reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej

Super Michasie to fajne chłopaki!!!!!!!!!!!
Masiek gratuluje !!! Super :-)

jejuś mnie męczy 8 -mka ..wyżyna się małpa juz 3 rok auć boli bardzo

fakt już nie długo powędrujemy wyżej..a już tuż tuż i bedzie marzec a potem tylko odlicznaie a nóz któraś szybciej urodzi :-) byle nie za szybko.

reklama
dziękuję.
Normalnie kochane kobiety z was.
no 610g to kawał chłopa tam ci siedzi:-)

pierścionek dostanę przy oficjalnych zaręczynach.
Zaręczyny ustalimy pewnie za tydzień po wizycie u lekarza. Co by moje serce wytrzymało te emocje:-)
No nie długo sierpień się chyba pokaże bo widziałam, że lipiec już w coraz bardziej zaawansowanej formie;-)

Hej

Super Michasie to fajne chłopaki!!!!!!!!!!!
Masiek gratuluje !!! Super :-)

jejuś mnie męczy 8 -mka ..wyżyna się małpa juz 3 rok auć boli bardzo

fakt już nie długo powędrujemy wyżej..a już tuż tuż i bedzie marzec a potem tylko odlicznaie a nóz któraś szybciej urodzi :-) byle nie za szybko.
Madzujka to daj lapke mnie tez meczy 8 od jakiegos tyg..... smaruje dziaslo delkatnie amolem i to mi jakos pomaga w czerwcu jak bylam w Polsce mialam ja wyrwac ale dalam jej szanse :-Dbo przestala bolec, ale teraz znowu sie odezwala....

wlasnie tak rzucilam okiem na wszytkie posty a tu same imionka chlopiece.. az mi sie wierzyc nie chce ze ten nasz kwiecien to miesiac chlopakow hehe ....:-):-):-):-):-):-):-)

To ja będe miałą córeczke i będzie miałą w kim wybierac :-D :-D

Kasia ja własnie tak samo już kupę kasy wydałam na te cholery ponacinałam dziąsła cuda wianki i tak cholery opdzywaja się co jakiś czas..ale teraz mogła by dac se na luz.

Dobry wieczór kochane!!!
MAJU gratuluję dużego chłopaka niech rośnie zdrowy...
KASIU I MADZIUJKO wspólczuję ósemek ja wycharatałam przed ciąża i mam spokój a słyszałam że jest taka maść ziołowa z goździka niby znieczulająca ale nasz KACHUREK jak się pojawi to wam na pewno coś doradzi;-):tak::-) trzymam kciuki żeby Wam przeszło
MADZIUJKA to jak dziewczynka to chłopaki kwietniowe pobija się o nią :-D:-):-):-D:-D
MASIEK niech się sprawdzi :tak::tak::tak::tak::tak: taki chłopczyk o orzechowych oczach w sumie jak jego tata...
SILA jak udały się zakupy?????my ogólnie z moim nie kupujemy sobie ale to dobrze bo miała bym problem :sorry2: na święta mu kupię tylko co.....:eek:

Hej ale długo mnie nie było troszkę nie w temacie jestem bo trudno nadrobić od 160str , trochę nie miałam dostępu do netu a trochę net mi szwankuje.
Masiek gratuluję zaręczyn ja jak przypomnę sobie swoje to były czasy:tak:
dziewczyny tych ósemek to wam współczuję nie miały kiedy się odezwać :no:
Maju faktycznie chłopak niczego sobie 610g ładnie niech rośnie

Ciekawe ile nasze maleństwo ma w sobotę wybieramy się na USG to zobaczymy czy nasze przekroczyło 500g i może wkońcu ujawni się rodzicom wielka niewiadoma:-D bo już się doczekać nie mogę

reklama
Nie bylo mniw tu pare godzin i prosze prawie sie na slub spoznilam:szok::-D
MASIEK PRZEOGROMNE GRATULACE!!!

madziujka te zeby to chyba zarazliwe bo ja sie od wczorajz 8 mecze:zawstydzona/y: a mialam taaaki spokoj

witam nowa mamusie:-)

ada :rolleyes:

Do góry