reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień doberek z rana!!!!

super mi się dzień zaczął niedość że się nie wyspałam i nie wiem o co chodzi....to idąc z moimi siuśkami zamiast go włożyć do reklamówki i trzymać do ja siup do kieszeni i że tak delikatnie powiem ulało mi się do kieszeni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w laboratorium okazało się że zapomniałam kasy dobrze,że była ta najs babka bo ta druga by się szczępiła oczywiście wzięłam portfel tylko mogłam do niego zaglądnąć że pieniądze wyjęłam...:sorry2: to ubierając zepsułam zamek w kurtce jedynej której się normalnie dopinam:no: super mi się dzień zaczął mam nadzieję,że koniec będzie lepszy ale już marzę o wieczorku żeby się walnąć spać :-):-):-):-):-):-):-):-)

a jak minęła nocka u Was??????U mnie pogoda znowu bleee....ale to ten wiatr ją przyniósł....

A co to się tak pospały dziewczynki? Wstawać bo nie mam co czytać z rana!
Co do koszulek z rozcięciami to można sobie wszyć zatrzaski. Ja też taką mam ale mi w zasadzie nic nie wystaje bo za bardzo nie ma co- nawet miseczka b jest często na mnie za mała. Chyba normalnie będę mamki szukać!?:-(
Ja już miałam z rana starcie z kompem. Chciałam puścić sobie muzyczkę dla bobasów którą ściągnęłam i jak mi komp zaczął wyć że znalazł wirusa jakiegoś reklamiarza, się przestraszyłam i wszystko pousuwałam ale tyle okienek na raz wyskoczyło że nie wiem czy wszystko dobrze zrobiłam. Mam nadzieję że mi nie wsiorbie wszystkiego, bo na kompie najważniejsze są zdjęcia, muszę je cholerka gdzieś zgrać!

Dzień dobry Kachurku!!!

Kurczę fajny pomysł z tymi zatrzaskami kupię i wszyję i wtedy zobaczę....
a wielkość nie świadczy o tym ile będzie pokarmu:-):-):-) także się nie martw moja koleżanka nie miała biustu w ogóle tzn najmniejszy możliwy a po urodzeniu PAMELA miała tyle pokarmu potem jak przestała karmić zmniejszył się....więc głowa do góry....

Dziewczyny wstawać:-):-):-):-)

Ja dziś do lekarza i mam nadzieję,że mi lekarz potwierdzi płeć bo jak nie to będzie miał problem:wściekła/y::wściekła/y: :-):-)

Dzień doberek.
No wstałam:-) Jestem cholernie nie wyspana, a wiecie przez kogo:confused: przez mojego synka. Pan Leon totalnie oszalał i za nic w świecie nie chciał słyszeć o spaniu, walił, kopał:ninja2: i czułam jak się przemieszcza, do tego chyba żołądek mi przestawił bo mam taką zgagę, że już nie wyrabiam:elvis: mały nawet taty nie słuchał. Zwykle jak się rozszalał, Wojtek przykładał rękę i kazał mu spać to się uspakajał, a teraz tatuś chyba stracił respekt:rofl: co ja pocznę z Leonem jak on już teraz jest rozpieszczony i robi co chce:rolleyes2:

Dzień dobry MASIEK!!!!

Oooooo....to Leonek dał popalić mamusi....nwet tatusia się nie posłuchał...:-):-):-):-) ja właśnie powoli wcinam śniadanko.....:-p

Hi !!

Witajcie dziewczynki Aduniu, Kachurku, Maśku :happy:

A ja wpadam się przywitać, bo zaraz jadę sobie pooglądać pościel dla Małego, może trochę kosmetyków kupię i mam zamiar ze dwa dresiki jeszcze sprawić Alankowi, bo nie mamy :tak: Także sobie trochę połażę po sklepach :-D

Ja też dziś jakaś nie wyspana jestem :-( Ale ciągle jeszcze trochę przeziębiona, więc może dlatego :tak: Ciężko mi się oddycha i często się w nocy budzę :no:

Masiek, to Ci Leoś dał popalić :-D A mój syneczek jakiś spokojny dziś od rana... Chyba Go obudzić muszę :-)

Pa laseczki :happy: Do później :tak:

No przeczytałam w końcu. Bosz nie tak długo mnie nie było, a wy tyle nadrukowałyście.

Aduś ja też śniadanko wciągam, razem z moim psim żulkiem:-p

Silka my żadne erotomanki, po prostu fajne te króliczki.
Madziujku nosz ty co źle ci z nami, jak co to się o ciebie martwimy, pamiętamy o tobie, wiemy kogo zamierzasz urodzić no i co ty tam marudzisz
Iwonko ulatniasz się na końcu karnawału no więc nigdy nie wiadomo co mamuśki na końcówce wymyślą, w końcu musimy wykorzystać czas gdy jeszcze dzieciorków ni ma:rofl2:
A mówicie o studiach:zawstydzona/y: chm no wypadało by mi je kiedyś skończyć, mam do zaliczenia dwa pracownie i zrobienie pracy, ale jakoś tak nigdy nie mam czasu, albo nie mam jak. No kiedyś się za to wezmę:sorry2:

Co do pakowania torby, to przewaliłam wczoraj dom i stwierdziłam, że muszę kupić torbę bo nie mam żadnej takiej która by mi pasowała, większość taka albo za duża, albo za mała i nie poręczne. A na porodówce przecież muszę mieć coś co łatwo obsłużę:tak:
A rożek biorę, bo tylko zaraz po porodzie owijają dziecię w coś, a potem wolę Leonka przebrać w moje ubranka i zawinąć go w mój rożek.

reklama
Widzę,że nie tylo ja nie wyspana:-):-):-)

wiecie co tak się zastanawiam gdzie ten mój syn wlazł zawsze mnie kopała pod pępkiem i nad 4 cm a teraz tylko dołem bombarduje pęcherz jak kiedyś:confused: aż się zastanawiam czemu czyżby opadł na dól czy jak no w sumie dziś mam usg to zapytam lekarza czemu tak dziwnie....

Do góry