reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Heloł wieczorową porą dziewczynki!!!!

KASIU ufffffffff żyjesz ulga....:-):-D:-D:-D

SILA króliczku miłe godzenie ja z moim króliczkiem się spotkam w ponidziałek:-p

dziewczynki ja to się najpierw tek mej ginki zapytam 25 lutego jak bede u niej co trza do szpitala u nich :tak: ale wasze rady są tu bezcenne ale naprodukowałyście od południa ufff... przebić się to ciężko.....

MADZIUJKA ani się waż tak myśleć pamiętaj.....buźka kochana

reklama
Ufff spakowana, małżowi koszule na kilka dni koszuliny wyprasowane i jutro wyjeżdżam do mamusi :-) taaa dobrze by było żeby tylko do mamusi, ale na egzaminy :baffled: trzymajcie kciuki, bo mi wszystko to co się nauczyłam z głowy wyleciało więc się brzuszkiem będę zasłaniać ;-) ehhh coś czuje że i tak wrzesień się będzie kłaniał a ja już bym chciała mieć za sobą tą szkołe, a tu jeszcze prace licencjacka trza pisać i z dzieckiem przy cycku sie bronić :-D:-D:-D

Iwonko trzymamy kciukasy :tak:Dasz radę !! Wierzymy w Ciebie :tak:
Iwonka moze znowu sie cos ciekawego wydarzy:-p:-D:-p:-D:-p

Heh... Kaśka, ale tym razem może niech pozostałe Kwietnióweczki się postarają o jakieś doznania :-D Ja pasuję :-D No i Ty pewnie też ;-)

A Wy tylko o króliczku myślicie :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale z Was erotomanki ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sila heloł ja właśnie wróciłam z mini imprezki właściwie tam to się rokręca teraz myślę,że mogłam zostać ale mnie hałasy lekko dobijają i nie daję rady....

mój syn od wczoraj znowu buszuję po pęcherzu :baffled::baffled: a dawno tak nie buszował od miesiąca miałam spokój i zaś od nowa tam wlazł a jutro może usg mi doktorek zrobi....hihi tylko boję się badań i mojej hemoglobiny :-( muszę rano wstać na te badania na czczo a nim się obudzę to ja jestem głodna i trudno mi tam iść na głodnego....:-)

Aduniu dasz radę :tak: Ja też nie lubię na głodniaka wychodzić, a jutro też muszę, bo w poniedziałek do lekarza :tak: Już doczekać się nie mogę, bo będzie usg :-D

Ada, zawsze imprezkę tutaj możemy zrobić :-D:-D:-D:-D

Sila ja to se szukam wymówki żeby hemoglobiny nie sprawdzać boje się że znowu niska :-( a tego żelaza nie mogę brać ale zobaczymy....

Taaaaaaaaaa imprezkę można zrobic ale gdzie reszta dziewczynek KASIA widzę Maja jest LADY pewnie mąż nie da dostępu do komp

ale u mnie wiatrzycho znowu się zerwało brrrrrrrrr jak nie lubie tego wiatru.....

no widzę MAJA nasza już poszła....:-(

a ja niestety muszę się przyznać właśnie pozarłam kinder bueno i to razy dwa bo ja bez tego żyć nie mogę......:-:)-( nie usnę jak choć kawałeczka nie zjem:-(

SILA no zobaczę jutro jaki wynik będzie mam nadzieję,że w miarę....

ja nie wiem co białko oznacza ale raz chyba pisałaś i miałaś a to była infekcja i dostałaś tabletki i przeszło więc może to nic złego tym razem tak samo...

reklama
Mnie ostatnio panie laborantki też nastraszyły że mocz zły duże leukocyty bakterie i w ogóle aż mało nie zemdlałam ze strachu poszłam do lekarza i w sumie nic złego dostałam leki 7 dni i przeszło ale mnie nastraszyły teraz już nie słucham i nie czytam co najważniejsze bo od tego czytania to mało w depresję nie wpadałam:-D:-D:-D ciekawe czy mi zrobi usg ale zrobi na pewno bo następna wizytę mam u mej ginki 25 lutego więc usg ona nie robi w gabinecie tylko zawsze trza podejść do niej do szpitala a za wizytę 70 dych bez usg a tu mam 50 dych z badniami i usg w tym i pan miły;-):-):-):-)

Do góry