reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Tak Aduś to jest poświęcenie :-( Teraz za to mam tak ogromną ochote na jakis deserek, pod blokiem jest calodobowy ale małż nie chce ze mną iść :wściekła/y:

reklama
no właśnie, widzisz jaki niegrzeczny :baffled: buziaka to on na dobranoc dziś nie dostanie!
ja tymczasem zmykam, mleczka chociaż sobie sie napije...
dobranoc laseczki!

KASIU będę rodzić razem z rodzicami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u siebie pod warszawą rodzę bo tam mieszkam tu przelotem już umowilam sie z mą ginką oj nie widziałam jej 2 miechy....ale ide do niej 25 lutego bo ma urlop a wracam w przyszłym tygodniu z moim lubym
No ja to czarno widze :-(przeciez masz blizej doWrocka a i w Walbrzychu porodowk i to nie najgorsza .. aI Olawe masz blizej tam to juz luksusik ....ja bym na twoim miejscu nie rodzila za blisko domu hihihi

KASIU tu walbrzych i swiebodzice sa ok teraz najlepsze ale tu całkowicei nie możliwe to jest z moja rodziną rodzić....:-D:-D

rodzę tam bez dwóch zdań tam mieszkam zresztą to norma nawet nie dopuszczam myśli,że tam nie rodzę tam mamy mieszkanie życie firmę a nie jadę do warszawy tam jest jeden szpital tylko w tej pipdówce ale za to ginekologia i porodówka ponoc spuper wyposażona i pytałam parę osób i każdy chwali

także jestem tam bez dwóch zdań a robiłam już wywiad o tej porodówce i niby jest ok więc się nie boję niczego a poza tym czego tu niby sie bać phi.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mieszkam pod warszawą i tam rodzę do wawy mam 50 km
ale nie będę jechać do warszawy bo w tej mieścieni jest szpiatl z wyposażoną dobrze porodówką i tu mieszkamy mamy mieszakanie firmę więc rodzę i mieszkam tu

moi rodzice mieli plan że urodzę tu(naiwniacy)ale to z nimi nie możliwe choć podejrzewam że rozwarcia bym szybko przy nich dostała:-D:-D:-D i akcja porodowa by poszła szybko....:-D:-D:-D:-D

Do góry