reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada a na swoje nazwisko nie mozesz zalozyc.......... ja jak wynajmowalam moje mieszkanie to lokatorzy sobbie zalozyli na siebie internet .........zapytaj sie w puncie czy nie mozesz tak zrobic i olej babola .... zreszta skad bedzie wiedzial;-)chyba ze jej powiecie;-)

reklama
KASIU już tak chciałam zrobić i się przyczepili że właściel mieszkania musi wyrazić zgodę i nam nie wyszło już tak kombinowałam....byłam chciałam na swoje ale nie dali się dziady jedne no nic jakoś to będzie nie długo kupimy swoje gdzieś maks 5 miesięcy no tak planujemy więc wtedy nie będę sie prosić w sumie....tylko tak mi trochę smutno ale wyczaje tam kafejki no na pewno są....

buuuuuuuuuuuuuu....gdzie jesteście

wiecie co mam od 2 godzin wrażenie że mnie dzidzia uciska pęcherz czego dawno nie robiła przylazłam z siusiu i znowu mi się chce i latam co 15 mi nut no już nie mogę dopiero byłam i znowu mi się chce czuję non stop ucisk nie mogę....i oddaję po parę kropli....i latam w kółko co za wieczór....

witaj Aduniu :-) wieczorową porą:tak: jak zwykle o tej porze to chyba tylko my:-D
wiesz co to może spróbuj sie położyć i pomasować brzuszek kolistymi ruchami, ja tak robie jakmnie mały "gniecie po pęcherzu":tak: i przechodzi:tak:

Hejka kozuchy moje kochane :-)
sorki że ja tak ostatnio tylko przelotem tu u Was ale jakoś dużo mam ostatnio zajęć, nie wiedzieć czemu :confused: wczoraj cały dzień byłam w Niemczech, chciałam zrobić porządne zakupy (akcesoria kąpielowe, kosmetyki, proszki itp.) a tu lipa mnie zastała i kupiłam w sumie 2 body i 5 par skarpeteczek :-D a dzisiaj wpadłam tu z ranka i zanim zdążyłam przeczytać co naprodukowałyście zadzwonił ten mój małż żebym sie zrywała pomóc mu w robocie i pierun bombki szczelił :-D a jak tu teraz weszłam to musiałam nadrabiać od nowa czytanie :baffled::-)

witaj Bratka:-) oj znam ten ból, tego ciągłego nadrabiania tego co te nasze kochane koleżanki piszą:tak: a czemu cie zastala lipa w niemczech:confused: nie kupiłaś takich ślicznych ubranek jak te co wklejałas na zdjeciach:confused:

WITAM wieczorkiem Maju
nie wiem Maju to takie dziwne uczucie jakbym se pęcherz przeziębiła choć troszeczkę boli w środku może se przeziębiłam nie wiem sama znowu mi sie chce....poczekam do jutra i się w nocy wygrzeję tak na wszelki wypadek....

O bratka heloł tak se myślałam,gdzie jesteś i zapomniałam że miałaś jechać przecież właśnie mnie oslśniło jak napisałaś teraz :-)

Hej Maju i Adusiu, tylko Wy dwie tutaj widzę :-) a co to reszta już lula?
Aduś, nie wiem co Ci poradzić na ten Twój częstomocz, czegoś takiego jeszcze nie miałam, Maja może mieć rację z tym masowaniem :tak:

Silka, Kasia nie dajcie sie tym bezmyślnym chopom, nie powinni sie tak zachowywać tym bardziej że jesteście w ciąży, mój to obchodzi sie ze mną jak z jajkiem, i wie że nie wolno podnosić ciśnienia :no: a jak już sie pogniewamy to nawet pół godziny nie mija i wszystko jest ok.
Niebo, trzymajcie sie tam we trójkę, mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze, najważniejsze żebyście byli zdrowi :tak: trzymam kciuki.
a gdzie reszta? buziole dla pozostałych których imion tu nie zawarłam :-)

reklama
Do góry