reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
oooo witaj Reniu :-)
szkoda że Cie wczoraj z nami na imprezce nie było :tak:daj znać jaki wózio kupiłaś
ja też cuś dzisiaj wymięta jestem, jak psu z gardła wyjęta ;-)
lece pod prysznic jeszcze i lulu :tak:
dobranoc KOZY (zapożyczone od Reni ;) ) :-D:-D:-D
wpadne jutro, buziole :-)

sZKODA ŻĘ już lulacie....od 6 minutek mam 26 latek.... niedawno wrocilam od rodzicow maly mi zasnol i czekalam az wstanie polozylam go wykapalam sie i jestem..a Was nima ;/ no nic jutro mnie na necie nie bedzie bede imprezowala mam duzo roboty tazke nawet obawiam sie ze czasu na pierdniecie mi nawet braknie takze odezwe sie do Was jak najszybciej bedzie mi to możliwe a tym czasem całuje mocno!!!! buzka:cool::-D

Sto lat sto lat sto lat
niech żyje żyje nam
a ktoooooooooooooooo
ALUNIA

Życzę wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaajjjj.....zdrowej ślicznej córy(jak mamusia:-)) i oczywiście szybkiego porodu.....:tak::-):happy2:

Lady sto lat życia, samych radości, zdrowej córuni, szybkiego, bezbolesnego porodu, pociechy z Dominiczka i z mężulka no i oczywiście z cioteczek z BB :tak:
STO LAT, STO LAT
NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM .... !!!!!!!!!!
light-pink-rose.gif

Dzień dobry :-)
Asiakow witaj :-)
Dziewczynki jak tam humorek dziś :confused: Lepiej już :confused: Eh... ta pogoda... Mi też się nic nie chce, na spacer zimno, bo tylko +1 dziś... Ale chyba i tak się wybiorę. Miałam zrobić sobie jeszcze raz leukocytozę w tym tyg. ale kurde coś mnie kaszel złapał i nie idę dopóki mi nie przejdzie, bo znowu wyjdzie za dużo leukocytów ( ginka mówiła, że to podobno może być przez przeziębienie ) Więc czekam, aż mi przejdzie :tak:

Katja Sofijka duża :tak: Super :-)

Adunia, Kasia, jak tam samopoczucie :confused:

Lady Solenizantko :-)
Bartka, Iwonka, luckymama, maja, Renia... POBUDKA :-D

Czesc
STO LAT STO LAT LADY:-):-):-):-):-):-)

SILKA co do naszej rozmowy mi sie rozchodzi o daty porodu .... zeby je dopisac do listy kwietnowek i moze ulozyc ta liste zgodnie z przewidywanymi datami porodu . bedziemy na bierzaco ... pomysl nad tym .. zobaczymy co reszta kóz na to;-)

A tak wogole co tu dzis tak pusto ... wstawac nie spac

Kaśka, ale dalej nie czaję :dry::-D Napisz może na przykładzie, bo kurde, albo jakiś dzień dziś mam nie teges, albo ciemna masa jestem :-D Bo np. ja mam przewidywany termin porodu na 1wszego Kwietnia i jestem pod 1 Kwietnia podpisana :tak:

reklama
Do góry