reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

IWONKA GRATULUJĘ:-)Wszystkiego naj dla maleństwa i dla ciebie:-)

Ala witaj:-)Fajnie,że znowu zaglądasz:-)Co tam u ciebie i dzieci?

Anekha to dobrze,że wysypka ustępuje a jak tam po rozpoczęciu roku szkolnego?

Ruda śliczne dzieciaczki,Alex i Natan faktycznie bardzo podobni są do siebie:-)Jak tam kolki,ustąpiły?

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

reklama
hej laseczki :-)
ja tylko na sekundę bo brak czasu - popiszę może wieczorem albo jutro :tak:

Gratulacje Iwonka super że już jesteście w komplecie :-)
zdrówka dla ciebie i Dominiczka :tak:
no i życzę jak najwięcej snu i odpoczynku bo to na początku jest najcenniejsze :tak:
jeszcze raz GRATULACJE

buziaki dla wszystkich i miłego spokojnego dnia życzę
:-)

Iwonko - gratuluję narodzin synka ( a jakie piękne imię dla Niego wybraliście :-)) Niech rośnie zdrowy, duży i silny :-D
504.jpg

Hej hej!!!!
co tam u Was kochane?
Kto wie co tam u Iwonki i maleństwa?

Asia
małej niby zeszła wysypka ale skóra bardzo szorstka została:confused2:smarujemy, dajemy ketotifen...eh i tak w kółko:-p
Młody po rozpoczęciu roku zachwycony...zwlaszcza z tego że są długie przerwy 2 pod rząd...hahaha

ja se idę w poniedizałek w końcu na leczenie nadżerki...pół dnia na oddziale..smieję sie że odpocznę tam:-Dzobaczymy jak mała wytrzyma beze mnie pół dnia..bo jeszce tyle nie zostwała sama przylepa mała...maz i teściowa mam nadzieję że sobie jakoś poradzą.

Ruda
Madziujka
Ala
Ada

no i Iwonka oczywiście.... wszystkie po kolei pisać co u Was kochane:-)Pozdrawiam bez wyjątku!!!!:happy::happy::happy:

Dzień dobry!!!!!!

U nas też dobrze....mały trochę odpuścił z ząbkami....i szaleje na maksa...

AGUŚ no to faktycznie:-Dodpoczniesz se na oddziale.....a Niteczka zajmię się tausiem i teściową:-D

RUDA jak tam u Ciebie??Jak junior??

pozdrawiam wszystkie:happy:

Ada
taaaa...
ona będzie się wydzieraćw niebogłosy a oni beda stawać na uszach zeby sąsiedzi policji nie wezwali:-D:rofl2::-p

A Nitce ząbki wychodzą po"chińsku" 6 i 5tka góra i dół...teraz 4ka jakaś chyba wyjdzie...hahahahaha....

A jak u Was?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki:)
Iwonka, w końcu masz swoje drugie serduszko przy sobie:))) Gratki od nas !!! i milion buziaków dla dzielnej mamy i synusia!!!!!

U nas nieciekawie , Hania się rozchorowała i ja dziś na zwolnieniu z nią w domku, katar miała od tygodnia, poszła normalnie spać i o 2.00 obudziła się z wielkim płaczem, ja za termometr a tam 39,6 kresek, już mieliśmy jechać na pogotowie, ale nurofenem zbiłam do 38 kresek i do rana poczekaliśmy. Byłam z nią u pediatry i nie obeszło się bez antybiotyku, teraz biedaczka spi sobie smacznie i nabiera sił,. W dodatku wychodzą jej dolne trójki to też daje jej się we anki - jeszcze nie miałyśmy takich przebojów z zębami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ma w sumie 14 zębó i czekamy na te cholerne dolne trójki. Wybaczcie, że tak rzadko tu zaglądam, ale czytam regularnie :tak::tak::tak:czasu mało, w parcy meksyk, przed urlopem, nikogo nie ma i robię za 10-ciu, no ale za 3 tygodnie urlop i lecimy do USA:-):-):-) mam nadzieje, że do tego czasu się wukurujemy obie, bo umnie też cienko, mam chyba jkąś anemi9ę, ważę już 6 kilo mnije niż przed ciążą i wciąż jestem osłabiona, w dodatku zatoki nawalają- ale wam smęćę, ale to pewnie przejściowe i za kilka dni stanę na nogi:happy::happy: Buziaki dla wszystkich mam i naszych kwietniowych słoneczek!!!!!

reklama
AGUS a 6 to nie stałe zęby??One chyba wychodzą później czy ja coś mylę....my mamy 1,2,3,4 ostatnia 3 się przebija i potem 5...ale 5 to chyba około 2 latek chodź i tu róźnie bywa.....jakoś nie raz te zębole sie przebijają przeróżnie:-D:-DA dokuczają Niteczce ząbki???Pewnie marudna...oj kiedy odpoczynek chyba jak za mąż i ożeni się :-D:-D

LENE Hanulka słodka na zdjęciu:tak:i życzę dużo zdrówka....a ty może jakieś witaminki weź....skoro schudłaś może osłabiona jesteś.....

Mój syncio robi...aaaaaa...potem plac zabaw kolacja spać i zaś od nowa:-D

Do góry