reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam Lajla, Iwonka :-) a gdzie reszta? w pracy czy co? :confused:
Ja już po szalonym weekendzie, w sobotę parapetówka, zaprosiliśmy znajomych z dzieciaczkami 5-miesięcznymi (laski wysypały sie jedna po drugiej) ale jedni niestety nie przyszli, ale i tak było super :-) w niedziele odwiedziny rodzinki od południa, potem kino i troche zakupków i dodatkowe 2 kompleciki z Coccodrillo na koncie hihi a jutro jedziemy do Niemiec pod Berlin i dzisiaj już tylko tym żyję. A tu u Was Kózki :-) widzę duuużo się działo.
Masiek, trzymam kciuki za wcześniejszy poród, ja po cichu też szykuję sie na cesarkę, jak zapowiedziała mi moja gin, w środe bede na wizycie to sie jeszcze wypytam :tak:
Lady, och ta Twoja teściówka rozrabia, moja też coś mi podpada, opowiada mi jak to by sie znajomej dziecko na sznurku od rolety powiesiło, albo jak córeczka innej chciała nagrzaną szybe od kominka pocałować, i gada mi że trzeba kupić to czy tamto, jak ja bym o tym nie wiedziała do jasnej anielki !!! :wściekła/y: nerwy mi psuje niesamowicie i ciśnienie tylko niepotrzebnie podnosi. Ufff... tyle narzekań.
Dziołchy, piękny dzień, ide wiec na jaki spacerek :-)
Zajrzę do Was wieczorkiem :-) buziole

reklama
Witam w sloneczny poranek, Dzien doberek wszystkim.
Dzis to tylko spacerki, troche tlenu.
Reniu< Kasiu napiszcie jak wam sie mieszka za graniac ja miszkala 7 lat w Niemczech, od dwoch lat jestem w Polsce i wiem ze strasznie tesknilam za Polska tym bardziej ze nie mialam nikogo z rodziny tylko ja i moj maz , czy kiedys wrocicie????Czy zostajcie na stale:-(.
A co do moich nudnosci, nic mi nie pomaga nawet herbatki imbirowe i migdaly:-(juz tak mam lekarz tez to potwierdzil, nic nie mozna z tm zrobic.
Do potem

Czesc dziewczynki.

A co tu dzisiaj tak cichutko:confused:

hehe LADY ale zes sie urzadzila .. naprawiahj szybko tego kompa bo nam tu bedzie smutno bez Ciebie.

iwonkablaz nic sie nie martw .... a swoja dorga ten twoj chlop to tez kawal drania jak cie tak zostawil i sobie poszedl nie martwiac sie o twoje sampoczucie .. no nic takie juz sa te chlopy .. .. za pare lat okrzepniesz i juz cie to ruszac tak nie bedzie zobaczysz ;-)

Bratka a ty dlaczego sie do cc szykujesz pisz nam tu predko:-):-):-)

Katja my juz niby nie wracamy do Polski .. dziewczynki chodza tu do szkoly wiec poki co takich mozliwosci nie ma przynajmniej przez najblizsze 6 lat ....narazie planujemy kupic dom moze w przyszlym roku jak sie uda .
Za Polska nie teskinie raczej predzej za rodzina a tez w Polsce nie zostalo mi jej za wiele, wiekszosc sie po rozjezdzala po swiecie...
A co do Irlandii do fajny kraj do zycia, inni ludzie niz w Polsce z inna mentalnoscia .. pogodni usmiechnieci , zyjacy na luzie.

Dobra babiszony nikogo nie ma to ja mykam:-D:-D:-D:-D

Czesc dziewczynki.

A co tu dzisiaj tak cichutko:confused:

hehe LADY ale zes sie urzadzila .. naprawiahj szybko tego kompa bo nam tu bedzie smutno bez Ciebie.

iwonkablaz nic sie nie martw .... a swoja dorga ten twoj chlop to tez kawal drania jak cie tak zostawil i sobie poszedl nie martwiac sie o twoje sampoczucie .. no nic takie juz sa te chlopy .. .. za pare lat okrzepniesz i juz cie to ruszac tak nie bedzie zobaczysz ;-)

Bratka a ty dlaczego sie do cc szykujesz pisz nam tu predko:-):-):-)

Katja my juz niby nie wracamy do Polski .. dziewczynki chodza tu do szkoly wiec poki co takich mozliwosci nie ma przynajmniej przez najblizsze 6 lat ....narazie planujemy kupic dom moze w przyszlym roku jak sie uda .
Za Polska nie teskinie raczej predzej za rodzina a tez w Polsce nie zostalo mi jej za wiele, wiekszosc sie po rozjezdzala po swiecie...
A co do Irlandii do fajny kraj do zycia, inni ludzie niz w Polsce z inna mentalnoscia .. pogodni usmiechnieci , zyjacy na luzie.

Dobra babiszony nikogo nie ma to ja mykam:-D:-D:-D:-D
Wlasnie duzo zalezy od mentalnosci ludzi Niemcy nie maja zadnej mentalnosci, no to fajnie ze ci sie tam podoba i jestes szczesliwa tak trzymac najwazniejsze jet to ze mozemy sie odnalezc w innm kraju, ja moze bym zostala,ale maz mi dal wybor, albo Polska albo Grecja na razie wybralam Polske, a co bedzie dalej zobavzymy.
Ratunku dajcie pomysl na obiadek:wściekła/y:sama nie wiem co juz gotowac.

Hej :happy:

Ja dziś tylko się przywitać, bo sprzątam cały dzień. Poukładałam w szafie w końcu ten swój bałagan... Kończę pranie ciuszków Alanka, potem prasowanie, ale wcześniej jeszcze muszę odkurzyć i zmyć podłogę :baffled: Do wieczorka mi zejdzie, więc już mnie dziś nie będzie... A poza tym dołączam się do wkur***nych na swoich facetów, bo ja dziś mam takiego doła przez mojego jak nie wiem co :baffled::-:)wściekła/y::-:)baffled:

Uciekam laski i nie smęcę już Wam :tak: Trzymajcie się :tak: Jutro będę i mam nadzieję, że już w lepszym humorze :blink:

Katja ja to tyzień temu kupiłam tyle mielonego, że ciągle coś z niego musze wymyślać żeby opróżnić moją małą zamrażarkę :-) były już kotleciki, naleśniki z mięsem i pieczarkami, spaghetty z sosem bolońskim, a dziś kolej na pulpeciki :tak: tylko małż mnie ostatnio wnerwia, więc mu przesole :-D

Ach ci faceci, sa jacy sa, ale co my bez nich bysmy robily z kim sie klocily.:-)A tak przynajmniej nasze zycie jest troche kolorowsze, ja wczorej przeryczalam pol dnia i ten moj sliczny nie wiedzial po co, a ja nie tlumacze.:-)

moj bylby do rany przyloz zeby nie jego nie normalna mamusia (cisan sie na usta inne slowa bardziej wulgarne ) ale to publiczne forum wiec oszczede co po nie ktorym czytania ...... jak ktos spragniony moge na zamknietym sproowac napisac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak ja ja lubie lallllllllllllllallllallallalallalalalalalallalalal

Katja ja to tyzień temu kupiłam tyle mielonego, że ciągle coś z niego musze wymyślać żeby opróżnić moją małą zamrażarkę :-) były już kotleciki, naleśniki z mięsem i pieczarkami, spaghetty z sosem bolońskim, a dziś kolej na pulpeciki :tak: tylko małż mnie ostatnio wnerwia, więc mu przesole :-D
iwonka ugotuj mu wiadro soli a nie pulpety:-D:-D:-D

reklama
Kasia chyba i tak zrobie hihi, pulpety zjem a jemu woda po pulpetach tylko zostanie :wściekła/y: wrrr... nikomu oczywiście nie zycze kłotni z mężami ale miło że nie nie jestem sama :-p myślałam że to tylko ja rycze :baffled: już mi humorek na szczęście wraca, w ten weekend jadę do domciu więc mnie moja mamusia pocieszy i przytuli :-D

Do góry