ka32sia
Mamusia z piekła rodem
czesc niebo dobrze ze wszystko oki u was.... lez i dbaj o siebie i o swoje malenstwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sila to nie jest tak ja sie tobie wydaje ..... moj Radek to dobry facet potrafi przyznac sie do bledow jak trzeba i ukoic i swoja dume schowac w kieszen.... nie kazden facet to potrafi...a ja nie zawsze jestem uparta jak wol i tez czesto mu ustepuje dla dobra sprawy ..... ale sa mezczyzni ktorzy nie potrafia i niczym ich do tego nie zmusisz ...pomimo ich winny.Hej Aduniu :-)
Eh... Już nawet pisać mi się nie chce o tym moim typku, bo napisałam do Niego smsa ( żeby wpędzić Go w poczucie zasłużonej winy ) , takiego, że ja bym już dawno pękła, a On jeszcze z pretensjami do mnie zadzwonił, więc LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :--
-
-
-
-
-
-
-( Nic już do Niego nie piszę, ani nie mówię, NIC. Zobaczymy, jak długo tak może pociągnąć, skoro On taki, to ja też taka będę
Trza się jednak od Naszej Kasi uczyć
madziujko, najważniejsze, że u Was wsio oki. Nie będziemy bić na pewno, tylko od czasu do czasu dawaj Nam tu znać co u Ciebie i Martynki
A jak tam u Kwietnióweczek popołudnie mija ?? Widzę, że tylko Adunia buszuje po BBA gdzie reszta KÓZ
![]()
kurcze ja tez bym cos zjadla slodkiego ale mam zgage po slodyczach.... zreszta po czym nie mamKasiu poukłada, poukładaA dzisiaj na chandrę sobie pół paczki ciastek zjadłam
A miałam słodyczy już nie jeść ;-)
Hihihihihihi
![]()