reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kachurek pisze do Ciebie z prosba co smnie zabek po bolewa nie czuje zebm miala jaks dziurke, ale taki ucisk mam na nerw, a moja stomatolog wraca 5.02 sadze ze cos przeciw bolowego nie moge brac, ale boje sie ze bedzie bardziej bolalo. Mozesz mi cos doradzic, myslisz ze to wplywa negatywnie na dzidzie?????????
Znalazlam szpital prywatyn refundowny przez NFZ, ale maja 10 lozek, musialabym teraz juz zaczac jezdzic do nich na wizyty bo biora tylko swoje pacjentki???????:wściekła/y:Zobacze, co dalej jutro mam dac odpowiedz.Ale nie wiem jak zrezygnowac z tego ginka????????????
Kachurku dzieki za odp.

WITAM MIRELKE
Chyba se walne sete

Katja no niestety jeżeli ząbek będzie bolał nadal to bez dentysty się nie obejdzie. Dziurki możesz nie widzieć bo często umiejscawiaja się na stycznych tzn na ściankach między zębami. A same środki przeciwbólowe nic nie pomogą. Więc jak nie przestanie boleć to nie czekaj już na swoją dentystkę tylko idź gdzie indziej.:-:)baffled: Bo jak się przeczeka wczesne stadia stanów zapalnych to potem może się zrobić zgorzel w zębie lub ropień przyzębny a lepiej temu zapobiec .:baffled:

dobry wieczór wszystkim dziołchom!!!!!

Ja przyczłapałam się żeby się przywitać z wami ale cosik nie mam natchnienia na pisanko poczytam co u was....i może mnie coś tknie...

No nie humor mi poprawił sznurek długości 2 metrów....:-) MASIEK podziwiam tą długość....:tak::tak::tak:

Ja umówiłam się z mą ginką już u sie i mam za 4 tygi 25 lutego dopiero wstawić się z wszytskimi wynikami bi wcześniej ma urlop.......ale jeszcze tu przed wyjazdem pójdę se na usg a co zaszaleje....

A co do zapominania itp to poszerzam grono ja też jadłam ostatnio jogurt który po zjedzeniu schowałam do lodówki a łyżeczkę wyrzuciłam choć przed ciążą też rozczepana raz mojego męczyłam jedziemy do warszawy pozałatwiać parę spraw w urzędzie i mój nie chciał w końcu jak postawiłam na swoim to na miejscu okazało sie że zapomniałam papierów....ups :baffled: a w ciąży stan ten mi sie pogłebił no skleroza i zaćma i rozczepanie na maksa....

kurczę jak moja dzidzia słodko bryka aż mi brzuszek skacze a dziś moja bratowa z 5 letnim bratankiem obserwowali mój brzuszek i mój biedny dawidek położył się i patrzył na swój brzuszek czy mu tez nie skoczy bo mu się spodobało no nie mogłam z niego :-D

reklama
KASIU zakopałam jak przeczytałam o sznurku:-D:-D:-D:-D:-D

LADY to na pewno tam tańcuję harcuję chyba zaraz do niej pojadę a co rozerwałabym się

właśnie zakupiłam se pite z warzywami :-p:-p:-p i będę ją konsumować uwielbiam warzywka surowe mam chyba coś z królika:-)

Do góry