reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
A ja widzę, że Nasza Kasia jak zwykle się najbardziej upiła i nawet nie wie czyją Studniówkę opijała :-D:-D:-D Kaśka, nie wierzę, że Ty masz zły humorek ;-) No coś Ty... Przecież to Ty zawsze Nas pocieszasz, więc ( jak to sama napisałaś ) trzymaj fason i nie rozklejać mi się tu ;-):-D:happy2: Ale fakt, że pogoda może popsuć humorek... Zaraz WIOSENKA dziewuszki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D No i mówisz, że lepiej mieć laktator ze sobą :confused: Kur** no sama już nie wiem teraz...

ohoho w poznianiu się przejaśniło, deszczyk juz nie pada no i sloneczko wyszlo :-):-):-) to dobry znak dziewczyny! zaraz pewnie i do was dojdzie:blink:

a skoro już posypały sie pytania, dziewczyny, macie w ogóle coś takiego jak pasy ciążowe do samochodu? Bo ja mam wątpliwości, czy powinnam je kupić czy nie? :confused::confused::confused:

ja zapinam normalne pasy, wystarczy je dobrze ulozyc, jeden pod brzyszkiem, drugi nad i nie ma problemu. nic nie uciska, a jak choc troche przeszkadza to poluzniam, jak jade jako pasazer to przytrzymuje :-)
jezeli nie jezdzicie bardzo czesto i bardzo dlugo to tylko dodatkowy niepotrzebny wydatek :no:

No ja też tak robię Iwonka, tylko czeka mnie jeszcze trochę przejażdżek, w lutym wybieramy sie do Wrocławia, może do Poznania, chce też pojechać do Berlina po jakieś akcesoria no i chce poznać Wasze zdanie na ten temat :tak:

reklama
moim zdaniem jezeli jedziesz jako pasażer to jest ci zbędne cos takiego - bo w sumie to sa tylko nakladki takie trochę bardziej miękkie. jeżeli jako kierowca to już bym może sie zastanowiła, bo jak ci cos bedzie uwierac to lepiej uwazac na droge a nie poprawiac sie. ludzie wymyslili i chca zarobic pieniadze na tym, tak mi sie wydaje :tak:

Do góry