reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

no ja nie rycze....ja chyba tez w przyszlym tyg sie zwine do Polski ...odwiruje sie i odpoczne od tego mojego malego chlopczyka :-D i moze tatus mnie przytuli ... a jak nie przytuli to chociaz zrozumie:tak:............. i przy okazji dziecko moze urodze miedzyczasie bez stresow ze mnie tu wykoncza te irolskie konowaly.
No nic jak narazie jak sobie pomysle o tym moim chlopie .... to robie jak to dziecko z mojego avataru.....

reklama
Dzień doberek wieczorkiem!!!! :-):-):-):-):-)

KASIU jak to w przyszłym tygodniu chcesz przyjechać?????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Luckymama ja też bym chciała :-D ale mój po mnie przyjedzie i będziem się ściskać a potem kłócić....ale tęsknię za tą jego mordą....:-D

Cześć lasencje.....

Co za dzien moj maz o niebo dal mi wejsc na 5 minut na swojego kompa szlachetny jajk nie wiem hahahahahahaprzysiegam tylko swoj doprowadze do ladu to go tak z jego urzadze ze jeszcze do mnie przyjdzie ...a jak zauwazylyscie umiem narozbrajac hahahahahah

Bratka no własnie czemu bedziesz miala cc?

Sila Iwonka Katja Kasia Wy to wodze na jednym wozku jedziecie....a przestancie sie przejmowac tymi """"jelopami""" za przeproszeniem... bo To My jestesmy w takim okresie....ze to oni powinni dbac o to byśmy łez nie roniły....wiec glowki do gory jak to sie mówi srał ich pies... tylo szkoda ze tego sobie nie mowie jak mój mnie wkurzy hahahahahahaa

Ada moze bedziesz miala kafejke inernetowa kolo siebie tam gdzies? albo po sąsiadach zawsze mozna hihihi) nie no amam nadzieje ze bedziesz miala z nami łączność non stop.... pokonbinuj!

Luky mamo... kłotni Ci sie zachciewa...ale fakt faktem jak mój byl za granicą to nawet brakowalo mi jego czepiania sie mnie darcia hehehehe

Ja dzis padam jak nie wiem co pomalowałam sama pokoik synka chyba16metrow namachlam sie jak glupia... na dodatek zmienialam kolor z rozowego na pistacje jeju nie moglo pokryc wiec chyba kazda sciane malowalam 3 razy bo ciagle przeswity byly szok... potem sprzatanie okno umyalam firaneczki swieze wypraalam zaslonki wyprasowałam odkurzyłam no kurde nowy pokoj dolsownie... pierdziele juz sie na zadne malowanie nie pisze teraz plecy mnie bola brzauch ciagnie glowa boli od tego smrodu farby a nie wspominajac o nozkach....

Dobra kochane już musze myskac bo mnie ten wredny goni ... mowi ze pierw nazrzekalam ze taka oslabiona obolala..zmeczona a tak to rzesko na kompie klikam sobie wiec mykam... jutro z ranca sie pojawie a tym czasem caluje mocno milego wieczorku )

Heja Lady!!!!

No ja coś będę musiała wykombinować a u mnie w bloku same dziadki to wątpię,że mają neta....ale ja coś pomyślę o tym bezprzewodowym...niby się muli ale lepsze to niż nic...a mogę go sprawdzić jak nie zda egzaminu to mogę zrezygnować choć nie chce....

ale męża masz łaskawego pozwolił na 5 minut....hahaha...

dobry wieczór mamcie;-):-)
Lady - ale masz łaskawego męzusia hi hi:-D:-D:-D
Ada - ty zaczepko:eek: tylko kłótnie ci w głowie :-D:-D:-D
a więc tak kochane my w sobote pojechaliśmy do mojej siostry do Olkusza, bo tam chodze do endokrynolog z moją tarczycą i miałam wizyte, wsio oki, tylko ciśnienie troche duzie:nerd: no i nózie spuchnięte mam jak najwięcej leżakować bo " brzusio już jest bardzo duży i mam nacisk naczynia krwionośne" no i coraz bardziej mi duszno:sorry2::no: i moja siostra mi załatwiła zakup ubranek prosto z fabryki Ewa i normalnie kupiliśmy ciuszki prawie za 300zł :-p super było to wybieranie, i wiecie co z rozmiaru 56 kupiłam tylko po 2 sztuki : body, koszulki kaftaniki i śpioszki bo boje się że mój synuś urodzi sie duzi:-p i sie nawet nie zmieści w ten rozmiar:laugh2: a reszte kupiłąm 62 i 68 troszke:tak:

MAJU bo ja tak tesknie za moim że bym go pozaczepiała....:-D:-D:-D

a to gratuluje zakupków udanych ja jak wrócę to dokończę...poszykuje i czekam na dzidziolka spokojna....:tak::tak: :-)

Aduniu no jawiem, wiem o co ci chodzi:-D:-D bo ty sie tak zanim stęskniłaśi to dlatego:tak::-D:-D ja sie juz niemoge doczekac dzidziulki, chociaz z drugiej strony obawiam sie zeby sie nie urodziła za wczesnie i zeby wsio bylo oki.....

reklama
Laydy, ale z Ciebie robotna dziwczyna, ja nie mam siły wrzucić prania do pralki i tego potem wyprasować a co dopiero malować czy myć okna, u nas też by móżna pomalować ale ... moze w wakacje jak pojade do rodziców z dziećmi na tydzień ...
okna może bliżej kwitnia maż umyje jak bedzie troche miał luźniej w pracy, na razie pracuje i pracuje a ja nawet z nim nie mam czasu zagadać, ale nowa bedzie u niego i bedzie mógł jakiś urlopik wziąść czy co :)

pozdrawiam asia

Do góry