reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ada, pomysł z kolacyjką fajny :tak: No, ale ja to zupełnie nie wiem cio mam wymyślić:confused: Chyba jakiś drobiażdżek kupię... Jakiś słodziakowy... I już :-):happy2: Normalnie, to pewnie bym coś EXTRA zaplanowała na Walentynkową nockę, ale niestety w 8 miesiącu już będę i żadne wymyślne pozy w grę nie wchodzą :wściekła/y::no::wściekła/y::-(;-)

Sila ja właśnie planuje kolacyjkę pełno swieczek w pokoju i drobiazg słodziakowy i starczy ale na przytulanki niech nie liczy bo nie da rady:tak::tak::-):-) ewentualnie może dostać buzi w policzek;-):-)

no ja już po zajęciach:baffled: ale żeście naprodukowały aż 3 strony a niebyło mnie chwilke no, dobra to teraz ja ide na kolacyjke a właściwie obiadek bo zapomniałam że dzisiaj zjadłam tylko śniadanko i potem 2 jabłuszka i na zajęciach zgłodniałam:zawstydzona/y: to jak z nich wyszłam kupiłam sobie rurki z adwokatem:szok: i zjadłam pare żeby mieć siłe dojechać do domciu:tak:

Czesc Kozy:-D:-D:-D

Renia ja tam biore mala walizke na kolkach...nie przesadzaj ze 4 godziny .. no chyba ze na wlasne zadanie wyjdziesz ja biore jedna koszule do porodu ktora pozniej wyrzuce do kosza i jakies 2 na zmiane suknie balowe :-D fotelika i ciuchow na wyjscie nie bierz tylko staremu naszykuj ... a tak wogole to co ty nie dostalas rozpiski co masz wziasc do szpitala?

No fakt Masiek ja przy nastepnym miocie tez chce ale nie jamniczka a buldozka francuskiego:-D

Silka ty juz nie rob z siebie starej kozy co z chlopem pofikac nie moze w walentajny:-D:-D:-D:-D

Adunia jak samopoczucie widze ze w normie to dobrze.. kiedy ty wlasciwie jedziesz do siebie ????;-)a gdzie ty wogole planujesz rodzic???

Czesc Angela fajnie ze do na dobila czym nas wiecej tym weselej ;-)

a gdzie reszta kwietniowek sie podziewa????

Witojciez z wiecora:-)

Moje chłopoki śpią, wiec jestem:-)

Maja mniam te rurki:-)
Kasia myslisz ze 2 suknie balowe wystarczą:confused::-D
Silka ech no co Ty, z mężem w walentynki fikaj jak najbardziej. Całą ciążę fikajcie ile się da, bo potem te 6 "magicznych" tygodni kiedy całkiem ni da rady bedziesz przeklinać:-D Oj jak bym sobie pofikała choć chwilę:-p:cool2:
Renatko, Kachurku:happy2:
Lady a Ty gdzie, a:confused:

AngelaDJ witaj:-)

Witojciez z wiecora:-)

Moje chłopoki śpią, wiec jestem:-)

Maja mniam te rurki:-)
Kasia myslisz ze 2 suknie balowe wystarczą:confused::-D
Silka ech no co Ty, z mężem w walentynki fikaj jak najbardziej. Całą ciążę fikajcie ile się da, bo potem te 6 "magicznych" tygodni kiedy całkiem ni da rady bedziesz przeklinać:-D Oj jak bym sobie pofikała choć chwilę:-p:cool2:
Renatko, Kachurku:happy2:
Lady a Ty gdzie, a:confused:

AngelaDJ witaj:-)
czesc
no bo wiedzisz my z Renia mamy ten luksus i zapewnione to w wysokim standardzie opieki szpitalnej uk i ie ... ze Renia dluzej niz 4 godziny w szpitalu nie pobedzie a ja sie wlasnie tak zastanawiam i nie wiem na co sie zdecydowac ale chyba pobede 16 godzin dluzej noiz Renatak:-D:-D:-D ale na motalam :-D:-D

Kasia - no takse patrze i wszystko jasne:tak: wrocław.... śląsk i stąd te kozy:-D:-D:-D ale z was świntuchy tylko fikanie wam w głowach:errr::-D:-D ale skoro jesteśmy w temacie to powiem wam że nam już nie wygodnie i cza jakąś dobrą ( wygodną ) pozycję znaleść:-D no bo wiecie ja mam już spory bęben i mój małżon też:-D:-D więc nam brzuchy przeszkadzają:zawstydzona/y::shocked2::shocked2::-D:-D:-D
a tak na poważnie to ja i Sila w walentynki będzie już w 33tyg a od kiedy niemożna fikać:confused::confused::confused:

luckymama - to zapraszam na rurki z adwokatem do mnie:tak::-D wiecie specjalnie dla was to dzisiaj taką promocję zrobię że ho ho:-D do każdej rureczki gratis dodaję 0,5kg wagi bo ja mam już za dużo, to jak która jest chętna:confused: która idzie na pierwszy ogień:confused::-D:-D

reklama
nie no Maja fikac mozna do konca oczywiscie jak sie dobrze czujesz i masz ochote ... brrrrrrrrrrr bo ja np. nie mam :-D:-D a od 37 tyg to juz terzba fikac 3 razy dziennie :-D:-D:-D

Do góry