reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

MI sie też wydawało,że to się zdarza w óźniejszym okresie ale widocznie kobietę w ciąży mozna wszytskim nastraszyć....ale jak tak mówisz to luzik....:-):-):-):-)

LADY okrzycz twą teściową....

kurczę tak patrzę mi leci już 29 tydzień nie długo 30 i dzidziolek będzie ze mną boziu jak ja go kocham że zacałuje i zaściskam....a jak usłyszę jego pierwszy płacz już mi się chce płakusiać a co dopiero jak ujrzę na żywo....przydało by się jakieś śniadanko zjeść....

reklama
jak by nie było straszna histria, jak to przeczytałam to miałam wrażenie że mi się brzuch obniżył i się przestraszyłam. Ale tak jak mówi Lyckymama nie sądze by mogło miec to miejsce, to teściowa wiec historia mogła mieć miejsce 20 pare lat temu i może przyczyna tej strasznej sytuacji jest inna :(

ASIAKOW dzien dobry!!!!

a gdzie reszta SILA wstawaj...

MASIEK jak tam po wizycie....gadaj....

LADY....RENIA...KASIA....KACHUREK...BRATKA(dziś imprezka :-)masz więc miłej zabawy)IWONKA....MAJA....KATJA...czy kogoś ominełam przepraszam jak tak to wstawać:-)

Właśnie zadzwoniła moja koleżanka żebym podeszła bo mi przywiozła dwie bluzeczki takie ciążowe jak mi się spodobają to je wezmę a nie drogie tratatatatatata...:-)

Heloo z rana Luckymama, Aduś, Asia i Kasia :-):-):-) Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam, ale przyznam się, że wkręciłam się w "dzien dobry tvn" więc dopiero teraz zlazłam z łóżka :tak: Muszę zaraz brać się za sprzątanie :baffled:

Lady to widzę, że twój synuś to już dobra partia na męża :-D o córunie się nie martw, jak idziesz do lekarza to się upewnisz :-) teściowej współczuję, ale myślę że nie powinnaś jej za taką historię położyć skóreczkę od banana po nóżki ;-) niegrzecznie tak straszyć przyszłą mamusię, a napewno u ciebie wsio oki, tym bardziej że niunia regularnie daje o sobie znać :blink:

hej dzisiaj ja mam jakiś zły dzień dziwczyny :(, głowa od rana mnie boli, ciśnienie sobie mierzyłam i jako takie 116 na 65, raczej moze być, ale spać w nocy nie mogłam ze 4 razy wstawałam, a to pić a to kibilek.
może jakieś przeziebienie mnie bierze, Misiek oststnio miał kaatar i mówił ze w klasie dużo dziciaków jest chorych ( moze co ze szkoły przyniósł)

Jutro teściowa zabiera syna na ferie to sobie odpocznę i troche pokupuje dla małej - bo prawie nic nie mam maz mój mowi ze w marcu pojedziemy na zakupy :( ale raczej nie sadze bym mogła tak długo czekać

Miałam też sen porodowy: jestem na sali i rodze a maz mówi że w pokoju obok mecz i tylko zobaczy jaki wynik :( ja ze ok i potem bwez bólu myk myk urodziłam mam dziecko a ono mówi że chce pić. I tak lepiej wcześniej koledzy z pracy śnili mi się ze są w ciązy :)

A i zapisałam sie do położnej, już złożyłam deklaracje i mam komóre do niej jak urodze to maz sie z nia umówi na wizyty, tylko nie wiem ile tych wizyt jest refungowanych (chyba dwie ale musze sie jej zapytać, a ona jest blisko, bo przychodnia na osiedlu i moze podejść w 2 minuty.

Asia co to znaczy, że się zapisałaś do położnej? gdzie i w jakim celu się zapisałaś? to znaczy że można mieć swoją położną przy porodzie czy jak?

dzień dobry
Jestem na trochę bo się pakujemy i na jakiś czas jedziemy do teściów, znaczy się Wojtek do poniedziałku a ja chyba trochę dłużej a co:-) trochę sobie pobędę z rodzinką:-)

reklama
Do góry