdzieś się zawsze znajdzie no mam nr telefonu więc zawsze coś tam do którejś skrobnę.....

Luckymama nie che mi się robić własnej roboty soków choć wiem,że lepsze to więc kupuje gotowy sok z buraków z sokiem jabłkowym:-)

Dzieńdobry Wszystkim mamusiom ;)

No ładnie jeden dzien mnie nie ma i marcówka urodziła szok az sie boje ze i mnie to spotka przed czasem.....

Adus nie martw sie ulozeniem za czasu bo dzieciątko jeszcze ze 100 razy się bedzie obkręcało tazke martwic bedziesz sie w końcowym stadium ciąży! a co do hemoglobiny to ostatnio jak robiłam mialam 10.1 i co? tez nizksa a od początku ciąży biore żelazo codziennie 3 razy dziennie....i co? i dalej niska..wiec co to by było gdybym wogóle nie brała?

Katja ja mam to samo pisałam o tym juz dawno ale jestem spokojna bo lekarka mi mowiła ze to normalne macica nam sie powiekszyła ciezej anm sie poruszać juz..i tak do końca ciąży...wszystko ok o ile skurcze Cię nie dopadną wiec też myśle ze nie masz się czym martwić...

Sila No to se nakupowałas Alanek ma prawei pełną już g\arderobe no no no ;) porób fotoski i wklej oblukamy ;)

Kasia no ja tez niesety nie naleze do kobitek ostatnio ktore maja ochotke na to i tamto...szybko sie mecze i nie mam zapalu...ani chcicy hehe emocje opadły... hahaha

Madziujka ja tez miewam sny ale totalne koszmary ciągle mi sie sni coś złego i te sny mnie strasznie męcza....

Masiek byłam w tym sklepie i oglądałam te bujaczki lezaczki są super też taki bede miała pomimo że od siory dostałąm taki zwykły..szarawy a te no mówie Ci są takie praktyczne takie zywe kolorki.... swietne normalnie juz widze w nim Twojego Leonka ;)

Lukymamo Bidny ten syneczek Twój może coś mu staneło na żołądeczku albo jakś grypa jelitowa? musisz go obserwowac i niech pije maluszek duzo by nam się nie odwodnił... biedny.....

Wczoraj do Was nie zajrzałam bo sprzatałam pol dnia wymyslalam sobie robote chyba na siłe a to to to tamto i sramto... potem rodziców miałam na obiedzie potem sterte garów usunełam...a potem pojechalam do kuzyna wraz z rodzinka w odwiedziny bo cora mu sie urodziła miesiąc temu ...przesliczna a takie ma długie czarne włosy i geste szok pierwszy raz widze taką czuprynke u dzieciątka tak malusiego szok.... wrociłam bardzo pozno...potem kolacja kompu kompu i ze zmeczenia spadlam maz zasiadl na kompa i tak jakos wyszlo ze nie bylo kiedy i jak a dzis bedzie podonie wstalam ogarnelam sie i zaraz bede cos na obiadek szykowac potem musze mezowi pomóc w wiazaniu warzyw bo ma duze zamowienie a sam by robil chyba do poznej nocy a sam od 3 na nogach jest.. musze sie zlitowac....

Takze jakby mnie juz tu dzis nie bylo to wiadomo czemu... miłego dnia pozdrawiam wszystkie i te których nie nadmieniałam.....chwile tu jeszcze moze pobede....

szkoda,że nie ma tu nikogo....bo to mój ostatni weekend z Wami od ponidziałku to nie mam już neta dobrze,że mam wasze nr ale jak ja sama wytrwam do końca ciąży bez was ech....jak to się można z ludźmi zżyć...:tak::-):-):-) i chiba was kocham:laugh2::laugh2::laugh2: zżarłam słodkie i se siedzę dalej z moim małym buddą:-D:-D:-D

Adusiu, strasznie mi smutno, że już od poniedziałku nie będziesz z Nami :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Będziemy tęsknić za Tobą strasznie :tak::tak::tak::tak::tak: Ty lepiej się do jakiejś kawiarenki internetowej przeprowadź:-D:-D:-D:-D, bo cóż My bez Ciebie poczniem:confused:

Madziujko, dołączam się do Twoich koszmarów :-D:-D:-D Ja dziś też chwile grozy w nocy przeżyłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Luckymama, życzę dużo zdrówka syneczkowi :tak:Niech szybciutko zdrowieje biduleczek :tak: Pościele podobają mi się z Drewexu Pościel 4-elementowa AT firmy Drewex+Stelarz bald (305871374) - Aukcje internetowe Allegro
nowość ! POŚCIEL DUCK - KACZOREK 3 elem. DREWEX (304706764) - Aukcje internetowe Allegro
Jeszcze zastanawiam się nad kolorem, ale chyba ten kremowy. No i jeszcze nie jestem pewna, czy z tym misiem, czy z kaczorkiem, czy hipciem, bo wszystkie mi się podobają :-D:-D:-D:-D A co do łóżeczka, to raczej będzie takie ŁÓŻECZKO DREWEX KUBA II ORZECH+SZUF+MAT.GRYK+PO (300240641) - Aukcje internetowe Allegro
No leżaczek może być prezentem na chrzciny, ale ja nie wiem jeszcze kiedy będziemy chrzcili Alanka... Myślę, że tak około pół roczku po urodzeniu, a leżaczek przyda mi się szybciej ;-):-):tak:

Oki... Lecę sprzątać, bo dziś gości mamy :tak: Buziaczki laseczki !!

reklama
WITAJ LADY to masz robotę na dziś ja zaraz idę do koleżanki muszę się z nią nagadać bo potem to nie będzie mnie tu dłuuuuuuuuuuugo :-):-):-) więc pędzę zaraz na pogaduchy tylko zapału brak....i mam lenia jak się patrzy.....:-D:-D

Do góry