reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry kwietnióweczki!!!
Jak spałyście??Jak samopoczucie dziś??Ja wstałam i ma dzidzia już od rana dokazuje ale wczoraj wieczorem to szooooook:szok::szok::szok: jejku czasami jak dostanę kopa w pęcherz albo mój biedny pępuszek:szok::szok::szok: kurde a co będzie później....jej już nie długo święta sylwester i styczeń luty marzec i nasze szczęścia zaczną na świat przychodzić czy to nie cudowne boże zaściskam to me dzidzi jak się urodzi...:tak::-D:-D

reklama
Adusia, mój synek też bardzo aktywny jest !! Wczoraj przez cały dzień brykał, wieczorem zrobił sobie małą imprezkę, a dziś rano, jak zrobiłam Piotrkowi śniadanko o 5 ( :szok: ), bo musiał jechać wcześniej do pracy i położyłam sie, żeby jeszcze trochę pospać, to nie chciał dać mi zasnąć z powrotem :-D A to łobuz mały ;-) A teraz jakoś spokój :happy2: Jeju... Jakie to jest piękne uczucie, mieć w sobie taką małą istotkę i czuć każdy jej ruch w sobie :tak: Piękne :happy2:

Witam sie

Dzisiaj od rana pogoda paskudna i mi sie handra udzielila:no:
moze po poludniu bedzie lepiej:eek:

Pozdrowionka

Nie martw sie Renatka u mnie tak samo leje i leje, tak sie wlasnie zastanawiam ile moze padac:-(niech sie juz koncz ta zima :-(u nas zima konczy sie w styczniu od lutego zaczyna sie wiosna :-D

To fakt Ka32sia:-), ale ta szaruga to moze wykonczyc, zeby chociaz snieg popadal to bylo by slicznie, a tak....:no:

ada04 szykuj sie dzisiaj pijemy (soczek ;-))- POLMETEK mamy - 21 tc:-D

Renata czego ty zyczysz tym ,,Aglikom,, i ,,Irolom,, sniegu:-D:-D:-D toz to bylby poploch straszny musieli by w domach siedziec nie pracowac i wogole kleska zywiolowa zostala by ogloszona:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry.
Ale naskrobałyście, jak Adunia i Silka są aktywne, to od razu jest co czytać.
Maju jeszcze raz gratuluję chłopaka, imię śliczne, w mojej rodzinie bardzo dużo Michałów, z tego co pamiętam prapradziadek i pradziadek i dziadek i mój brat i jeszcze kuzyn to same Michały. Ale fajne chłopaki.
Znam dość dużo Michałów i każdy ma jakąś pasję. Ciekawe czy te typy tak mają?
Trochę nie mogę pojąć jaki problem jest dla lekarza wypisanie zaświadczenia:wściekła/y:, przecież to nie zajmuje więcej niż 5minut.

Silko ja by mieć normalnie pensję uparłam się i nie wzięłam zwolnienia.
No mój lekarz nie robi problemu, ale tyle się naczytałam o zusie, że wolę codziennie po trochu usiąść nad projektami, nie jest to ciężka robota a i jeszcze przynajmniej choć trochę premii wypracuję, a tak to bym dostała tylko, podstawę.

No chyba wczoraj był dzień szaleństw. Wczoraj wieczorem Wojtek zrobił kolację bo wczoraj była nasza mała rocznica 5lat temu się poznaliśmy. Choć nie od razu przypadliśmy sobie do gustu. I czasem się dziwię jak ja mogłam się w tym typie zakochać.
No i wczoraj pyszna kolacja a młody fika, żeby to chociaż delikatnie, ale nie ile wlezie mamie powalił. Chyba wyczuwał, że coś się szykuje.
Bo, o to tatuś mamusi się oświadczył. A mamusia mu się zgodziła. No i sierpniu 16weźmiemy ślub:-)

Witam wszystkie kwietniowe mamy!
Chciałabym się nieśmiało przywitać i wstąpić do grona radośnie oczekujących, jeśli pozwolicie.
Jestem Ola i pochodze z Gdańska. Jednak ze względu na pracę mojego mężą najbliższy rok spędze w Gorzowie Wielkopolskim.I tu też poród.
Pracowałam w banku w Gdańsku ale jak tylko dowiedziałam się że pod moim serduszkiem bije drugie jestem na zwolnieniu i w końcu przy mężu.
Jestem w 20 tygodniu i mój termin na 25 kwietnia. USG połówkowe mam 14 grudnia (to już za tydzień) i umieram z ciekawośi kto tam siedzi w moim brzuszku. Ciekawe czy nam się pokaże.
Tyle na początek. Pozdrawiam. Soltera

reklama
Masiek GRATULACJE !!!!!!!!!!
bubble4.gif

Do góry