reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

A To Pokoik I Tak Nie Widac Kolorku Nie Ma To Jak W Realu Ale Zawsze Cos Wczoraj Poswiecilam Mu Az 7 Godzin Machania Hahahahgóra Dól Góra Dól ....

reklama
LADY heloł!

7 godzin:szok::szok::szok: samozaparcie to ty masz a kolorek śliczny mi się podoba bardzo:tak::tak::tak: i podoba mi się twoja szafka....;-);-):-)

Lady no piękna pistacja:tak: Mimo że na zdjęciach bardziej jak miętowy:-)
No i to towarzystwo ryby:rofl2:

Adus mam taką nadzieję, serio mam:tak:

Na pewno Luckymama:tak::tak::tak::tak::-):-):-)

A gdzie reszta????

SILA,KASIA,RENIA,KACHURKU,MADZIUJKA,IWONKA,BRATKA... kurczę ale nas dużo....MAJU,ANEKHA(też ciebie ostatnio nie było)

i ciekawa jestem co u TOMKI.....

NO spróbowałbyście powiedzieć inaczej hahahahah :-)

Foty ciemne wyszly ale seeryjka pistacja jak sie patrzy tylko musze wymienic firaneczki... zarzadał sobie z postaciami bajowymi hahah i chce te ksiezyce ci sie lepia na scianach fluorencyjne co tak noca swiecą mam kupe jeszcze roboty w tym pokoju ):-D

No własnie zauwazylyscie ze dziewczyny ostatnio nasze są mało aktywne pojawiaja sie albo przelotem albo tylko raz na miesiąc po wizycie Usg :/:crazy:

DZIEŃ DOBRY :-)

Lady no i mjego małża ciężko zagonić, tylko mi wypomina, że wcześniej to mi nie przeszkadzało jak było brudno, no ale wczesniej jak sama pracowalam od rana do poźna to i sie nawet nie chciało i nie zauważało a teraz jak w domu siedze to mnie okruszki wk...ą :wściekła/y:
ale ty to faktycznie z tym pokoikiem to przesadziłaś, trzeba było jakoś na raty no i córcia sie obraziła pewnie, że się tak przemęczasz :-p no ale jak zobaczy pokoik :-pto będzie przeszczęśliwa :-) a co do zmiany twojego wyglądu - to wyglądasz fajnie i zdrowo! zresztą wszystkie sie zmieniamy, po porodzie dojdziemy do swoich dawnych figur :tak:

Ada przytulam cie :-):-):-)

Lucky ja to juz mam dosc mielonych:baffled:, no ale porcja pulpecikow mi z wczoraj zostala, juz przez conajmniej miesiac nie kupie mielonego hihi

Katja a jak wy liczycie według usg? znaczy to pewnie wam ginek liczy, ale mi nic o tym nigdy nie wspominał, tylko zawsze jak do niego ide to wyjmuje swoja super karteczke wyliczeniowa i spogląda kiedy ostatnio okres byl.

Dziewczyny co to u nas tak pusto u tej porze....

Iwonka mi wg @ wychodzi na 17 kwietnia( i tego terminu się trzymam)...a wg usg na 4 kwietnia bo dzidzia rośnie i jest większa niż termin wyliczony na podstawie ostatnie @ ja teraz będę zaczynać 30 tydzień a dzidzia 32...a niech rośnie na zdrowo może gin ci nie mówił bo terminy ci się pokrywają....albo po prostu spytaj wydaje mi się,że USg pokazuję automatycznie termin....tak myślę....ale ja coś przestaję kumać dziś ta pogoda czy co

dziękuję za przytulenie :tak:

LADY kochana ty to laseczka w ciąży elegancka jesteś....ładnie wygladasz...fiu fiu na prawdę nie ściemniam....

Jem obiadek i podpatruje a tu żadnej nie ma no nie kochane gdzie wy się podziewacie hop hop....gdzie jesteście....

Masiek nasza kochana u teściów się byczy...SILA miała dziś zglądnąc i nic hop hop sila gdzie jesteś....Madziujka....i naszej oani denstystki uroczej ostatnio nie było...

KASIU a ty gdzie się podziewasz i ciotka klotka Renia odezwijcie sie lasencje bo tu tak smutnio dziś u nas bez was

reklama
Laseczka a to dobre nie teraz... 2 lustrze sie juz nie mieszcze i na sile ostatnio chcialam wlozyc moje ulubione spiodenki i guzik mi odpadl hahaha:-D

Może nie uwierzycie ale zjadlam dziś kilogram pierogów ruskich sam w przeciągu 1,5 godziny ...masakra kiedy to wciagnelam to nie wiem a teraz pelan jestem jak nie weim.... i jak ja mam nie tyc.... moja sasiadka robi takie pyszne i od niej kupilam jeju jeszcze przyniosla mi gorące.... mowie wam niebo w gebie.....

Iwonka---- wiesz co cos mi sie przypomnialo jak napisalas ze kupilas tyle miesa mielonego ze jakos musialaas to wykorzystac... ja kiedys zrobilam to samo tyle ze zamrozilam calosc zamiast poporcjowac... i tez musialam robic robilam golabki potem zrazy potem krokiety...a pozniej nie moglam patrzec na mieso mielone przez wiele miesiecy hahahah do dzis zadko kiedy jem no chyba ze mam mi zmieli lopatke.... hahahah

Faktycznie malo nas dzisiaj tutaj....szkoda.....mam nadziej ze wszystko w porzadku....

Wykorzystałąm chwile ze moj mążposzedł w kime i jestem )

Do góry