reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
LADY LADY zdrówka szczęścia i miłych chwil na porodówce !!!

Ja umęczona dzisiaj po wywiadówce w szkole (i jeszcze miałam przedstawienie na dzień Babci i Dziadka w szkole - dużo ludzi i hałas, pójde chyba zaraz spać:(

Hej Mirella ja od tygodnia na L4 i nie wiem co ze sobą zrobić, w pracy chceli mi podrzucać robotkę ale powiedziałam ze za słaba jestem ... co ja nie chce na L4 zasówać, teras musze odpocząć i wyluzować sie bo "pracusia" sie dopiero zacznie w kwietniu, a szef to by myślał ze przed porodem wpadne obrobie się na mailach , skocze na porodówkę i wieczorem wróce do roboty nadrobić czas :)) takie miałam wrażenie jak chodziłąm do roboty , ale jak miałam bóle brzucha i ginio kazał się oszczędzać wiec nie broniłam się przed L4. Zresztą mam daleko do pracy z 1 h autobusem i nikt nie widzi ze w ciąży:( kobieta (a brzuchol duży)

ASIAKOW to miłego odpoczynku.....

no i widzicie czytam o MIRELI i zapomniałam napisać

WITAJ wśród nas....:-)

w związku z tym,że mnie opuściłyście idę na allegro popatrzeć na łubranka...

LADY STO LAT!!! STO LAT!!! SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!

Masiek no zobacz paskudy sie nabijaja:-);-), a czy ja przy nastepnym miocie moglabym jamniczka;-):-D, Ty sie nie martw takie durnowate sny to normalne:tak: bo teraz juz za duzo myslimy o porodzie:happy2:

Mirelka witaj

Witam reszte "starych" kwietniowek;-)

dzisiaj plecki bola ale to juz chyba ten wiek:-D, no i jutro z rana do lekarza ciekawe co mi powiedza:-D

Kasia a ja mam pytanko, jaka Ty torbe do szpitala bierzesz? bo wiesz co w Polsce na te 3 dni to mozna sie pakowac, ale tutaj wypuszczaja po 4 godzinach i nie wiem ile par kiecek mi sie przyda:-D, moja kolezanka urodzila teraz w sobote ale jeszcze nie mialam okazji z nia o tym pogadac, no i chyba od razu mamy brac ciuszki dla dziecka i fotelik:baffled:? moze Ty juz cos wiesz?

Hej laseczki :happy2: Witam się z wieczorka:-)

Aduniu króliczku smacznego :-D

Renia, chyba żartujesz, że po 4 godzinach wypuszczają do domu, prawda :confused::blink:
Ja już po kolacyjce... Wszamałam płatki z mlekiem ( od 2 tygodni to moje główne pożywienie... Jakąś chcicę mam na mleko i wszelkie jego przetwory ) A teraz sobie oglądam na Allegro co tam na Walentynki mają bo trza już się rozglądać za upominkiem dla Ukochanego :-D

Lajlunia chyba imprezuje od rana i nawet dziś nie zajrzała... Pewnie specjalnie, żeby flaszeczki nie stawiać ;-):-D

A co reszta Kwietnióweczek porabia ??

reklama
AngelaDJ witaj.

Adunia, no właśnie... Jak tak można :no: No co za solenizantka no !! ;-):-D:-):-D;-):-D

A mi się właśnie spać zachciało :dry: A na Piotrka muszę czekać, bo w pracy dziś do późna i obiadek muszę Mu podgrzać bidulkowi :tak:

Do góry