reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

:-( piosenka nie w kazdej sytuacji pociesza, ja dzis z małżem foch, wiec chodze zdołowana :-( sama bylam na basenie i do mc'a sama poszlam , faceci to czasami maja takie male móżdżki :wściekła/y:

reklama
Iwonka no tulę strasznie mocno:tak:

Lady Słońce dopiero teraz doczytałam Twoje wszystkie dzisiejsze wpisy, Ciebie też ściskam i nie martw sie o mnie juz całkiem dobrze:-). Serio jam nie do zdarcia;-)

czesc dziwoje

Luckymama dbaj o siebie .. fajoska piosenka moim dzieciom sie podobala strasznie:-)
Katja witaj.

Adunia gdzie jestes hop hop

Lady bo ja taki strus pedzi wiatr jestem :-):-)dobrzez ze bylas u lekarza:tak:

ja dzis nie poklikam bo jestem zla .. chlop mnie doprowadza do bialej goraczki jeszcze troche to mnie w tworkach zmkna przez niego ... zgadazam sie z Iwonkablaz faceci maja male lub wogole nie maja mozdzkow:wściekła/y:zla zla zla zla zla zla zla zla zla

Witam dziewczynki
Widze ze tu nastroje:wściekła/y:, bez kija nie podchodz:-D;-), no ale to sa TYLKO faceci:-D
U mnie niedzielka spokojnie, probowalismy sie dostac na basen zeby troche formy zlapac, a ze bylo juz za pozno to poszlismy do maca:-D, a co prawie to samo;-)
U nas dzisiaj byla piekna pogoda:-), slonko tak swiecilo, az sie chcialo wstac z wyrka rano, oby tak dalej:tak:, jutro znowu poniedzialek:-(......

No to Kozy udanego wieczorku i do juterka, mam nadzieje ze juz w lepszych humorkach:tak:
Buzka

Dobry wieczorek!!!!!

Luckymama widzę,że mamy podobne poglądy żywieniowe...:-):-):-):-):-) a tak mam w planie go zamęczyć jak tak chce to proszę bardzo...szkoda,że nie może piersią do tego karmić ale bym mu pokazała:-D:-D:-D no ale nie będę taka ale jak się oferuję to zobaczymy ile z tego jego gadania....

KASIU ty olej tego chwasta....ja na razie okropnie tęsknie za moim ale do czasu....aż mi magnez obniży....:happy2::-)

RENIU masz racje mac i basen to samo.....i z jednym sie zgodzę jutro znowu ponidziałek
:-(

IWONKA fakt faceci mają małe móżdżki ale co zrobisz musimy to tolerować.....:dry:

SILA a jak twe zdrówko lepiej???Chyba dziś nie było cię czy dokładnie nie czytałam:sorry2:

KATJA ty nie gadaj,że Cię jeszcze mdłości meczą ups... współczuję choc przyznam się szczerze,że moje poglądy żywieniowe też pożadnie okrojone...tak se wcześniej myślałam,a urodzę i se odbije ale jak będę karmic piersią(co bardzo chce) to czasami dietka i klaps....ale pożyjemy zobaczymy....

dobry wieczór:tak:
kurde, ile tego naprodukowałyście za weekend dopiero teraz skończyłam czytać i tak mnie to jakoś zmożyło że już misie oczka kleja i ide do łóżeczka, a jutro nadrobie pisanie:tak:
miłego wieczorku i słodkich snów:-);-)

Dobry wieczór Maju:biggrin2: to w takim razie czekamy na Ciebie jutro :yes: i pisz co tam ciekawe u Ciebie jak się czujesz i jak tam dzidzia:-);-) a tym czasem miłych senków....:happy2:

Cześc dziewuszki!

Ja też wkurzona jestem od wczoraj ale na szczescie nie na męża tylko na kompa tak chcialam sobie posiedziec i lipa.... cos mi sie zachcialo wiec myslalam ze jakies wirusy i mówie sobie dupa nie bede tyle czekac az system mi sie uruchomi ..wiec wgram sobie Widowsa xp od nowa i przy okazji z formatuje kompa... i sie za to biore wkladam plytke jak zawsze a tu lipa pokazuje ze sie nie da.....ale bylam zla nie wiedzialam ze jak sie ma program vista w kompie to ze przejsc na xp bedzie taki duzy problem... i juz pozniej ani xpeka ani visty nie mialm laptop cholerny nie na chodzie a na kompa drugiego niestety sie nie dostałam.... bo maz mi nie daje bo mówi ze mam swojego i ze moglam sobie gdzie indziej pogrzebac a nie w systemie... o boshe ale bylam zla... nie wiem kto teraz mi to zrobi....

Wiec sie nie dziwcie ze mnie tu juz nie bedzie wieczorkiem tylko teraz do poki go nie ma....bo jest w pracy ale zaraz wraca takze korzystam z zokazji bo tak komp bedzie zajety jak przez mezsia to potem przez synka....:/ale bede podczytywac was na bierząco jesli mi ktos to naprawi to, to nadrobie :)

Zaraz zabieram sie do mycia scian... bo farbki juz kupione tylko czekaja by je ochrzścić... hihihi zapal mam ale on opada zawsze po paru machnieciach pedzlem hihihi )

Ale męzowie ostatnio daja wam w kość trzeba ich zapoznac z kimś...z panem piąstką jak to mówi mój synek hahahahah :)

reklama
Dzień dobry!

Hej Lady synuś ma racje, pan piąstka by się tu przydał. Ja wczoraj cały dzień ostro trzymałam focha, cichy dzień zero rozmów :baffled: za to jak dziś małż do pracy poszedł bez buziaka to się poryczałam jak dziecko :-( oddechu złapać nie mogłam, ale skoro małż beż móżdżka to wojna nadal trwa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tymczasem muszę znów się zapaść w notatki i uczyć do egzaminów :baffled:
Mam nadzieję że u reszty dziołch już wporządku :-) buziole

Do góry