reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
witajcie

wiem ze mam mnie mało..ale jakoś handre złapałam

Niebo dasz rade!! Juz tak nie wiele Ci zostało!!

Kachurek to żeś przeszła stresu troszku...ale juz będzie oki!!

Nie bijcie mnie ..nie pamiętam wiecej..ale zagladam do Was codzień...

dzis słonko wyszło wiec moze i mnie sie poprawi jak i mojej Niuni.

Ściskam

Dzień dobry

SILA bądź twarda kurde jak to nie twoja wina to nie daj się wiem,że to trudne bo sama nie raz taki miałam z tym,że mój to dwa dni maks...i przychodził....a synuś biedny wyczuwa twój nastrój i pragnie cię pocieszyć....:tak::-)

KASIA ten twój chop to pewnie specjalnie korzysta z tej łazienki bo co ty tak będziesz se spała w najlepsze a śniadanie mu zrobić weź uparciuchy z nich zawzięte :no:

NIEBO bidulko nalezysz się ale naprawde juz nie długo nam zostało potem się za to nabiegasz przy maluszkach ale myślami jesteśmy z tobą i chłopcami:-):-):-)

MADZIUJKA ja se już dziś o tobie myślałam i miałam pisać eska do cię bo się zaczęłam martwić....mam nadzieję,że ci przejdzie zły humorek i będzie ci lepiej i martynce też....3mam kciuki

I LADY kochana nie czytaj tych głupot bo to szkodzi bardziej niż te paro razowe posmarowanie się kremem więc luzik kochana nie czytać nadmiar wiedzy szkodzi także nie martw się buzia

Kurczaczki tak mi się jeszcze przypomniało czytałyście może poranne gazety albo któraś radia słuchała jedna babka urodziła dziecię 6.3 kg ja pi........:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i to siłami natury:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

czujecie 6.3 kg akcja porodowa trwała 4 godz to jej 10 pociecha (może dlatego SN) :szok::szok::szok::szok:

dobra mykam wpadnę potem dziewczynki

Hej Aduniu :-)

Eh... Już nawet pisać mi się nie chce o tym moim typku, bo napisałam do Niego smsa ( żeby wpędzić Go w poczucie zasłużonej winy ) , takiego, że ja bym już dawno pękła, a On jeszcze z pretensjami do mnie zadzwonił, więc LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nic już do Niego nie piszę, ani nie mówię, NIC. Zobaczymy, jak długo tak może pociągnąć, skoro On taki, to ja też taka będę:wściekła/y: Trza się jednak od Naszej Kasi uczyć :tak::-D

madziujko, najważniejsze, że u Was wsio oki. Nie będziemy bić na pewno, tylko od czasu do czasu dawaj Nam tu znać co u Ciebie i Martynki :tak:

A jak tam u Kwietnióweczek popołudnie mija ?? Widzę, że tylko Adunia buszuje po BB :-D A gdzie reszta KÓZ :confused::-D

Hej Aduniu :-)

Eh... Już nawet pisać mi się nie chce o tym moim typku, bo napisałam do Niego smsa ( żeby wpędzić Go w poczucie zasłużonej winy ) , takiego, że ja bym już dawno pękła, a On jeszcze z pretensjami do mnie zadzwonił, więc LIPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Nic już do Niego nie piszę, ani nie mówię, NIC. Zobaczymy, jak długo tak może pociągnąć, skoro On taki, to ja też taka będę:wściekła/y: Trza się jednak od Naszej Kasi uczyć :tak::-D

madziujko, najważniejsze, że u Was wsio oki. Nie będziemy bić na pewno, tylko od czasu do czasu dawaj Nam tu znać co u Ciebie i Martynki :tak:

A jak tam u Kwietnióweczek popołudnie mija ?? Widzę, że tylko Adunia buszuje po BB :-D A gdzie reszta KÓZ :confused::-D
Sila to nie jest tak ja sie tobie wydaje ..... moj Radek to dobry facet potrafi przyznac sie do bledow jak trzeba i ukoic i swoja dume schowac w kieszen.... nie kazden facet to potrafi...a ja nie zawsze jestem uparta jak wol i tez czesto mu ustepuje dla dobra sprawy ..... ale sa mezczyzni ktorzy nie potrafia i niczym ich do tego nie zmusisz ...pomimo ich winny.
A prawda jest taka ze jak sie ludzie kloca to zazwyczaj kazdy uwaza ze ma racje ... w wielu przypadkach zeby co kolwiek w skórac trzeba uzyc rozsadnych argumentow ....i zastanowic sie czy gra jest warta swieczki.
Na ten momen Kasia uwaza ze nie potrzebnie pisalas eska bo dolalas oliwy do ognia zamiast czekac az emocje opadna... i jemu sie ze chec z toba rozmawiac ( bo nie wierze ze nie chce predzej nie potrafi i nie chce wyciaganc pierwszy reki bo mu na to meska duma nie pozwala )
Nic sie Silka nie martw wszytko sie pouklada .... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kasiu poukłada, poukłada :tak: A dzisiaj na chandrę sobie pół paczki ciastek zjadłam :zawstydzona/y: A miałam słodyczy już nie jeść ;-):-D Hihihihihihi :-D:-D:-D:-D
kurcze ja tez bym cos zjadla slodkiego ale mam zgage po slodyczach.... zreszta po czym nie mam:rofl2:cholera musze skoczyc na wage i zobaczyc ile mi dupsko przytylo w ostatnim czasie...........

a tak wogole gdzie Luckymama sie podziewa .... dzos jej nie bylo ... a ostatnio cos wspominala ze nie za ciekawie sie czuje ... oby u niej wszytko dobrz bylo bo bidula samiuska

Ide miesko smarzyc bo dziewczynki zaraz z budy wracaja :-) do pozniej .
no 8 okienko i czym blirzej do godziny zeroooooooooooooo

Do góry