reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasiu dlugo jeszcze bedziecie przez to okno gadać:angry::-D:-D
przyszlabys tu do nas pogadac:tak::-D:-D
no własnie Bratka.... ja tez juz nie mam sily i sie nnie nadaje do dluzszego chodzenia bo kregosłup boli, brzusio sie napina.... i do tego teraz doszły duszności:baffled: ...ech a ja jutro musze sie tłuc tramwajem na uczelnie odebrać indeks:baffled: strasznie mi sie niechce:crazy: mam nadzieje ze mi ktos miejsce w trawaju ustapi jak bedzie tlok boz tym to różnie bywa....

reklama
Kacha a to która godzina jest teraz u ciebie:baffled::confused::confused::confused: ale ty normalnie jesteś wredota:-D:-D:-D a gdzie sie twój małż podziewał ze go niechcesz wpuścić:confused::confused:
Bratko, no to rzeczywiście szkoda ze nic zbytnio nie było bo to w zasadzie miałaś podróz na marne:baffled:
u mnie jest godzina 22 :26
mial byc o 20 przylazl o 22 wiec nie ma dyskusji

MAJU ja dosłownie 4 dni temu jeszcze inaczej a od 4 dni jak chodzę to czuję że mi kregosłup wygina i boli a nie było tego jeszcze no pare dni temu....kurczę zmienia się sytuacja z dnia na dzień ale w końcu z tygodnia na tydzień dzidzie nam rosną i dlatego czuję jak brzuch mi wypina i kręgosłup sie ugina przez to:baffled: a i spacer 30 minut a odpoczynku 3 godziny:-p

Maja, a spróbował by ktoś tylko ciężarnej nie ustąpić :no::crazy: u mnie na szczęście są tak nieduże odległości w tej mojej mieścinie, że można spacerkiem dojść więc jak mam coś do załatwienia to mam chociaż okazje do spaceru :tak:

na kolejne zakupy jedziemy dopiero w połowie lutego, nie wiem co wtedy bedzie, chyba zrobie mojemu liste a ja usiądę w kawiarni hehee :-D

KasIU szkoda mi tego bidaka ale chciałabym zobaczyć z drugiej strony jego mine :-D:-D:-D:-D ale musi być zdziwiony karpia biedny szczelił na pewno :-D:-D ojejej wiesz co ma za swoje :-):-) zaraz zadzwoni do mamusi jeszcze kasieńko:-D:-D

z kolegą przylazł bo może myślał,że przy nim nie bedzisz złościć oj to teraz będzie dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyym duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżyyyyyyyyyyyyy:-):-):-):-):-)

bratka pomysł z kawiarnią dobry niech jeszcze na telefon robi foto i przylatuje zapytać czy ci sie podoba jak tak to kupujecie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry