reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
o tak kasiu dwie różne strony wrocka:-D:-D:-D ale się pytam bo moja kumpela tam blisko mieszkała i często do niej jeździłam to pytałam LADY tak z ciekawości

o tak kasiu dwie różne strony wrocka:-D:-D:-D ale się pytam bo moja kumpela tam blisko mieszkała i często do niej jeździłam to pytałam LADY tak z ciekawości
a juz myslalam ze cos ci sie merdlo:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a tak wogole to dzis Reni nie bylo i Masiek po wizycie u nowego gina sie nie pojawil .....
eh ja tez juz ide lulki

Ja mam rodzinke na krzykach Kasiu....w ogóle włóczyłam sie po całym wrocku sępolno psie pole krzyki ach lubiłam wrocław zawsze....

ok to dobrej nocki niech Wam się przyśnią same dobry sny....:-):tak::-):happy2:

Cześć dziewczynki, ja tu sie z Wami dopiero witam a co poniektóre już dawno chrapią w najlepsze hehee :-D ja dzisiaj znowu jakiś szalony dzień miałam, prawie zero komputra ale czasem to wychodzi na zdrowie :tak:jutro wyprawiamy dla znajomych parapetówke więc też nie bede miała zbyt dużo czasu ale postaram sie znaleźć chwilke by tu z Wami poforumować:happy2:
a propos Wrocławia, Ada, Lady mam rodzinke na psim polu, bywam tam raz na 3 miechy, bede na pewno w lutym :-) no i wpadne na pewno do pasażu grunwaldzkiego latać po sklepach dziecięcych hihihi :-) może sie gdzieś spotkamy Lajlunia :tak:
oki ja mykam już lulu bo padam na twarz i moja malutka mnie dzisiaj tak skopała że brzuch mi odpada ;-) buziole KOZY :-):-):-)

Witam z samiutkiego raneczka:-)

Ada nic dodać nic ująć na temat teściowej:dry:.
Swoją droga ode mnie dostałaby w dziob:wściekła/y:
lady nie pogniewaj sie ale okropnie egoistyczna ta Twoja teściowa, żeby tak strasznie Ciebie straszyć :no: To bezduszne:wściekła/y:

Dzień dobry weekendowo!!!!

Jak Wasze samopoczucie po nocce?Ja nie mogłam spać ale chyba zaraz z powrotem się walnę tylko czy usnę....:confused: mam jakis dziwny humorek od rana ale to pewnie przez niewyspanie....

heloł jest tu kto....

reklama
Ada spokojnie, ja jakoś nie wierzę w zaplątanie się pępowiną w środku w mamie:no: Co innego przy porodzie przy przeciskaniu sie przez kanał rodny ale w środku i to w tak wczesnej ciązy, no sory, ale to jakaś lipa wielka:-p
Dziecie ma tam dośc miejsca by fikać to jak pępowiną ma się okręcić:confused::confused::confused:

Mama mogła się nażłopać kawy:cool2: lub przebywać w palarni i już dziecię niedotlenione. Do tego jakis lek czy stres i o
i sie stało:-(
Ale żeby straszyć kobietę w ciąży takimi opowieściami... Noż w łeb i tyle:wściekła/y:

Do góry