reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczyny, to jakieś zaraźliwe zła jaestem na mojego, od wszystkiego umywa ręce, nic nie intersuje go co jak - wszystko na mojej głowie, on pracuje a po pracy czyta gazete i sport ogląda, to jest przykre, wkuta jestem, :(( w lipcu stuknie nam 10 po ślubie a ja go jeszcze nie reformowałam i raczej szans nie mam :(

reklama

ASIA ja też leniwa się zrobiłam jak nigdy bo ja to zawsze miałam coś do robienia w domu i na miejscu nie mogłam usiedzieć a teraz....buuuu.... nie mam siły mam nadzieję,że jak urodzę to dryg mi wróci....:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurczę Asia mój pracuję od 9.00 do 22.00 ale wraca po 23.00 więc nie raz gadać mu się niechce a o pomoc prosić to zmęczony patrzy w tv tylko i śpi choć mu się nie dziwię bo dużo pracuje ale ja też mam swe potrzeby i rozmawiałam z nim na ten temat i ma to pozmieniać chodzi mi o mi godziny pracy ale jesteśmy na etapie szukania pracownika więc będzie lżej trochę mu... zadeklarował się że mi pomoże po porodzie ale nie wiem jak nie to siła za gonię a co....mam nadzieję,że nie będzie tak źle....

Asiu nie jesteś sama, a Lady to jest wyjątek siłaczka poprostu no:szok::-D:-D ja też nie mam siły jak pozamiatam tylko w kuchni i przedpokoj to juzmnie plecy bolą...:no: i coż ale to przynajmniej mojego scigam do roboty a co, niechce mu sie:-p ale jajuz nie odpuszczam i musi cos zrobić ostarnio taka kupka smieci stala w kuchni jak pozamiatalam bo prosilam go zeby tozebral na łopatke bo mnie plecy bola i takstała przez 3 dni aż wkoncu musial to sprzątnąć:laugh2::-D:-D ja juz nie odkurzam - to juz jego obowiazek:-p
Asiu nie daj sie:sorry2: powiedz zeby cos zrobil bo ty nie dasz rady, a jak nie poskutkuje to trza wjechać na ambicje, ze Cie nie szanuje i wogóle nie pomaga i ze przez to dzidzia sie może urodzić wcześniej i to będzie JEGO WINA .... powinno poskutkować:tak:
Aduniu - z tym martwieniem sie to masz racje:tak:

Kurczę Maju właśnie wypatrzyłam na twym suwaczku,że bedziesz zaczynała 32 tydzień:szok: a ja będę zaczynać 30 niby dwa tygodnie różnicy a mi się wydaję tak dużo....wiecie co tak chodzą po mnie nerwy,że nie mogę aż mam za dużo energi ciekawe czemu tak miałam fajny miły spokojny dzień a teraz mam uczucie jak bym wypiła 3000 litrów kawy...

no Aduniu dlatego z dnia na dzień sie coraz bardziej zastanawiam jak tam mój mały;-) dzisiaj coś dlugo nie dalwal o sobie znac a ja mialam isc na zakupki bo puchy w lodowce a obiad trza bylo zrobic i poszlam dopiero przed pierwsza jak sie doczekalam az Michas troche pobrykal:tak: a cio to cie meczy:confused: przyznawaj sie tu szybciutko:tak:

a moja dzidzia też ostatnio w sobotę chyba taka spokojna była ale wieczorkiem późnym nadrobiła....

.:-):-):tak::tak::tak::-):-):-) zaraz se chyba w pokoju posprzątm co by se energie rozładować...:happy::happy:

reklama
sprzątać o tej porze:nerd: ale ty szalona jesteś:-D:-D:-D dobra Adziu ja mykam do łózia bo już jestem zmeczona a zreszta nozki spuchly bardziej od siedzienia przy kompie:baffled: mam nadzieje ze ci niestrawność przejdzie szybciutko:tak: do juterka buziolki

Do góry