reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

cześć :-) jesteście świetne :-)

Ada moje dziecie też sobie na pęcherzu siedzi..popytaj co i jak choć mówiłam mojemu to stwoerdził ze ok że normalne. Wczoraj taki wpiernicz zrobiła moim organom dolnym :-D że boli mnie podbrzusze...a teraz ledwo co cos tam poczuje jak się delikatnie wierci..niech sobei jest gdzie chce byle zdrowo rosła.

No włąsnie czytałam o marcowych mamach...jeszcze miesiać i u nas będzie robioć sie gorąco.

Nie dajcei sie choróbską!!!!!!!!!!

Tomka martwiłam sie o Ciebie!!

reklama
HEJ KASIU!!!

A to psikus u marcówek ale ładny bobas 32 tydzień i 2300 no tylko grtulować i najważniejsze że wsio ok......

KASIU dam znać jak tam się chowa mój syn i jaki jest duży i w ogóle....
kurde to ja tez juz bym prawie mogla rodzic... moze to tzreba zaczac po schodach skakac... ale jak to mozliwe 32 tydz??? jak ja jestem 31tyg..............nic nie pokrecilas Ada???
czy ja dzis czajnik ... bo cos mi sie to wszytko nie zgadza.....

jestem.
wystarczyło wyskoczyć na moment do sklepu a już tu mam co nadrabiać.
No powstawały księżniczki:-)

MADZIUJKA:-):-):-):-) spytam buźka kochana:-):-):-)

KASIU nic nie pokręciłam sto procent 32 tydzień 2300 ładna dzidzia nie.....:-):-):-)

A ja się właśnie wypindrzyłam i jestem piękna:tak::tak::laugh2::laugh2: syn się cieszy na pewno że ma mamę ładną no ok dość komplementów.....

MADZIUJKA:-):-):-):-) spytam buźka kochana:-):-):-)

KASIU nic nie pokręciłam sto procent 32 tydzień 2300 ładna dzidzia nie.....:-):-):-)

A ja się właśnie wypindrzyłam i jestem piękna:tak::tak::laugh2::laugh2: syn się cieszy na pewno że ma mamę ładną no ok dość komplementów.....
ladny chlopczyk i nie wyglada na wczesniaka taki mi sie wydaje pulchny nawet ..... cikawa jestem jak by tak posiedzial jeszcze te 8 tyg to ponad 4 kilo by wazyl :tak:

KATJA ja mam od 4 dni spokój (odpukać) ale spytam ostatnio mi powiedział,że normalne mnie nawet po bokach ciągnie ale to wiązadła i tak ma być u nie których nie ma a u nas coż bywa....więc powiem ci,że są wieczorki,że nie mogę podnieść pupy i dosłowonie chodzę jak żaba rozkrakiem umnie na razie wsio ok tzn wtedy ale popytam

reklama
Śliczny chłopczyk co nie KASIU pięknota aż trudno uwierzyć że tak już nasze dzidziolki by wyglądały ja zaczynam 30 tydzień ma dzidzia wg usg wychodzi starsza 2 tyg czyli ma 32 nie wiem jak kształtuje się jego waga w tym momencie i czy dalej rośnie szybciej czy nie no zobaczę jak pójdę......

Ja dziś zrobiłam dzień dobroci i zrobiłam obiad mojej famili nic takiego się nie namęczyłam rybka smażona i suróweczka a niech mają tak na odchodne:-D:tak:;-):-)

Do góry