reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
cześć dziewczyny, ja i tak na chwile, bo moj jedzie z pracy i kolacje trzeba podać, żeby nie było że nic nie robie cały dzień :)) ps ten test na glukoze to miałam dopiero teraz w poniedziałek (wcześniej miałam takie zwykłe badanie na poziom glukozy)wyniki zwykłych testów były zasze ok więc mam nadzieje że z tego nowego badnia też nic nie wyjdzie ,ale lepiej sprawdzić, mam dzisiaj straszną zgagę, bo zachciało mi się ostrego jedzonka, trzymajcie sie ciepło

Ada i ja się zastanawiam nad ręcznym, chętnie bym wypróbowała i ten i ten, bo nie wiem jak to z mechanicznymi ale z ręcznym to bym mogła sama kontrolować czy wolniej czy szybciej :-D kiedys kupiłam sobie takie "motylki" które niby miały zbijać tłuszczyk, no i dziwne to uczucie jak ci jakies urzadzenie na baterie dotyka ciałko, no a tym bardziej jakbym miała na pierś położyć grrrr... trza sie zastanowić :baffled:

witam wieczorkiem..
Ada:-D eh te chlopy .. moj grzeczny nie mam co narzekac ale ja jakas do dupy dzis jestem:-(
Majeczka witaj:-)
luckymama witaj... ech te twoje chlopaki cudne jak na nich patrze to mi sie oczy smieja....ciekawa jestme jaki ten moj rumburak bedzie :-)

Witam WSZYSTKIE NOWE HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

katja to ja sie tu martwie ze moj maly taki duzy ...a tu prosze paniennka jeszce wieksza :-Ducieszyla mnie waga twojej coreczki i chyba mi humor poprawila:-D
Madziujka buziole

Renia gdzie jestes zaczynam sie martwic jutro wysylam eska jak sie nie odezwiesz........kurde narazisz mnie na koszty wiec sie odezwij kobito:-D:-D:-D:-D

Aduś, jak cie małż przeprosił chociaż nie on powinien to git, a cio :-D
co do laktatora... to ja narazie nie kupuje, jak trza bedzie to dopiero wtedy kupie i pewnie też reczny bo elektryczne są drogie:dry:
dobra ja na chwilke mykam wszamać kolacyjke i mojemu drugie danko musze zrobić na 22-gą bo jak wróci z pracy to będzie głodny

iWONKA właśnie zakupie ręczny w d....pomeczę sie najwyżej...a pod prąd się nie podłączę :-):-):-)

właśnie a gdzie to nam RENIA mykła.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mój to dzisiaj dopiero o 1 w nocy się pojawi, więc kolacji nie dostanie :-p i ja mykam, obejrze coś i spać trzeba :-) dobrej nocki wszystkim zycze :-):-):-)

Ada, Kasiu buziaki dla Was:happy2:
Ada suuuuper że Ciebie przeprosił;-) Tak trzymaj. Nawet jak Twoja wina niech przeprasza:-p;-):-D
Kasiu rumburak bedzie tak samo piękny jak córcie. Popatrz i bedziesz wiedziała;-)
Jak Kachurek mówiła "z tej samej foremki", wiec cudne:tak::happy2:
Maja, Asiakow jakie cudne z Was żony:-) Kolacyjke mężowi pod nosek;-):-)

Iwonka nie bój sie elektrycznego, on nie groźny jak te motylki:-D Ale jak ssie to łoj. Lepiej ręczny serio;-) Przynajmniej dla mnie zdecydowanie lepszy był ręczny:tak: I dobrej nocki.

ja tez sie żegnamdziewuszki na dzisiaj bo zaraz mój Pawełek przyjdzie z pracy i będzie narzekał ze tylko na tym kompie siedzie i nic innego nie robie:-D a jak nie widzi to się nie czepia:-D to miłej i spokojnej nocki buziolki:-)

reklama
Witam sie wieczorowa pora:-)
Kasia musialam sie odezwac bos gotowa mnie scignac za koszty a Ty najblizej do mnie masz, wiec wole nie ryzykowac;-):-D

Cos ta pogoda chyba ma w sobie bo nawet sie oddychac nie chce:-(, jakas handerka czy cus:no:

Imprezka byla, znowu sie nie napilam:dry:, ale za to sie usmialam czytajac:tak::-D, Lady ty to jestes niesamowita:-D:-D- z kielbasy to z moim mezem rylam:-D:-D

Laktatory....nie poradze bo nie uzywalam:no:, raczki mi starczaly;-) i teraz tez chyba sie obede bo to juz za pozno na nauke obslugi:-D

WITAM nowa Kwietnioweczke - Asie

No i sie zegnam ide spac, jutro wozka bede wypatrywac:szok:, stawiam raczej na czwartek, piatek, no ale w domku cza siedziec i pilnowac, napewno uslyszycie jak tylko dotrze:-D

Kasia, Lady, Bratka, Maja, Masiek, Luckymama, Madziujka, Sila, Ada, Iwonka Buziole dla Was Kozy ;-)(zaporzyczone od Kasi;-):-D)

Ciekawe jak tam nasze Niebo

Do góry