reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Sila to nie jest tak ja sie tobie wydaje ..... moj Radek to dobry facet potrafi przyznac sie do bledow jak trzeba i ukoic i swoja dume schowac w kieszen.... nie kazden facet to potrafi...a ja nie zawsze jestem uparta jak wol i tez czesto mu ustepuje dla dobra sprawy ..... ale sa mezczyzni ktorzy nie potrafia i niczym ich do tego nie zmusisz ...pomimo ich winny.
A prawda jest taka ze jak sie ludzie kloca to zazwyczaj kazdy uwaza ze ma racje ... w wielu przypadkach zeby co kolwiek w skórac trzeba uzyc rozsadnych argumentow ....i zastanowic sie czy gra jest warta swieczki.
Na ten momen Kasia uwaza ze nie potrzebnie pisalas eska bo dolalas oliwy do ognia zamiast czekac az emocje opadna... i jemu sie ze chec z toba rozmawiac ( bo nie wierze ze nie chce predzej nie potrafi i nie chce wyciaganc pierwszy reki bo mu na to meska duma nie pozwala )
Nic sie Silka nie martw wszytko sie pouklada .... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Święta racja kasiu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ja na mojego też nie mogę narzekać i wiele mi pomaga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Siemanko ;)

Pierwsza miłość się skończyła wiec Ala męzusia o chwile na kompie wyprosila hahahahah

Sila Kasia----No wiodze ze dziewuszki zawziete ostro trzymacie się z tymi chłopami..tylko sie nie pozabijajcie ale wiecie co po klotni sex jest najlepszy więc może warto???? haheheheheheheheeh a moze wy to tak specjalnie? co? hahahahahah

Niebo----- Lez slonce.... bedziemy trzymac kciuki za Ciebie by wszsutko bylo dobrze...masz duze silne chlopaki wiec i mamusia bedzie silna i to przetrwa...bedzie wszystko ok.... tylko sluchaj sie lekarza.... chodz raz na jakis czas daj znac bysmy byly spokojne o Was.....

Aduś---- nic sie nie martw za cxasu o tego neta to nie koniec swiata... no ale izolacja od swiata hihi a tak serio jak bedziesz na miejscu to sie dowiesz....w wogole o co tam chodzi z tym twoim bnetem czemu nie mozesz miec w czym tam problem...?

dev111pp___.png

Mi się humor zje.......bo byłam pytałam o neta bezprzewodowego i wcale nie jest to takie super pytałam parę osób które tu maja i lipa i jestem nerwowa bo co ja zrobie w piz.....mam nerwy bo mi powiedzieli,że skype w ogóle nie chodzi a mój bez skype neta nie weźmie to sto procent i co ma czekac jakieś 5 miesięcy aż kupimy mieszkanie?????????:angry: nie nie mogę weźcie póki w ciąży mogę podejść na chwilę do kafejki a potem weźcie bo się rozpłacze.....ta stuknięta (już nie będę używać nie cenzuralnych słow) robi problemy co jej net przeszkadza dałabym jej kasę z góry na rok jaby chciała piz....jedna nawet nie chce kablówki mamy 1 i 2 program chyba zwriuję jak wróce w tym domu jeszcze nie znam tam nikogo no tylko wyć.....chyba mojego okłamie z tym skype i wezmę mam to gdzieś niech dzwoni do domu....
Adunia cos cie kiepsko poiformowali moi znajomi z wrocka wynajmuja chate i maja neta bezprzewodowego z Ery hula im skyp tyle ze nie tak dobrze jak na normalnym laczu .... jak bedziesz u siebie jedz do wawy do porzadnego punktu Ery to ci wszystko wyjasnia i powiedza co i jak... a nie sie dopytujesz w tej swojej dziurze ..... nic sie nie denerwuj:-):-):-):-)

Dobra ja juz poczytałam...zostawiałam ślad po sobie i teraz niesety musze juz mykac hahaha kurde nie ma mi kto zrobic mojego kompa wiec z laski musze siedziec na tym az 5 minut jak tak dalej pojdzie do dolącze do grona Waszego "z kłocone z mężami" hahaha buzka lece moze jeszcze bedzie mi dane tu zajrzec....

Siemanko ;)

Pierwsza miłość się skończyła wiec Ala męzusia o chwile na kompie wyprosila hahahahah

Sila Kasia----No wiodze ze dziewuszki zawziete ostro trzymacie się z tymi chłopami..tylko sie nie pozabijajcie ale wiecie co po klotni sex jest najlepszy więc może warto???? haheheheheheheheeh a moze wy to tak specjalnie? co? hahahahahah

Niebo----- Lez slonce.... bedziemy trzymac kciuki za Ciebie by wszsutko bylo dobrze...masz duze silne chlopaki wiec i mamusia bedzie silna i to przetrwa...bedzie wszystko ok.... tylko sluchaj sie lekarza.... chodz raz na jakis czas daj znac bysmy byly spokojne o Was.....

Aduś---- nic sie nie martw za cxasu o tego neta to nie koniec swiata... no ale izolacja od swiata hihi a tak serio jak bedziesz na miejscu to sie dowiesz....w wogole o co tam chodzi z tym twoim bnetem czemu nie mozesz miec w czym tam problem...?
u mnie Lady to ja sie mialam foczyc a teraz widze ze moj stary jest strasznie obrazony .......... nawet czesc nie powie :-D:-D:-D o ja biedna ciezarna kobbbieta bede musiala wyrwac dla niego swoj ostatni zloty zab i co ja poczne.... niech sie foczy zaoszczedze na zebie:-D:-D:-D pewnie znowu go mamusia nakrecila :-)

KASiu nie chodzi o to mieszkam pod warszawą to nie duże miasto i tam chodzi z prędkością gprs czyli ogólna lipa....i

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a tu gdzie mieszkam u rodziców a pod warszawą to podobna dziura tylko trochę większa a co to jest prędkość gprs kiedyś się pytałam i mi w salonach tam odradzili że nerwicy się przy nim nabawię i nie ma sensu....no nie wiem już sama mam mix w głowie ale trochę mi smutno bo wyżeyjz netu to nie problem ale nie bez WAAS to najbardziej mnie smuci w tej imprezie całej bo się tak do was przyzwyczaiłam,że szok...

Do góry